Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 28 maj 2010, 18:49

dovede li arsenal pola od ovih igraca sto je naumio (tj. barem sto se pise po portalu) bice malo je reci dobar kad se uigraju, ali od prodaje fabregasa se mogu oprostiti, samo je real toliko lood da daje tolike pare za igrace, mislim pa 90mil eura, nije ronaldo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 19:11

sin3x je napisao/la:ako cemo tako racunati i arsenal je 2005 osvojio FA cup... nije bitna starost ove ekipe bitno je samo da ne bude povreda i vjerujem (naravno uz dobrog golmana) da arsenal moze osvojiti EPL ali ne i CL (ne zbog kvalitete vec jednostavno ne moze nisu mogli kad su bili jedni od najjacih na svijetu ne mogu ni sad )
I od toga je proslo punih 5 godina kao sto sam i naveo: 2005/2006, 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009, 2009/2010, dok su navedeni timovi osvojili neki trofej (liga, kup, liga prvaka) unutar 5 godina.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 28 maj 2010, 19:42

Genghis je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ako cemo tako racunati i arsenal je 2005 osvojio FA cup... nije bitna starost ove ekipe bitno je samo da ne bude povreda i vjerujem (naravno uz dobrog golmana) da arsenal moze osvojiti EPL ali ne i CL (ne zbog kvalitete vec jednostavno ne moze nisu mogli kad su bili jedni od najjacih na svijetu ne mogu ni sad )
I od toga je proslo punih 5 godina kao sto sam i naveo: 2005/2006, 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009, 2009/2010, dok su navedeni timovi osvojili neki trofej (liga, kup, liga prvaka) unutar 5 godina.
ma nije to vise toliko ni bitno.. jbg ne osvaja se ali ce se osvajati.. ekipa nije losa ali hajde ti pored ociju reci da ih povrede ne zajebaju... svako ima neko svoje zlatno doba i kao sto gledamo barca svoje prozivljava dok je mud vec zadnjih 10-15 godina u takvom stanju :) doci ce aBd i bolje vrijeme za arsenal ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 20:52

Doci ce kad-tad to nije upitno, nego je upitno psihičko stanje nekih ljudi poput Paje koji tvrde da Arsenal dominira, da je Wenger najbolji trener i slične nebuloze, tako da se većina mojih konstatacija odnosi na njegove gluposti.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 21:01

Genghis je napisao/la:Doci ce kad-tad to nije upitno, nego je upitno psihičko stanje nekih ljudi poput Paje koji tvrde da Arsenal dominira, da je Wenger najbolji trener i slične nebuloze, tako da se većina mojih konstatacija odnosi na njegove gluposti.
druze ako ti paja smeta sa "glupostima" jel mi moramo ispastat zbog citanja tvojih i njegovih nebuloza ,,.,??? zato odleprsaj matereti sa teme jer ako nastavis sa njim tako neces imat mira ni na kojoj temi.prijatejski savjet -no hard fellings ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 21:14

___Benny___ je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Doci ce kad-tad to nije upitno, nego je upitno psihičko stanje nekih ljudi poput Paje koji tvrde da Arsenal dominira, da je Wenger najbolji trener i slične nebuloze, tako da se većina mojih konstatacija odnosi na njegove gluposti.
druze ako ti paja smeta sa "glupostima" jel mi moramo ispastat zbog citanja tvojih i njegovih nebuloza ,,.,??? zato odleprsaj matereti sa teme jer ako nastavis sa njim tako neces imat mira ni na kojoj temi.prijatejski savjet -no hard fellings ;)
Sa teme naravno neću odlepršati jer ovo je tema svih forumaša a ne samo navijača Arsenala (kao i svaka druga) koji žele nešto napisati vezano za tu temu. Ove novajlije koje su ovdje po mjesec-dva nikako to da shvate. Moji postovi nisu provokacije (za razliku od Pajinih, kojem nije mjesto na ovoj temi niti na ovom forumu), nego konstruktivni postovi sa činjenicama, a to što tebi smeta da Arsenal nije uzeo trofeja 5 godina je tvoj lični problem.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 21:57

Genghis je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
Sa teme naravno neću odlepršati jer ovo je tema svih forumaša a ne samo navijača Arsenala (kao i svaka druga) koji žele nešto napisati vezano za tu temu. Ove novajlije koje su ovdje po mjesec-dva nikako to da shvate. Moji postovi nisu provokacije (za razliku od Pajinih, kojem nije mjesto na ovoj temi niti na ovom forumu), nego konstruktivni postovi sa činjenicama, a to što tebi smeta da Arsenal nije uzeo trofeja 5 godina je tvoj lični problem.
izvini klocu ko je spomenu arsenal u mom gornjem postu ,.iako sam ovdje "novi" naravno da mi nije drago citati gluposti koje likovi poput tebe pisu.sa pajom se ti nemozes raspravljat jer te covjek ubije argumentima i znanjem koje ima iako nije objektivan a svako ima neku manu.,nezz mozda je moja mana sto navijam za arsenal a mozda i nije a tvoja je ocigledno sto pricas neke stvari koje veze nemaju i nezz koja je poenta nabijanje postova???mozda da mozda ne u svakom slucaju
:mrgreen: PAJA DOMINIRA !!!!!! :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 22:00

Hvala što si nas počastio svojim dubokoumnim postom.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 maj 2010, 22:03

