FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Primorac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Primorac » 12 jan 2016, 22:06

Dosta nam je igraca sto su igrali po evropskim ligama ovdje ko klocevi nama treba svjeza ,nasa mlada krv koja ce derati guzove za svoj KLUB

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jan 2016, 22:09

Bolanos je napisao/la:Sharbini je ekstra igrac koji nije dobar sa glavom i samim tim je nepotreban.
Ma dobar je on dok je glavni igrac i dok igru skrojis oko njega. A igracki kvalitet i potencijal stvarno ima odlican. Samo ne vidim ovdje nikakve sanse jer on nebi bio nista jeftiniji od Benke kao prvo. A kao drugo tu je vec nova "desetka" za prvih 11. Tako da mislim da nema nista od toga. Ali eto posto je neko napisao da dolazi pa sam komentarisao. U svakom slucaju puno je igrackih promjena vec sada. Dobro bi bilo odigrati jedno desetak prijateljskih na pripremama da se to sve poslozi. :D

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 jan 2016, 22:11

Da li ova situacija oko igrackog kadra najavljuje jedan totalni zaokret u transfer politici ili se mudro suti hmm ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 12 jan 2016, 22:21

Primorac je napisao/la:Kakvi su ovo igraci od 30 i nesto god jel se to pravi staracki dom ili se ide na to da nasa djeca donesu prevagu u pl sa ovim iskusnijim. Igracimaa,vjerujte da ima akademaca puno boljih od ovih polovnjaka sto se spominju znam to jel redovno pratim omladinsku pl a posebno kadete koji su me odusevili svojim igrama
Pratim i ja kadete (neko moj igra u kadetima) i momci su fakat odlicni ali polako moraju oni odraditi juniorski staž prije prvog tima a sto se tice omladinaca u prvom timu sada ih ima dovoljno plakalo, heric, osmanovic, catakovic, vazda, gljiva, mihojevic? u predstojecem periodu svi ce dobiti dovoljno prilike po zaslugama, tu je demirel koji vec ima nastupe a tek je kadet.
Citao sam da gotivis onog naseg golgetera hadzica i momak je odlican ako bog da bit ce paklen igrac samo polako a on neka trenira trenira i trenira.
Stariji igraci su nam potrebni da bi imali taj famozni spoj mladosti i iskustva
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 12 jan 2016, 22:34

Gotivim ja jos kadera sadiku stoper za 10,mali seki,mustafic pa klaric koji se odlicno slaze sa hadzicem koji su zajedno dali 35 golova ima ih jos generacija koja puno obecaje

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jan 2016, 22:37

OOOOOOOOOOOOOO Draaaaaaaagojaaa!!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2016, 22:40

Primorac je napisao/la:Kakvi su ovo igraci od 30 i nesto god jel se to pravi staracki dom ili se ide na to da nasa djeca donesu prevagu u pl sa ovim iskusnijim. Igracimaa,vjerujte da ima akademaca puno boljih od ovih polovnjaka sto se spominju znam to jel redovno pratim omladinsku pl a posebno kadete koji su me odusevili svojim igrama
veterani sa ogromnim iskustvom , kako misliš da juniori nauče nešto? polovnjaci se ne spominju, ti su napustili klub, ovo su provjereni i dokazani igrači s kojima se priča...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jan 2016, 22:42

Moje ime je Lafo Mamone
Samo Saraj'vo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jan 2016, 22:50

Cimi je napredovao uz Jajala nevjerovatno. Stekao rutinu i samopouzdanje. Svaka ekipa mora imati 3-4 starija i iskusnija igraca koji mogu nositi pritisak, i iskustvom i kvalitetom gurati naprijed i ove mladje. To je totalno logicna varijanta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jan 2016, 22:54

AdiFKS je napisao/la:Cimi je napredovao uz Jajala nevjerovatno. Stekao rutinu i samopouzdanje. Svaka ekipa mora imati 3-4 starija i iskusnija igraca koji mogu nositi pritisak, i iskustvom i kvalitetom gurati naprijed i ove mladje. To je totalno logicna varijanta.
Tako je. I malo je 3,4. Po meni minimalno 7,8 od 23 igraca. Pa onda 7,8 ovih kvalitetnih u najboljim godinama i 7,8 juniora. Tako nekako otprilike.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 12 jan 2016, 22:59

