Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la topnik1 » 12 jan 2016, 14:12

BigBigBang je napisao/la:To mu je pozicija gdje je najjaci sad ne znam ja sta on preferira i sta bi on volio da jeste ja gledam gdje najvise doprinosi, naravno meni je apsolutno svejedno dosao Vitsel, Poljak ili neki drugi vrhunski vezni pa Vitselu cak i da niej primarna pozicija DM on je opet 3 puta bolji DM od talibana iz Egipta.
Taliban iz Egipta, kako sam ja shvatio, je ista pozicija kao Witsel, ni on nije pravi DMF, nego mnogo sličniji Cazorli (DLM) i Ramseyu po trčanju.

Samo ti kažem da bi besmisleno bilo imati Ramseya i Witsela na terenu u isto vrijeme, ubijali bi nas u kontrama. Treba neko sa defanzivnim umom.

Sjeti se samo koliko Kokelana ofanziva uopšte nije zanimala, uvijek je čekao negdje na 40 50 petara od protivničkog gola kad je Arsenal u napadu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 jan 2016, 14:26

topnik1 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:To mu je pozicija gdje je najjaci sad ne znam ja sta on preferira i sta bi on volio da jeste ja gledam gdje najvise doprinosi, naravno meni je apsolutno svejedno dosao Vitsel, Poljak ili neki drugi vrhunski vezni pa Vitselu cak i da niej primarna pozicija DM on je opet 3 puta bolji DM od talibana iz Egipta.
Taliban iz Egipta, kako sam ja shvatio, je ista pozicija kao Witsel, ni on nije pravi DMF, nego mnogo sličniji Cazorli (DLM) i Ramseyu po trčanju.

Samo ti kažem da bi besmisleno bilo imati Ramseya i Witsela na terenu u isto vrijeme, ubijali bi nas u kontrama. Treba neko sa defanzivnim umom.

Sjeti se samo koliko Kokelana ofanziva uopšte nije zanimala, uvijek je čekao negdje na 40 50 petara od protivničkog gola kad je Arsenal u napadu.

:rol: :crazy: besmisleno bi bilo imati u isto vrijeme witsela i ramseya,ali nebi bilo besmisleno imati talibana i ramseya u isto vrijeme,pametan si u pm :rol: a ostale priče o witselu ovih voajeroljubaca koji nemaju blage neću niti komentirati,znalci do neba,kao i klošar na klupi

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2016, 14:29

Evo Simena stručnjaka, to i tebi Zenit jedan od najdražih klubova pa pratiš njihove utakmice ? :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 jan 2016, 14:30

Seaman je napisao/la:

:rol: :crazy: besmisleno bi bilo imati u isto vrijeme witsela i ramseya,ali nebi bilo besmisleno imati talibana i ramseya u isto vrijeme,pametan si u pm :rol: a ostale priče o witselu ovih voajeroljubaca koji nemaju blage neću niti komentirati,znalci do neba,kao i klošar na klupi

Koliko ti ne razmišljaš yebote. Taliban rezervisan u Decembru, a i plus sam ti objasnio da nije pozicija kao Witsel, nego je raznovrsniji, e sad kakav je on igrač htjeli mi ili ne, vidjet ćemo u narednim danima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2016, 14:35

Šta ovo svi vole Zenit grobtejebo
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 jan 2016, 14:37

anell je napisao/la:Šta ovo svi vole Zenit grobtejebo

Da li volje Sevilju :think:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 jan 2016, 15:45

topnik1 je napisao/la:

Kako to Belgijancve na svjetskom ne ubise svi na kontre sa Felainijem i Vitselom na sredini?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 jan 2016, 15:48

topnik
Taliban iz Egipta, kako sam ja shvatio, je ista pozicija kao Witsel, ni on nije pravi DMF
dvadeset minuta kasnije
Koliko ti ne razmišljaš yebote. Taliban rezervisan u Decembru, a i plus sam ti objasnio da nije pozicija kao Witsel, nego je raznovrsniji

:rol: :rol: :rol: Dogovori se vise jel ista pozicija ko Vitsel ili nije

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 jan 2016, 15:51

BigBigBang je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:

Kako to Belgijancve na svjetskom ne ubise svi na kontre sa Felainijem i Vitselom na sredini?
Belgijanci sa onim botom od trenera igraju tri puta defanzivniji fudbal nego što bi trebali obzirom na kvalitet. I to, a i Bog im dao da ih je 90% u ekipi nekakvo kurpulentno i visoko do neba.

Ne možeš računati ovaj Arsenal i Belgijsku reprezentaciju.

Poenta je da trebamo ganjati onog iz Sevilje ili nekog od braće Bender ili nebitno koga, ali kome je primarna pozicija da štiti zadnju liniju. Barem je kod mene to poenta.

edit: Pogrešno se izrazio :oops: . Elneny je tip Cazorle, Witsel tip Ramseya. Iste pozicije, različite uloge.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 jan 2016, 15:54

Pa pogledaj jednu utakmicu Vitsela i vidi sta taj lik citavo vrijeme radi pusti se izjava na nekim portalima on upravo to i radi stiti zadnju liniju, faulira i uvijek je u duelima sa ofanzivnim igracima sredine terena protivnika, pisete o igracima a ni ne gledate sta igraju upali Zenit ili Belgiju pa vidi kakvi su mu zadatci na terenu, a i kakvi ce mu biti pogotovo u Belgiji nejgovo je da ulijece, skace i dodaje loptu do KDB i Hazarda.

Cuj taj Elneny ne moze biti tip Cazorle nikako a vidjecemo je li, a ako jestekoji ce nama k?rac igrac tipa Cazorle u trenutku kad nam treba dmf?

A Ramsey i Vitsel su nebo i zemlja pa yebote Ramsey je 3 puta ofanzivniji igrac oni ako su isti tip igraca...istina jeste da Ramsey radi nazad ali primarni zadatci su mu ipak naprijed.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 12 jan 2016, 16:06

BigBigBang je napisao/la:Pa pogledaj jednu utakmicu Vitsela i vidi sta taj lik citavo vrijeme radi pusti se izjava na nekim portalima on upravo to i radi stiti zadnju liniju, faulira i uvijek je u duelima sa ofanzivnim igracima sredine terena protivnika, pisete o igracima a ni ne gledate sta igraju upali Zenit ili Belgiju pa vidi kakvi su mu zadatci na terenu, a i kakvi ce mu biti pogotovo u Belgiji nejgovo je da ulijece, skace i dodaje loptu do KDB i Hazarda.

Cuj taj Elneny ne moze biti tip Cazorle nikako a vidjecemo je li, a ako jestekoji ce nama k?rac igrac tipa Cazorle u trenutku kad nam treba dmf?

A Ramsey i Vitsel su nebo i zemlja pa yebote Ramsey je 3 puta ofanzivniji igrac oni ako su isti tip igraca...istina jeste da Ramsey radi nazad ali primarni zadatci su mu ipak naprijed.

Ama funkcionišu na sličan način, barem po izjavama. Ne gledam Bazel da znam. A saznat ćemo uskoro to je sigurno.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2016, 16:08

Dakle kao sto rekoh niko ne gleda fudbal osim paje. Kaze pustite portale, strucnjake, youtube videe, samo sam ja u pravu.

Paja de upali FM i uporedi Ramseya I Witsela da vidimo bas sta i oni kazu po tom pitanju.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 jan 2016, 16:17

hahahahhaha cuj FM upali ti neku utakmicu pa pogledaj umjesto FMa...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2016, 16:20

Eh, tu sam te navukao:

http://www.theguardian.com/technology/2 ... uting-tool

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -life.html

Kakav Fm, osim sto ga koriste klubovi i vecina relevantnih stranica. Osim sto imaju 1300+ skauta, nikakav FM.

A ti i dalje pisi "hahahahah" dok klubovi traze igrace pomocu ove igrice.
“We have a huge network of 1,300 scouts in 51 countries around the world,” said Sports Interactive director, Miles Jacobson.
Indeed, in 2008, Everton signed an official deal to use the Football Manager database to search for players and staff. Last year, Manchester United legend Ole Gunnar Solskjaer credited the game with helping him to prepare for life as a manager. Joey Barton has mentioned that he’s using the game, alongside taking his coaching badges, to prepare for a career as a manager.
Mora da Everton ne prati prave utakmice.

p.s. Prozone, inace zaduzeni za statistiku koju koriste najveci timovi koristi FM i podatke sa FM. Cak postoji i saradnja izmedju SI i Prozone.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2016, 16:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle kao sto rekoh niko ne gleda fudbal osim paje. Kaze pustite portale, strucnjake, youtube videe, samo sam ja u pravu.

Paja de upali FM i uporedi Ramseya I Witsela da vidimo bas sta i oni kazu po tom pitanju.
Pogledaj koju utakmicu najboljeg kluba na svijetu Zenita. :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2016, 17:12

Al' ne ozbiljno. Koji slucaj moras biti da ne vjerujes strucnjacima, videu, pa i samom igracu. Sam Witsel kaze da je proigrao od kako igra ofanzivnije, al' jok, paja zna da je on najbolji kao defanzivni vezni.
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 jan 2016, 17:19

anell je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle kao sto rekoh niko ne gleda fudbal osim paje. Kaze pustite portale, strucnjake, youtube videe, samo sam ja u pravu.

Pogledaj koju utakmicu najboljeg kluba na svijetu Zenita. :mrgreen:
Loše stojimo na tabeli. Valjda stignemo do mjesta na kom je Rostov, do kraja sezone
Terek nas raznio pretprošlo kolo
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jan 2016, 17:25

Jel Grozni il nije?
Celik!3,2,2.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 jan 2016, 17:28

AllGunsBlazing je napisao/la:Jel Grozni il nije?
Ma jašta. Tu nam Witsel držao sredinu sa Dannyem,ljudi nas raznijeli.
Ali zato kad smo protiv Urala imali Witsela malo isturenijeg,rutinsko šamaranje
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2016, 17:32

Ima li gdje da se skine ta utakmica ?
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.