FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A što ti takvi komentari trebaju brate moj?Ado76 je napisao/la:Stvarno Dino nema smisla.Sada guras i Benku iz kluba da se na silu proda.Napolje!!!!

Samo Saraj'vo.
Godine prolaze, dobrota u njegovim ocima ostaje.. A sviđa mi se i odabir pjesme..High je napisao/la:
umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi, da po meni slikaš ti pejzaže golim rukama

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma zayebavam se malo,ali i napola sam ozbiljan.Kako smo krenuli niko vise nece smjeti dati intervju i reci da ima ponudu,pomislicemo da se tjera na silu iz klubaPitarBordo je napisao/la:A što ti takvi komentari trebaju brate moj?Ado76 je napisao/la:Stvarno Dino nema smisla.Sada guras i Benku iz kluba da se na silu proda.Napolje!!!!

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ne kažem da se i Benko tjera iz kluba (ono za Krstu je bilo degutantno to i dalje stoji), nego fakat gdje si vidio da klub prenosi intervju i ističe da se drugi klubovi interesuju, neka on daje izjave gdje hoće i kome hoće, ali da klub službenim glasilom prenosi, to mi je nekako neprofesionalno... Znaš i sam da je uvijek "on je trenutno naš igrač" i tu se sve završava, ali eto...Ado76 je napisao/la:Ma zayebavam se malo,ali i napola sam ozbiljan.Kako smo krenuli niko vise nece smjeti dati intervju i reci da ima ponudu,pomislicemo da se tjera na silu iz klubaPitarBordo je napisao/la:A što ti takvi komentari trebaju brate moj?Ado76 je napisao/la:Stvarno Dino nema smisla.Sada guras i Benku iz kluba da se na silu proda.Napolje!!!!

Samo Saraj'vo.
Ma nisam ni mislio to brate.Samo malo zezanja,opet ti kazem.Ali cini mi se da nasi igraci jos uvijek ne mogu davati intervjue medijima bez saglasnosti kluba.Tako da ne treba cuditi i prica i oko transfera na zvanicnoj 

- crozzer
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Ma nisam ni mislio to brate.Samo malo zezanja,opet ti kazem.Ali cini mi se da nasi igraci jos uvijek ne mogu davati intervjue medijima bez saglasnosti kluba.Tako da ne treba cuditi i prica i oko transfera na zvanicnoj
To mi se svidja, kod kona urnebes

Zamisli izjave "sabljice":
"Bas zbog tog mladog, mi smo doveli starog, da ga moze vodati"
Pa gdje nije urnebes

"Bas zbog tog mladog, mi smo doveli starog, da ga moze vodati"
Pa gdje nije urnebes

Cuj Denis Kramar
Ovo bi fol trebala biti zamjena za..? Stepanova ? ja neznam ko nadje ove levate .....
Mislim da je ovo korak unazad ....

Ovo bi fol trebala biti zamjena za..? Stepanova ? ja neznam ko nadje ove levate .....

Mislim da je ovo korak unazad ....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jos nemogu da vjerujem sta se radi ... treba do ljeta zadrzat Krleta...Benku...Duljevica .... i josh dovest po mogucnosti 3 igraca njihovog ranga pa se covjek moze nadat necemu .... neznam koji djavo onda cistku prave ako ce iste paraplegicare dovest.... bolje da je Tatko ostao onda....u pm ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jel ovo Dulja fakat ide?
- PitarBordo
- Kontakt:
CSKAPitarBordo je napisao/la:Gdje to?Ado76 je napisao/la:Jel ovo Dulja fakat ide?
- ElCartel11
- Kontakt:
A pazi samo naslova: Slovenac iz Getafea na probi u Sarajevu
u B ekipi Getafea nije mogao igrati
Neko ovog lika opasno gura u nas tim

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:A pazi samo naslova: Slovenac iz Getafea na probi u Sarajevuu B ekipi Getafea nije mogao igrati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ako je na probi ne znaci da je potpisao..
uostalom, ko zna kakav je.. prvi put uopste cujete za njega twko ne sudite nesto sto ne znate
pustite momka da udahne ovog zagadjenog zraka u gradu, pa da pokaze sta zna na terenu
uostalom, ko zna kakav je.. prvi put uopste cujete za njega twko ne sudite nesto sto ne znate
pustite momka da udahne ovog zagadjenog zraka u gradu, pa da pokaze sta zna na terenu
1000 KM novinari dobili da ga proguraju malo. Čak i u tekstu piše da podsjeća na Supermana.ElCartel11 je napisao/la:A pazi samo naslova: Slovenac iz Getafea na probi u Sarajevuu B ekipi Getafea nije mogao igrati
Ima li istine u ovome da je zavrsen transfer Duljevica u CSKA?Steph je napisao/la:1000 KM novinari dobili da ga proguraju malo. Čak i u tekstu piše da podsjeća na Supermana.ElCartel11 je napisao/la:A pazi samo naslova: Slovenac iz Getafea na probi u Sarajevuu B ekipi Getafea nije mogao igrati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi pitaj THEC ili FrancescoTotti kada su culi za njegaZip je napisao/la:ako je na probi ne znaci da je potpisao..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zvanična informacija je da su pregovori s njima u 'punom jeku', a da li je završen transfer ne'am pojma.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Bing [Bot], Varijantas8 i 60 gostiju.