Upravu si, nije Arsenal ništa uzeo, al pogledaj prosjek godina u tih 5 godina, a onda pogledaj prosjek godina tih drugih klubova. Ja ti kažem, ja kao simpatizer Arsenala podupirem Wengera jer je stvorio sada ekipu za idućih 5 godina sigurno. Naravno, uz neke dodatke al to je to. Ova ekipa može i osvajat će u budućnosti. Svi ovi igrači sada u Arsenalu će da budu među najbolji, ako neki to već sada nisu. Razumiješ. A šta je u tom vremenu radio Liverpool ?! Osim što je osvojio FA Cup, ili Valencia koja je osvojila Kup Kralja ?! Jedino tu Milan, hadj LP je ipak nešto najviše. A Ugl.vidjet ćemo iduće godine, ja sam siguran da će se borit za titulu i ako Bog da osvojit
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 maj 2010, 22:04

Vi neutralni poput Genghisa samo otiđite na arsenal-bih i pogledajte ove članove poput Bennya koji od drugih sa foruma copy/paste ovdje i pravi se faca, a ustvari ne zna 2 rečenice sastavit.Jedaon od "normalnih" navijača Arsenala ovdje je GunnerSa i on je jedini čije postove poštujem.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 22:04

Genghis je napisao/la:Hvala što si nas počastio svojim dubokoumnim postom.
NEMA na cemu posto ti je IQ 17 ovo je za tebe bilo dubokoumno a za nas ostalo kojima je dosta veci je to bilo niskoumno veoma,..hehehe,.,iz malog mozga..sto se kaze.,al neka hvala i drugi put,. ;)

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 22:07

Bosco je napisao/la:Vi neutralni poput Genghisa samo otiđite na arsenal-bih i pogledajte ove članove poput Bennya koji od drugih sa foruma copy/paste ovdje i pravi se faca, a ustvari ne zna 2 rečenice sastavit.Jedaon od "normalnih" navijača Arsenala ovdje je GunnerSa i on je jedini čije postove poštujem.
aj soorry mnogo al reci mi sta sam copy paste,molim te ja na onaj forum nisam nish napisao mjesec dana,.,jer sve je vise pesimizma tamo a ti ko fol navijas za arsenal a sve neke neutralne folove postas,.ajde kralju opredjeli,se. :( i hvala ti sto me nazivas nenormalnim,, :(

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 22:08

Jedan od mnogobrojnih fanova Arsenala je napisao:
ensadek je napisao/la:
Ma pusti ih ba adnane,vidiš da nemaju pojma.Arsenal je u ovom trenutku jedna od 4 ili 5 najboljih ekipa u evropi i to će dokazati.Ja i dalje vjerujem vengeru.Ovaj arsenal je opet jači od realovih milona.
Ja sam napisao:
Dugo to oni dokazuju ... ocel' to vise da docekamo... od kako su prodali Henry-a, to je druga ekipa... Ja ti garantujem 100% da Arsenal nece osvojiti ni PL ni CL ove sezone.
To se desilo u julu prošle godine, prije nego je sezona počela. To je jedan od dokaza za ovog benija da ja ne pišem gluposti, nego činjenice, a i tebi druže (Gunners) dokaz da su navijači Arsenala pričali istu priču prije nepunih godinu dana.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 maj 2010, 22:09

@Benny što se tiče foruma arsenal-bih, to su momci kojio više gledaju realno stvari, momci koji žele da Arsenal osvaja a ne skuplja omladinu za budućnost, nekad pretjeraju sa tim pesimizmom al u tome je velika istina. Istina je da Wenger ništa nije uradio al i dalje ga čuvaju, kako uprava tako i NAVIJAČI Arsenala ( to su oni u Londonu i Engleskoj, ustvari oni koji su barem 1 utakmicu gledali Arsenala ). Tako da, nemaš pravo to tako govorit, nemaš argumenata koji to poduprli.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2010, 22:10

ovaj Benny je odavno sazrio za banane mene su zbog djubreta banovali lik provocira non stop :evil:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 maj 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 maj 2010, 22:10

Ja se ovdje neću hvalit koliki sam navijač Arsenala, oni koji me poznaju to sve znaju.I to što sam ja svjestan stanja kakvo jest u klubu ne znači da ja ne navijam za Arsenal. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 maj 2010, 22:11

@genghis, gledaj, svak bi to volio i svak tako govori. Pa gledaj fanove Reala, pa gledaj fanove Manchestera... Razumiješ, svi to vole pa i to ponekad govore, iako se ja iskreno držim ovoga, borba za titulu :) Što je Arsenal ove godine to i bio.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 maj 2010, 22:12

Bosco je napisao/la:Ja se ovdje neću hvalit koliki sam navijač Arsenala, oni koji me poznaju to sve znaju.I to što sam ja svjestan stanja kakvo jest u klubu ne znači da ja ne navijam za Arsenal. ;)
Tako je druže, i ja sam svjestan da moja Valencia nije najjača ekipa na svijetu pa je ne veličam bezveze ispadajući smiješan kao pojedinci ovdje ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 maj 2010, 22:14

Ovi sto kritikuju Wengera sto sto je dovodio mladice i od njih pravio ekipu,pa i nije mogao covjek bolje,pravio je ekipu od "svojih" para(nije se uvaljivo u kredite ko sto sad svi rade) i napravio je odlicnu ekipu,uvijek su tu u vrhu i EPL i LP sa tako mladim igracima.Od ove sezone mozete puno ocekivat od Arsenala.Borba za EPL i evropski vrh 8-)

Arsenal dominira!
Rođen s tobom da budem

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 22:16

juznjak> je napisao/la:ovaj Benny je odavno sazrio za banane mene su zbog djubreta banovali lik provocira non stop :evil:
ja prvociram druze kad mene neko napadne,.a takvi kao ti proociraju bez razlogu a mnogi ovdje su svjedoci.,toga. ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.