Pitaj svog djeda ako ne vjeruješ.anell je napisao/la:Nemoj brate pretjerivati, koliko to pozicija igra tvoj djed ?topnik1 je napisao/la:Moj djed>Witsel
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Omiljeni Rus mu je JR Holden.Greivis je napisao/la:Znaci Pajoni nam voli Ruse. Pored Tereka prati i Zenit.
Kaže nikad čuo za tvog djeda...topnik1 je napisao/la:Pitaj svog djeda ako ne vjeruješ.anell je napisao/la:Nemoj brate pretjerivati, koliko to pozicija igra tvoj djed ?topnik1 je napisao/la:Moj djed>Witsel

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal cleared to complete Mohamed Elneny transfer on Wednesday
Leading journalist Ed Aarons claims Arsenal are closer to sealing the transfer of Mohamed Elneny after overcoming work permit complications.
The FC Basel midfielder has been strongly linked with a move to the Emirates this January, with recent reports claiming it was the work permit holding up the deal.
Aarons has tweeted that Elneny could finally be confirmed as an Arsenal player by tomorrow, becoming Arsene Wenger’s first signing of this year’s January transfer window.
The 23-year-old has been targeted as a replacement for the injured Francis Coquelin in that defensive midfield role.
vjerojatno bi došao i prije da mu se deva nije razbolila na putu do londona
vidim da se panjina arteta spominje nešto u vezi odlaska u west ham
ne trebaju niti platiti ništa,samo nek uzmu to smeće
i dovedi smetlaru voaejerski ovu igračinu,a ne da mi daješ 35 milki za neke pekare

Leading journalist Ed Aarons claims Arsenal are closer to sealing the transfer of Mohamed Elneny after overcoming work permit complications.
The FC Basel midfielder has been strongly linked with a move to the Emirates this January, with recent reports claiming it was the work permit holding up the deal.
Aarons has tweeted that Elneny could finally be confirmed as an Arsenal player by tomorrow, becoming Arsene Wenger’s first signing of this year’s January transfer window.
The 23-year-old has been targeted as a replacement for the injured Francis Coquelin in that defensive midfield role.

vidim da se panjina arteta spominje nešto u vezi odlaska u west ham

i dovedi smetlaru voaejerski ovu igračinu,a ne da mi daješ 35 milki za neke pekare

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 12 jan 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, vec smo svi upoznati sa njegovim preferencijama.Artetitis je napisao/la:Omiljeni Rus mu je JR Holden.Greivis je napisao/la:Znaci Pajoni nam voli Ruse. Pored Tereka prati i Zenit.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma nije tad bilo prenosa utakmica, al on je bio ko danas Messianell je napisao/la: Kaže nikad čuo za tvog djeda...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nizak?topnik1 je napisao/la:Ma nije tad bilo prenosa utakmica, al on je bio ko danas Messianell je napisao/la: Kaže nikad čuo za tvog djeda...
Osvojio 5 zlatnih opanaka.Artetitis je napisao/la:Nizak?topnik1 je napisao/la:Ma nije tad bilo prenosa utakmica, al on je bio ko danas Messianell je napisao/la: Kaže nikad čuo za tvog djeda...
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
BigBigBang je napisao/la:To mu je pozicija gdje je najjaci sad ne znam ja sta on preferira i sta bi on volio da jeste ja gledam gdje najvise doprinosi, naravno meni je apsolutno svejedno dosao Vitsel, Poljak ili neki drugi vrhunski vezni pa Vitselu cak i da niej primarna pozicija DM on je opet 3 puta bolji DM od talibana iz Egipta.
ma ovaj voajeroljubac i vrhunski poznavatelj SWOT analize ti je samo htio reći da bi on rađe kupio anonimnog kozojeba na devi prije jednog Witsela

Artetitis » 12 sij 2016, 18:40
Da, da, ukucati "seaman" i "anal" skupa je odlicna ideja.
ukucaj prvo mozak u sebe pa se javi

Nije reko SWOT analiza ima 2 mjeseca, dobar je mali napreduje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pojasni.Seaman je napisao/la:ukucaj prvo mozak u sebe
- Marsal
- Kontakt:
Ko je sad "pekar od 35 milki" ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nisam vidio više od tih 2 mjeseca da ste napravili SWOT analizu za ono šta ste trabunjalianell je napisao/la:Nije reko SWOT analiza ima 2 mjeseca, dobar je mali napreduje.

