Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- King_James
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Evo i Miles kaze da se moraju fokusirati na Mirzu sljedece poluvrijeme 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
-
- Kontakt:
I koji qrc ovaj trener drži truhlog Čendlera na centru , pored Lena koji je do sad dobro igrao..
S lakoćom na +10, od svih igrača samo Chandler dobio manje minuta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
You'll Never Walk Alone!!!
Kidd je bio još gori
Mirza Mavsima u drugoj četvrtini ubacio 24 poena i Kidd ga kasnije ostavio na klupi

odakle si jaranewhitesnake je napisao/la:Sijevnuše dva groma dovoljna da mi probude starce koji su u donjem spratu , i isključiše mi ruter od ADSL .. Sretno Mirza , možeš ti i bez mene![]()

Hajd još jedan babuka poen babuka 

Kad te dobro ide zakucaju te za klupu da se ohladis nek igraju malo Morriis ,Chandler i drustvo.
ovo je strašno koliko sijeva u Tuzli, ali još uvijek ne grmi, srećom
EDIT: počinje

EDIT: počinje

-
- Kontakt:
Banovići, stižu vam u Tuzlu naši gromovi..Chinaglia je napisao/la:odakle si jaranewhitesnake je napisao/la:Sijevnuše dva groma dovoljna da mi probude starce koji su u donjem spratu , i isključiše mi ruter od ADSL .. Sretno Mirza , možeš ti i bez mene![]()

kada vidiš Tuckera da šutira trojku 

- King_James
- Kontakt:
Jel ovo Bosna ostala bez struje! Nigdje nikoga na forumu 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Pobjegli od gromovaKing_James je napisao/la:Jel ovo Bosna ostala bez struje! Nigdje nikoga na forumu

Jedan grad, jedna ljubav!
Bravo Mirza, na kraju 19 poena! Vrlo dobra statistika od nove godina pa do sad.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Blizu je prosjeka od 10 poena sto je odlicno. Inace svi pisu da bi volili da ga trejdaju jer bi mogao odlicno doci nekome u po a njima bi dobro dosao pik s obzirom da im je ova sezona gotova... I ja bi vala volio da ga trejdaju u neku PO ekipu jbg **** ovo .
ne znam šta bi ti rekaogrgr je napisao/la:Blizu je prosjeka od 10 poena sto je odlicno. Inace svi pisu da bi volili da ga trejdaju jer bi mogao odlicno doci nekome u po a njima bi dobro dosao pik s obzirom da im je ova sezona gotova... I ja bi vala volio da ga trejdaju u neku PO ekipu jbg **** ovo .
u jednu ruku bilo bi dobro da ga trade-ju jer tako stiče na vrijednosti, ali opet zavisi kakav ce status i minutazu imati i treba se brzo privici na drugi kolektiv (a znamo koliko mu treba da upozna ekipu i grad)
u drugu ruku sada ima dobru minutažu u sunsima i nabija sebi statsitiku koja će mu pomoći oko novog ugovora mada je ekipa sada kanta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nisam bas bio u prilici da gledam ove posljednje Mirzine partije nazalost,ali ujutru redovno pogledam klip sa poenima.
Samo nparijed Mirza 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
vidim da nermin i dalje hejtuje legendu naše košarke i idola našeg naroda 
je l' te sramota nermine

je l' te sramota nermine

Kad se sjetim pojedini su govorili da mu je ovo kraj u NBA 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.