Ne kontam Jasminu, ima ranking za bar kvale singla a ona igra samo dubl!?oldtown1990 je napisao/la:Fatic prosao 1.kolo singla u Antaliji a J.Tinjic 1.kolo dubla takodje u Antaliji.
Dea pocela prije par minuta , gubi u 1.setu 2-3 i servira.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolje sto igra dubl i da se svake sedmice bori za titulu nego da u singlu ispada u 1. ili 2.kolu, moje misljenjeBiki je napisao/la:Ne kontam Jasminu, ima ranking za bar kvale singla a ona igra samo dubl!?oldtown1990 je napisao/la:Fatic prosao 1.kolo singla u Antaliji a J.Tinjic 1.kolo dubla takodje u Antaliji.
Dea pocela prije par minuta , gubi u 1.setu 2-3 i servira.

EDIT: Dea dobila 1.set 6-3
Nešto tu ima, jer da igraš samo dubl gdje za titulu dobiješ oko 350-400 dolara (brutto), nema neke logike jer je u pitanju najniži nivo takmičenja.oldtown1990 je napisao/la:Bolje sto igra dubl i da se svake sedmice bori za titulu nego da u singlu ispada u 1. ili 2.kolu, moje misljenjeBiki je napisao/la:Ne kontam Jasminu, ima ranking za bar kvale singla a ona igra samo dubl!?oldtown1990 je napisao/la:Fatic prosao 1.kolo singla u Antaliji a J.Tinjic 1.kolo dubla takodje u Antaliji.
Dea pocela prije par minuta , gubi u 1.setu 2-3 i servira.![]()
EDIT: Dea dobila 1.set 6-3
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 12 jan 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto se ne bi nadali?thelightblue je napisao/la:Smijesno je kad vi jos uvjek se nadate da ovaj Basic ce biti u glavnom zdrijebu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dea prosla dalje 6:3 7:6
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Fina pobjeda Dee. Steta da je u kvalama AO kamerama pokriven samo court 3 (nasi igraju na court 5). Nesto spominju yt, ali ne znam hoce li tu biti sta vise ponudjeno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Dea. Očekivano lagano prolazi u MD. 
Od ove male očekujem puno

Od ove male očekujem puno

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hocel napredovati sta?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Samo jedan teren prenose kao i prethodnih godina. teren 3 jbgBiki je napisao/la:Fina pobjeda Dee. Steta da je u kvalama AO kamerama pokriven samo court 3 (nasi igraju na court 5). Nesto spominju yt, ali ne znam hoce li tu biti sta vise ponudjeno.
Bravo za Deu. Zna li ko ko su joj moguci protivnici,koliko bodova i para je dobila za prvo kolo ?
FK Sarajevo !
Damir u Melburnu trenira sa Thiemom
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće, ostati će na 352. poziciji. http://live-tennis.eu/wta-live-rankingAsharaK je napisao/la:Hocel napredovati sta?
Šteta što barem jedan od naših ne igra na terenu br. 3. Koliko me sječanje služi i Damir je 2014 igrao na terenu br. 5

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Zato sto covjek nije na Grand Slam nivou. Jednostavno.Virtu4l je napisao/la:Zašto se ne bi nadali?thelightblue je napisao/la:Smijesno je kad vi jos uvjek se nadate da ovaj Basic ce biti u glavnom zdrijebu
Možeš li da objasniš definiciju "Grand Slam nivo"?thelightblue je napisao/la:Zato sto covjek nije na Grand Slam nivou. Jednostavno.Virtu4l je napisao/la:Zašto se ne bi nadali?thelightblue je napisao/la:Smijesno je kad vi jos uvjek se nadate da ovaj Basic ce biti u glavnom zdrijebu
-
- Kontakt:
Igrac kojeg rezultate na GS ne izgledaju ovako: Q1, Q1, Q2, Q2, Q1, A, A, A, A, Q1, Q1, Q2.remA1 je napisao/la:Možeš li da objasniš definiciju "Grand Slam nivo"?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mirza do treceg kola kvalifikacija,Aldin do drugog ali tesko.
Dea do drugog kola CH u USA i napretka od 20 mjesta na WTA listi.
Dea do drugog kola CH u USA i napretka od 20 mjesta na WTA listi.
BosnaE
-
- Kontakt:
Dea u 1.kolu ide na jednu od ovih teniserki:
Cadantu (239.)
Komardina (227.)
Ianchuk (322.)
Vikhlyantseva (238.)
Ferro (256.)
Pera (250.)
Maleckova (251.)
Min (215.)
Po rankingu bilo bi dobro izbjeci Min koja je 2.nositeljica, a dobro bi bilo dobiti Ianchuk. Ostale su sve tu negdje.
Cadantu (239.)
Komardina (227.)
Ianchuk (322.)
Vikhlyantseva (238.)
Ferro (256.)
Pera (250.)
Maleckova (251.)
Min (215.)
Po rankingu bilo bi dobro izbjeci Min koja je 2.nositeljica, a dobro bi bilo dobiti Ianchuk. Ostale su sve tu negdje.
Čudi me sto Omar Jasika nije dobio WC za qualifikacije Grand Slama vidim neke igrače iz Australije koji su duplo lošiji rangirani od njega a oni su u kvalifikacijama mozel to meni neko objasniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.