Dramica. Vjerovatno onda uzmem taj, koliko baterija otprilike može trajati, i jel kod tebe interna 8 ili 16 giga,[/quote]
Baš dramica

Eto, sretno s njim

Hvalaa, još jedno pitanje, koliko si platio telefon?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Huawei p8 liteFrancescoTotti je napisao/la:Prijateljica s faksa ga ima, bas danas ga usporedjivao sa z3-com.. Idetican dizajnKawhi je napisao/la:Na prvu je prelijep, a i na drugu.UrbyEmanuelson je napisao/la:@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba![]()
Ne uzimam ga zbog toga naravno. Pregledao sam dosta recenzija i za te pare nema boljeg mobitela kod nas kad se sve uzme u obzir. Baterija mu je navodno najslabija tačka, ali danas se svugdje može dopuniti mobitel.samo da su isti materijal koristili. I unutra je masina prava, ona kaze da joj nikad nije zastekao a ima ga tri mjeseca.
Update za vecinu sony uređaja mozes ocekivati od polovine sljedec mjeseca pa do kraja marta.FrancescoTotti je napisao/la:Zna li neko kad izlazi marshmallow za sony uredjaje??
Jel moguce da je trajanje baterije smanjeno zbog ovog zadnjeg updatea 5.1.1?
Inace bi trebalo da mi baterija traje 2-3 dana a ja jedva dan preguram
Ok, hvala..anonimni je napisao/la:Ako već nemaš pare ili ne želiš kupiti original iPhone, nemoj ni ovo, ove kopije su sve fuj, makar meni, a možeš puno bolji telefon za ove pare kupiti...
Problem baterije se nikad nece rjesiti, ne mozes ocekivati da ti traje 2-3 dana kad dnevno po nekoliko sati palis wi-fi, komunikacijske aplikacije, igre. Dovoljno ti je da 20. minuta drzis upaljenj wi-fi i tipkas na messanger ili viber ode ti baterija, a pogotovo ako igras ove naprednije igre.FrancescoTotti je napisao/la:Zna li neko kad izlazi marshmallow za sony uredjaje??
z3. i ipak mislim da bi trebalo, bez obzira.Elegant je napisao/la:Problem baterije se nikad nece rjesiti, ne mozes ocekivati da ti traje 2-3 dana kad dnevno po nekoliko sati palis wi-fi, komunikacijske aplikacije, igre. Dovoljno ti je da 20. minuta drzis upaljenj wi-fi i tipkas na messanger ili viber ode ti baterija, a pogotovo ako igras ove naprednije igre.FrancescoTotti je napisao/la:Zna li neko kad izlazi marshmallow za sony uredjaje??
Koju Xperiu imas ?
BlueBosnian je napisao/la:E raja, zanima me vaše 'stručno' mišljenje o ovom mobitelu : )
http://www.olx.ba/artikal/18852840/ipho ... blackview/
Nov ili polovan :pEvolution87 je napisao/la:Dajte prijedloga za neku mašinu od oko 400KM
arelinho je napisao/la:Je li moguce da je zbog ostecenja malog na sim kartici kad zovem nekog taj mene slabije cuje,a ja njega odlicno cujem. Znaci taj sto prica sa mnom mene bas bas slabije cuj onako jedva,a ja njega bas dobro. Je li moguce zbog tog ostecenja kartice ??
To ostecenje je nastalo u telekomu prilikom rezenja kartice za novi telefon i nije bas veliko ostecenje.
Moze i polovanroceda22 je napisao/la:Nov ili polovan :pEvolution87 je napisao/la:Dajte prijedloga za neku mašinu od oko 400KM
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
G4 stylus, note 3, galaxy s4, 5s, xperia z2..Evolution87 je napisao/la:Dajte prijedloga za neku mašinu od oko 400KM
Ja njega resetujem i 1-2 dana bude sve uredu cuje se fino i onda opet ne bude dobro. Koliko kosta zamjena mikrofona i da li se uopste moze zamjeniti u pitanju je xperia m2.R32 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Je li moguce da je zbog ostecenja malog na sim kartici kad zovem nekog taj mene slabije cuje,a ja njega odlicno cujem. Znaci taj sto prica sa mnom mene bas bas slabije cuj onako jedva,a ja njega bas dobro. Je li moguce zbog tog ostecenja kartice ??
To ostecenje je nastalo u telekomu prilikom rezenja kartice za novi telefon i nije bas veliko ostecenje.
Jesi siguran da ti je mikrofon dobar?
Kratko i jasnoFrancescoTotti je napisao/la:G4 stylus, note 3, galaxy s4, 5s, xperia z2..Evolution87 je napisao/la:Dajte prijedloga za neku mašinu od oko 400KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.