SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Genghis
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 21:21

harishp je napisao/la:Ne ironisi iliti ne peglaj.To jest ne glumi advokata..Postoje repke koje cijenis ili ne cjenis,vise volis ili manje volis.
Repke za koje bi neko volio da odmah ispadnu ili da sto bolje prodju i to je citava poenta.
Sto se tice nekih nesreca,nesreca je ako neka repka sjedne u avion i na pola puta ostanu bez kerozina. :lol: :mrgreen:
Ovo je ostalo samo ''igra'' 8-)
Naš vrli Hari Mata Hari se vratio starim porocima. Pisanje dubokoumnih postova ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 28 maj 2010, 21:23

Bijeljinac je napisao/la:
Lepy je napisao/la:imam osjecaj da ce srbija odigrati dosta dobro u grupi pa ce nesretno ispasti u osmini finala, nesto slicno kao hrvatska na ep prije 2 godine.. mozda bolje ispast u skupini nego taj sok dozivjeti :o
Slazem se sa opaskom, cesto vidjeni klise kada je ovdasnji mentalni sklop u pitanju, no sreca po Srbe da nesrecna prica Hrvatske je jos uvijek friska, sto moze da posluzi kao odrednica i da se izvuce iskustvo iz greske koju su napravili Hrvati.
Iako opet Bilic nije mnogo toga pogresno ni uradio, jednostavno nok-aut je utakmica, i juris-fudbal moze lako odvesti u katastrofu. Hrvatska jednostavno nije imala srece, a da bi se napravio dobar rezultata fortuna ne smije da fali.
Moje skromno mišljenje je da ste jači od Hrvata, ne puno, ali ipak. Ne bih da prognoziram, jer nisam vješt u tome, na kladionici nisam dobio 2 mjeseca :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 maj 2010, 21:29

Mozel mi iko dati link od spiska igraca Gane

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:08

Genghis je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ne ironisi iliti ne peglaj.To jest ne glumi advokata..Postoje repke koje cijenis ili ne cjenis,vise volis ili manje volis.
Repke za koje bi neko volio da odmah ispadnu ili da sto bolje prodju i to je citava poenta.
Sto se tice nekih nesreca,nesreca je ako neka repka sjedne u avion i na pola puta ostanu bez kerozina. :lol: :mrgreen:
Naš vrli Hari Mata Hari se vratio starim porocima. Pisanje dubokoumnih postova ...
Mislis,postovi koji nisu za tebe.
@Bijeljinac cekaj i dalje,tvoj problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 maj 2010, 22:10

harishp je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Mislis,postovi koji nisu za tebe.
@Bijeljinac cekaj i dalje,tvoj problem.
Nisu ni za koga, izazivaju trajna ostecenja na mozgu jel obiluju intelektualnim smecem... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:16

I ti si se ko' biva nasao uvrijedjenim i iznenadjenim jer si se pronasao u tim napisima...ili. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 28 maj 2010, 22:24

harishp je napisao/la:I ti si se ko' biva nasao uvrijedjenim i iznenadjenim jer si se pronasao u tim napisima...ili. :mrgreen:
samo opusteno, vidis da je sad moderno glumiti liberale ko' sto rade pojedinci na ovome forumu ;) :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:28

jest moj ti @steve-o svi u ljevicare presli.Da su nam takvi u repci.Nebi imali problema sa lijevom stranom. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 28 maj 2010, 22:45

to je nas problem, citava repka izgleda ide strogo desno :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2010, 22:49

Nadje se tu pokoji centarfor. 8-)
Nego da se vratimo na temu.
Znaci favoriti su Njemacka i Gana.Australija vreba iz prikrajka....... :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2010, 23:21

Povrede Mihaela Balaka i Kristijana Treša zadale su mnogo nevolja Joakimu Levu i njegovom stručnom štabu. Najveći problem je, naravno, taj što dvojac gorepomenutih igrača neće igrati na Svetskom prvenstvu, a drugi, ništa manje bezazlen, je što njihovo odsustvo sada remeti planove Levu po pitanju konačnog spiska. I to mnogo. O čemu se zapravo radi?

Naime, selektor "pancera" u subotu će, dan posle prijateljske utakmice sa Mađarskom, saopštiti imena igrača koje će povesti u Južnu Afriku, a to znači da će morati da se odrekne usluga dvojice fudbalera. Nemački mediji pretpostavljaju da će Lev, zbog povreda Balaka i Treša, samim tim i manjka defanzivnih veznih igrača, morati da žrtvuje jednog od napadača - Maria Gomeza ili čak Štefana Kislinga!

Kisling je, da podsetimo, bio najbolji nemački strelac u Bundesligi sa 21. golom, dok je Gomez, iako se nije naigrao u Bajernu, visoko cenjen golgeter. Ali, jedan od njih će, kako se navodi, gotovo sigurno otpasti sa konačnog spiska. Jer, Lev nema kud. U "vezi" na raspolaganju ima Švajnštajgera, te Sami Kediru kao prvu zamenu za Balaka, a tu je i Hajko Vesterman iz Šalkea. Da ne bi na SP išao samo sa tri zadnja vezna igrača selektor Nemaca će put Afrike povesti, velika je verovatnoća, Andreasa Beka i Denisa Aogoa, igrače kojima su, pre povreda Balaka i Treša, davane male šanse da se nađu na konačnom spisku putnika za SP.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 19:55

Srpski navijači divljali u Austriji zbog poraza od Novog Zelanda!