I kad potpisuju Sharbini i Lazic? :D

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 jan 2016, 23:00

Ajax je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Sharbini je ekstra igrac koji nije dobar sa glavom i samim tim je nepotreban.
Ma dobar je on dok je glavni igrac i dok igru skrojis oko njega. A igracki kvalitet i potencijal stvarno ima odlican. Samo ne vidim ovdje nikakve sanse jer on nebi bio nista jeftiniji od Benke kao prvo. A kao drugo tu je vec nova "desetka" za prvih 11. Tako da mislim da nema nista od toga. Ali eto posto je neko napisao da dolazi pa sam komentarisao. U svakom slucaju puno je igrackih promjena vec sada. Dobro bi bilo odigrati jedno desetak prijateljskih na pripremama da se to sve poslozi. :D
Ma ja plus Jesa cisti "problematicne" igrace a onda mu neko poput ovoga dodje kao saka u glavu.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 jan 2016, 23:03

Ne znam da li ste primjetili, ali posle ovih silnih odlazaka, trenutno imamo najmladji roster u ligi zajedno sa Borcem i iznosi 22,9 godina. :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jan 2016, 23:07

Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud? :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jan 2016, 23:08

nece sarbini doci, ali napisati da "nije dobar s glavom" i da nam ne treba je u rangu toga da mačesteru ne treba ronaldo jer je egoista i ne slavi golove saigraca :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jan 2016, 23:10

Bolanos je napisao/la:Ma ja plus Jesa cisti "problematicne" igrace a onda mu neko poput ovoga dodje kao saka u glavu.
Tako je. U svakom slucaju puno ce zavisiti od ove dvojice Brazilaca kako god okrenes. A ako bude igrao sa samo jednim napadacem onda ima bar jednog igraca previse. Jer sve su to dobri igraci i Benko i Cezar ( najvjerovatnije ) i Bekic i Krste. Dobro Bekic i Krste mogu i na krilu odigrati po potrebi samo pitanje je koliko je to optimalno. Puno upitnika ima po meni. Treba sacekati prijateljske utakmice.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 12 jan 2016, 23:33

Previse smo razmazeni. Nema pojacanja odma nevalja. A doveli smo igraca koji je dao 105 golova u 100 utakmica. Jos jednog Brazilca i Simena. Sta sad treba. Ali eto kad ste vec navalili na pojacanje, da znate da je ponedeljak dan D :-D

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 12 jan 2016, 23:44

joker90 je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud? :lol:
Baš je đubre Ješa. Umjesto da tebe pita koga treba da dovede, ko je idiot, ko je pravi igrač, kome raskinuti ugovor itd. , on to (nadam se) sam odlučuje. Odakle mu pravo da dovede momka na PROBU? Koja su to muda, **** te ..

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 jan 2016, 23:45

Ajax je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ma ja plus Jesa cisti "problematicne" igrace a onda mu neko poput ovoga dodje kao saka u glavu.
Tako je. U svakom slucaju puno ce zavisiti od ove dvojice Brazilaca kako god okrenes. A ako bude igrao sa samo jednim napadacem onda ima bar jednog igraca previse. Jer sve su to dobri igraci i Benko i Cezar ( najvjerovatnije ) i Bekic i Krste. Dobro Bekic i Krste mogu i na krilu odigrati po potrebi samo pitanje je koliko je to optimalno. Puno upitnika ima po meni. Treba sacekati prijateljske utakmice.
Sto se tice Brazilaca opcenito, ukoliko pratis igraca i platis ga iz neke iole ozbiljne lige vjerovatno ces pogoditi a Cezara, Reisa i slicne igrace ne treba nikad podcjenjivati iako dolaze iz smijeane lige jer su tu bili sigurno zbog novca a zaboravili igrati nisu. Evo kod komsija Tiago se pokazao kao ekstra pojacanje a ne moze Google izbaciti kvalitetan podatak o njemu. ;)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 12 jan 2016, 23:48

Teren je mjerilo svega, pustite malo tastature..... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 20 gostiju.