Ponos Torina je napisao/la:
Eura nemoze km nikako
Stvarno kada ce doci vrijeme kad ce nasi klubovi vise cjeniti igrace u nasoj ligi i kada ce prestati da pustaju najbolje igrace lige za mizerne pare.....
Ali to su greske klubova koji neznaju do kraja prepoznati kvalitet i talenat igraca i koji kad vide da igrac moze izrasti u zvijezdu i kvalitetnog fudbalera neulazu u njegov napredak,neznaju napraviti kvalitetan ugovor da bi kasnije njihov tim mogao dobiti ogromnu sumu za tranfer..
Ovo je bruka za kakve mizerne pare igraci idu u inostranstvo!
Nisu greške nego NEMA PARA. Kontaš. Ne kontaš. Hvataj se ti Torina, ovo ti ne ide i NE ZNAŠ a PRIČAŠ.
tm84 je napisao/la:ako zeljo NETTO dobije za njega 500.000 eura, onda je po meni vise nego malo... mislim da mozemo dogurati na cifru do milion eura netto

Za čovjeka kojem ugovor ističe za 6 MJESECI je 300.000 e malo

Za Želju koji je prodao Sanela Jahića za 20.000 e je malo

Za Želju koji NEMA PARA, koji je dužan 2 miliona, ovo je malo

Ovo je malo za igrača za kojeg se znalo da će otići na kraju sezone. Ima i druga opcija, na tribine do Decenbra a onda ode čovjeka džaba. Savršentvo.
E moj ti, uputi se barem pa pričaj.
cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
Jest, jest. Sve nas udaraju milionima po čelu i traže muzičke
tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola
evo citam kaze hadzic da zeli u zelju
Kakve "male pare". Daj igrača Želje koji je otišao za više para. UGOVOR MU ISTIČE ZA 6 MJESECI. Ring a bell.
Vi pričate ko da ne znate kakvo mu je stanje sa ugovorom(možda jedan zna), kakvo je stanje u Želji, koliko dugujemo i kako je bilo na početku ove sezone.
Također, ako vi imate 50 utakmica Želje zajedno, evo glave.
edit: možda griješim za jednog, možda. Ovo ostalo nema 10 utakmica ZAJEDNO.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna