odlicno bi bilo dovesti njega,da vise ne gleda se onaj smotani Lukas koji nije ni za drugi tim Liverpoola...OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Mourinho ne računa na Gutija. Ne bi bilo loše kada bi ga doveli![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
odlicno bi bilo dovesti njega,da vise ne gleda se onaj smotani Lukas koji nije ni za drugi tim Liverpoola...OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Mourinho ne računa na Gutija. Ne bi bilo loše kada bi ga doveli![]()
Sto se Gutija tice, s tim se ne bi slozio..Guti bi jako dobro dosao LFC-u, jer nam je klupa pretanka i on bi tu super dosaofizolof je napisao/la:Joj, koji komentari, ne mogu da vjerujem. Koji ce vam qrac onaj dedo Guti. Lik jest da je koristan igrac, ali mislim da ne moze izdrzati tempo ove lige (ne moze odigrat citavu tekmu). Najvjerovatnije ce izvan europe, ili u City, da se nakupi para, pa da se oprosti.
A sto se tice lucasa, cuj nije ni za drugi tim Liverpoola, pa sta mu fali, ajde iskreno, kada je to on bio igrac korisniji za protivnika, nego za svoj tim?
Polako s tim provalama, ba!
[youtube][/youtube]fizolof je napisao/la:kada je to on bio igrac korisniji za protivnika, nego za svoj tim?
vi samo znate po benayounu i lucasu srat,,kad vec stavljas taj go sto malo ne bi spomeno kako ga po drugim forumima hvale,vidio si one ocjene za sezonu koje su realnije da ne mogu bit,ako neko nadje primjedbu na one ocjene s lfc newsa nije sav svoj,,po 25 put ponavljam momak je extra odigro obe tekme protiv scuma,arsenala i tottenhama,ville na villa parku,chavskia na stamfordu,citya na anfieldu,pa obe protiv lyona al to su naravno sve sranje od klubova,,znaci ako predobro odigras protiv najjacih klubova smotan si igrac,glup si,debil si,svasta si,,wow,odlicno razmisljanje...sto ne pljujete po babelu,20 puta je losiji od lucasa,il po drugim igracima koji su ispod svojih ocekivanja odigralareds je napisao/la:[youtube][/youtube]fizolof je napisao/la:kada je to on bio igrac korisniji za protivnika, nego za svoj tim?![]()
![]()
![]()
Ma kakav Drogba kako je Lucas zabio golčinu !
Ali nema veze vi mislite da je Lucas dobar igrač , OK.
Ja ne mislim tako i nema smisla se više raspravljati.
HAHAHAHA jasta brato taman njega mogu dovestVirtu4l je napisao/la:Dovoljno za Bekrića.
I sad kad neko kaze da je Rafa kriv za sve.. Pa mislim.. ljudi. 5 miliona?? Sta se s tim moze uraditi? Nista, al' bas nista. Stvarno mi nije jasno.. Umjesto da se ulozi malo vise novca da bi se klub vratio nakon ove katastrofalne sezone.. ono tamo nistaOTNYS_YNWA je napisao/la:^ 5 milionaSljedeće sezone ćemo biti 15.
e bice vraga 5 miliona,pusti,lazu tetkice,do jucer se pricalo da cemo imati 30 pa 20...SG8 je napisao/la:Benitez ima 5 miliona za ovo ljeto!
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... kitty.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.