@boccaccio ti si moralna heroina ovog PDF-a !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neko moje laicko razmišljanje a tice se finansija je to da mislim da ce i kratkorocno a i dugorocno to biti dobro jer od para od Bajića i Šehića možemo vratiti tekuce obaveze i onda nam ostane samo dug prema poreznoj koji se može dodatno smanjiti do ljeta i onda ako Roma kupi Džeku možemo skroz vratiti dug ili u krajnjem slucaju prodajom jednog našeg igrača. U gotovo svim segmentima smo doživjeli napredak. U skupštini kluba ima bar 95% Željovaca za razliku od prethodnog saziva skupštine gdje su 90% ljudi bili klasični paraziti. Riješili smo se tužbi. Budžet sportskog segmenta je uvecan za 116%, budžet omladinskog pogona je uvecan za 43%, sponzorski ugovori su se povecali za 143% . Ono što me raduje je to da cemo i u budućnosti nastaviti da ulažemo u omladinski pogon jer je to naše blago koje imamo. Uglavnom, kad se sve sumira krupnim koracima grabimo prema naprijed.logme je napisao/la:Mislim da sada i najveci skeptici mogu vidjeti da se Uprava trudi, da rade ljudi, da uce na greskama. Klub ide naprijed, vracaju se dugovi. Dugorocno siguran sam da ce sve ovo izaci na dobro.
Puno igraca se promjenilo, kazu doci ce jos, nije to lako uklopiti. Prave rezultate rada mozemo ocekivati tek naredne sezone. Bilo bi dobro uhvatiti evropu, ali najbitnije je da se ide naprijed.
jedno od najboljih gostovanja prosle sezone !fedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas sam to gledao, ima na pocetku i ponuda Culuma 100eura, to pokazuje da je ostao Zeljovac, i on i Mirko i LazoDANAN je napisao/la:Ovo se mora podijeliti sa ostalom rajom.
Naime trenutno se odrzava aukcija za prikupljanje novcanih sredstava za lijecenje jednog mostarca.
Izmedju ostalih i nasi prvotimci na celu sa Acom Kosoricem su se ukljucili u istu poklonivsi Acin dres sa svim njihovim potpisima.
Trenutno dostignuta cijena je 400€
![]()
Samu aukciju mozete pratiti ovdje naravno oni koji zele.
Daleko najbolja formacija za nas !tm8782 je napisao/la:Evo jedna formacija sa kojom trenutno raspolažemo, ali biće izmjena svakako
Mailson je prinova kojeg niko od nas nije vidio u jednoj takmicarskoj utakmici,kad se pokaze na terenu tek onda treba razmisljati o njegovom ubacivanju u postavu,do tad je ovaj sastav meni beton ako uzmemo u obzir da dovedeni ne mogu biti gori od onih prije...KAD JE TRENING AKO GA IMA ZNA LI IKOPsajdak je napisao/la:Daleko najbolja formacija za nas !tm8782 je napisao/la:Evo jedna formacija sa kojom trenutno raspolažemo, ali biće izmjena svakako
Iako ja i dalje ostajem pri mišljenju da Memija treba na beka a Mailson na krilo, čime ćemo potpuno iskoristiti ofanzivni potencijal koji posjeduje. Naravno, ukoliko na terenu ne pokaže onoliko koliko neki očekuju od njega, a ja smatram da će on biti najpozitivnije iznenađenje, vrijedi i ova tvoja varijanta, koja je i više nego odlična ! Ono što raduje je da smo, poslije ko zna koliko vremena, na slatkim mukama po pitanju igračkog kadra, a ako se ostvari sve što bi trebalo, možda i na preslatkim
i po meni je ovo najbolja formacija, ali malo me brine realizacije Memije. Vidjeli smo protiv Viteza kad je bio na krilu da je promasio stopostotnu sansu. Onda prosla sezona protiv Zrinjskog njegova stativa i jos na jednoj utakmici je pogodio stativu sad se ne sjecam koja je to tekma bila, a u obje tekme na kraju nismo pobijedili. Mada nadam se da ce bolje zabijati il nek samo Lendricu dodajePsajdak je napisao/la:Daleko najbolja formacija za nas !tm8782 je napisao/la:Evo jedna formacija sa kojom trenutno raspolažemo, ali biće izmjena svakako
Iako ja i dalje ostajem pri mišljenju da Memija treba na beka a Mailson na krilo, čime ćemo potpuno iskoristiti ofanzivni potencijal koji posjeduje. Naravno, ukoliko na terenu ne pokaže onoliko koliko neki očekuju od njega, a ja smatram da će on biti najpozitivnije iznenađenje, vrijedi i ova tvoja varijanta, koja je i više nego odlična ! Ono što raduje je da smo, poslije ko zna koliko vremena, na slatkim mukama po pitanju igračkog kadra, a ako se ostvari sve što bi trebalo, možda i na preslatkim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.