Artetitis je napisao/la:Pojasni.Seaman je napisao/la:ukucaj prvo mozak u sebe
nemam šta pojašnjavati ako znaš čitati

pekar iz bundesligeMarsal je napisao/la:Ko je sad "pekar od 35 milki" ?

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Toliko trazi tu SWOT analizu, a kad mu das sve, on to preskoci i kaze nije tako ja gled'o i drugacije je.
Nema se ovdje ko baviti SWOT analizama kad ima sve na whoscored.com. Sve pozitivne i negativne strane Witsela. Medjutim, oni ce se opet pravit ludi.
Nema se ovdje ko baviti SWOT analizama kad ima sve na whoscored.com. Sve pozitivne i negativne strane Witsela. Medjutim, oni ce se opet pravit ludi.
Celik!3,2,2.
Jan-KLAS Huntelaar?Marsal je napisao/la:Ko je sad "pekar od 35 milki" ?
@Seaman, znam citati i nemoguce je skontati sta mislis. Artikulacija misli nije jaca strana ni tebi niti tvom pobratimu.
- Marsal
- Kontakt:
I dalje ne znam ko je ali nebitno, volio bih da dođe samo tebi u inat 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Al čuj SWOT analiza
. Ja fakat konto' on se zayebaje kad spominje tu analizu, sljedeća je BCG sigurnow

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
AllGunsBlazing je napisao/la:Toliko trazi tu SWOT analizu, a kad mu das sve, on to preskoci i kaze nije tako ja gled'o i drugacije je.
analiza koja se traži je o Arsenalu,a o ne Witselu

pekar koji se spominje za dmfArtetitis je napisao/la:Jan-KLAS Huntelaar?Marsal je napisao/la:Ko je sad "pekar od 35 milki" ?
@Seaman, znam citati i nemoguce je skontati sta mislis. Artikulacija misli nije jaca strana ni tebi niti tvom pobratimu.

topnik1 je napisao/la:Al čuj SWOT analiza. Ja fakat konto' on se zayebaje kad spominje tu analizu, sljedeća je BCG sigurnow
Schneiderlin » 10 srp 2015, 22:56
topnik1 je napisao/la:
Šta ti misliš simene koje su snage ovog tima a koje slabosti ?
čekam SWOT analizu

GLAVNI PROBLEM JE BLENTAVI VOAJER I NEDOSTATAK PRAVE ŠPICE
najveće slabosti su taktički retardiran trener koji nikako da do kraja složi momčad koja će biti konkurentna za titulu,trener koji nema blage o motivaciji ekipe u određenim tekmama,treba nam motivator koji će nabrijat ekipa da zna igrat pod pritiskom,a ne da sruše kao karte od papira kad krenu igrati pod ogromnim pritiskom,trener koji nema muda odbaciti šljam iz ekipe,treba nam pravi napadač a ne razne bukve koje su 0 u završnici,jedan pošteni dmf koji će odmah uskočiti u 11(nedostatak fizičke snage u sredini),nula od pobjedničkoga mentaliteta i iskustva osvajanja velikih titula(čast izuzecima),mogućnost ozljeda,ima još toga ala lijevi bočni i drugi stoper uz koščelnog,preplaćivanje raznih bukvi....
3 najveće prednosti:hmmmmm: glavni kostur ekipe i drugu sezonu će biti nepromijenjen,dolazak institucije na gol,odlični Sanchez koji bi ovu sezonu trebao biti još bolji jer će imati jednu sezonu iza sebe s ekipom ako neumre od umora
s jozicom na klupi čak bi prognozirao osvajanje lige

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.