Jedva da su Orlovi imali koju kvalitetnu šansu; Milijaš je pokušavao iznenaditi šutevima iz daljine, ali nije imao ništa više uspjeha od svojih suigrača koji su propuštali i zicer šanse nakon izgrađenih akcija. Subotić je tako u 38. minuti glavom tukao pokraj sasvim praznog gola, dok je Žigićev udarac u drugom poluvremenu skinuo novozelandski golman.

U završnici utakmice su Srbi igrali s tri napadača, ali niti to im nije pomoglo da dođu do mreže. Nezadovoljni takvom situacijom, neki od srpskih navijača odlučili su se za radikalne mjere. U 80. minuti jedan navijač utrčao je na teren, a ubrzo je za njim krenulo još nekoliko ljutih navijača. U međuvremenu je jedan od igrača Novog Zelanda dobio i bocu u glavu pa su Novozelanđani od suca tražili prekid utakmice. No, susret je ipak priveden kraju, ali tek nakon što je Nemanja Vidić zamolio publiku da se smiri i ispričao se navijačima zbog loše utakmice.

Izgubit od Novog Zelanda,stvarno jadno.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 20:13

Sta ti pricas,ja sam samo prenio kako je napisano,ko ti je kriv sto ste izgubili od Novog Zelanda :lol: kakve ti komplexe spominjes majketi ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 29 maj 2010, 20:13

smirite se djecurlijo

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 22:44

Novi Zeland ce da igra cetvrtfinale najmanje, to zapamtite :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 maj 2010, 22:47

Teodosic Milos je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Srpski navijači divljali u Austriji zbog poraza od Novog Zelanda!

Jedva da su Orlovi imali koju kvalitetnu šansu; Milijaš je pokušavao iznenaditi šutevima iz daljine, ali nije imao ništa više uspjeha od svojih suigrača koji su propuštali i zicer šanse nakon izgrađenih akcija. Subotić je tako u 38. minuti glavom tukao pokraj sasvim praznog gola, dok je Žigićev udarac u drugom poluvremenu skinuo novozelandski golman.

U završnici utakmice su Srbi igrali s tri napadača, ali niti to im nije pomoglo da dođu do mreže. Nezadovoljni takvom situacijom, neki od srpskih navijača odlučili su se za radikalne mjere. U 80. minuti jedan navijač utrčao je na teren, a ubrzo je za njim krenulo još nekoliko ljutih navijača. U međuvremenu je jedan od igrača Novog Zelanda dobio i bocu u glavu pa su Novozelanđani od suca tražili prekid utakmice. No, susret je ipak priveden kraju, ali tek nakon što je Nemanja Vidić zamolio publiku da se smiri i ispričao se navijačima zbog loše utakmice.

Izgubit od Novog Zelanda,stvarno jadno.
Jel se vi ovim hranite ?! KOMPLEKSASI ! A u teren nisu zbog toga uletali kralju....
Da,da tako mi(Balkanci) pozdravljamo uspjehe repki... :roll: Imate strasnu ekipu,pogotovo odbranu,ali mentalitet je mentalitet.Ovaj poraz ce vam dobro doci,spustice vas malo.Digli ste se,kao i mi. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 maj 2010, 22:56

Njemacka igrala viktorije na gol Mađara i pobjedila samo 3-0,a moglo je komotno biti i 10-0...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 maj 2010, 00:41

saamo da pitam navijace Srbije sta ocekuju koji rezultat(plasman) na SP-u????
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 maj 2010, 01:07

Da, može se reći da je poraz došao u pravom trenutku, a i bolje da se desio sad nego recimo protiv kameruna u Beogradu pa da repku na SP isprate zvižduci, jer mi smo takav narod. Ne treba sad nešto posebno nikoga kritikovati jer je početak priprema, falilio je nekoliko jako bitnih igrača, a i Novi Zeland nije sigurno ekipa za nabijanje gol razlike što su dokazali i prije neki dan protiv Australaca. Ipak, igra reprezentacije Srbije mi je izgledala dosta čudno, sa npr. Ninkovićem negdje na krilu :? , sa dosta nepovezanih pasova, sa previše igranja na Žigića, previše preskakanja sredine, znači jako malo od onoga što se moglo vidjeti u kvalifikacijama. Igralo se i premekano (svega 12 prekršaja za 90 minuta) što protiv jedne, prije svega fizički jake ekipe, ne može da prođe. Moguće da Antić i pokušava da "zamaskira" ono što će otkriti na sp. Ono što me jedino brine je odbrana, prije svega Neven Subotić sa svojim iznenadnim padovima koncentracije. Ponavljam, nema razloga za paniku, a vremena je više nego dovoljno da stvari dođu na svoje mjesto.

marsovac je napisao/la:saamo da pitam navijace Srbije sta ocekuju koji rezultat(plasman) na SP-u????

Prvo proći grupu, a onda počinje party. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 30 maj 2010, 01:09

alan_kardec je napisao/la:.

marsovac je napisao/la:saamo da pitam navijace Srbije sta ocekuju koji rezultat(plasman) na SP-u????

Prvo proći grupu, a onda počinje party. ;)
ok hvala
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.