Povratnik ?KrajPrice je napisao/la:Jedan igrac ce biti bas sok terapija![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma dobro ovih 7 dana nek malo igraju šta fali, nek vidi Edis kako se uklapaju novi igrači u tim, od 18og pa do 30og u Međugorju će se raditi bez lopte ja mislim i više će se fokusirati na snagu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma nista bez lopte moras kombinovat uvijek sa loptom to je danasnji fudbal tkz moderni i moraju se nasi klubovi toga drzati.jaludovolimte je napisao/la:Po meni smo nekako prerano počeli sa loptom, nisam gledao treninge, ali cujem od vas da se vec radi sa loptom. Ja sam vise ona stara varijanta: 90% priprema bez lopte, a onda malo na kraju pred utakmicu tek onoliko da igraci osjete :'D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Ko li je taj sok terapija? Idemo da pogadjamo. Daj nam reci poziciju

Ma zar mislis da neko zna, samo citaju portale i onda kao znaju ili se zezaju a nama s ovim dolazi igrac nece valjda bokser doci!!fanaticZeljin je napisao/la:Ko li je taj sok terapija? Idemo da pogadjamo. Daj nam reci poziciju![]()
-
- Kontakt:
Nemoj spominjati moderni fudbal, doći će nam Ibraka i prosipati svoju demagogiju u modernom fudbaluFormat je napisao/la:Ma nista bez lopte moras kombinovat uvijek sa loptom to je danasnji fudbal tkz moderni i moraju se nasi klubovi toga drzati.jaludovolimte je napisao/la:Po meni smo nekako prerano počeli sa loptom, nisam gledao treninge, ali cujem od vas da se vec radi sa loptom. Ja sam vise ona stara varijanta: 90% priprema bez lopte, a onda malo na kraju pred utakmicu tek onoliko da igraci osjete :'D

Životni saputnik! 1921
- jaludovolimte
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH plačEisenbahner1921 je napisao/la:Nemoj spominjati moderni fudbal, doći će nam Ibraka i prosipati svoju demagogiju u modernom fudbaluFormat je napisao/la:Ma nista bez lopte moras kombinovat uvijek sa loptom to je danasnji fudbal tkz moderni i moraju se nasi klubovi toga drzati.jaludovolimte je napisao/la:Po meni smo nekako prerano počeli sa loptom, nisam gledao treninge, ali cujem od vas da se vec radi sa loptom. Ja sam vise ona stara varijanta: 90% priprema bez lopte, a onda malo na kraju pred utakmicu tek onoliko da igraci osjete :'D

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
@dr.house
Nisam ja brate taj biznismen
Juce je i Amir dao fenomenalan gol na treningu, a Hiros je zabio i juce i danas.. Po meni ogromno fudbalsko znanje imaju Lendric i Stevanovic.. Bogi je tu danas bio, al moje misljenje da cemo u Kemi Osmankovicu imati stopera kakvog nismo imali od Alihodzica..
Nisam ja brate taj biznismen

Juce je i Amir dao fenomenalan gol na treningu, a Hiros je zabio i juce i danas.. Po meni ogromno fudbalsko znanje imaju Lendric i Stevanovic.. Bogi je tu danas bio, al moje misljenje da cemo u Kemi Osmankovicu imati stopera kakvog nismo imali od Alihodzica..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Evo jedan primjer primjene modenog fudbala, slikovit primjer kad padnes u vlastitom podruciju.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nemoj spominjati moderni fudbal, doći će nam Ibraka i prosipati svoju demagogiju u modernom fudbalu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Stana bI bio dobar na beku, jos da skontam sto ga pustise cc.
90% slucajeva igrao je super za nas.
Jedino mu zamjeram kad je razbio ono staklo kad ga je Osim mjenjao.
Onda necu moci zaboraviti treci gol u kupu, protiv Celika.
Kad ga onaj navijac pokuso udariti **** iz nicaZe.
90% slucajeva igrao je super za nas.
Jedino mu zamjeram kad je razbio ono staklo kad ga je Osim mjenjao.
Onda necu moci zaboraviti treci gol u kupu, protiv Celika.
Kad ga onaj navijac pokuso udariti **** iz nicaZe.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Je li golman ikakav u planu?Ako ode Antolovic naravnoKrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....
Plavo proljece dolazi, bicemo kao NATO jaki!!!
Jedan igrac ce biti bas sok terapija![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
@psajdak bitno da su slatke 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Meni jedna od dražih utakmica. Tu smo objasnili zašto smo šampioni, bukvalno svaki segment nam je išao. Šehina obrana jedna od najboljih u ligi, na kraju onog Robijaša prebili naši igračiElegant je napisao/la:Evo jedan primjer primjene modenog fudbala, slikovit primjer kad padnes u vlastitom podruciju.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nemoj spominjati moderni fudbal, doći će nam Ibraka i prosipati svoju demagogiju u modernom fudbalu
+18

Životni saputnik! 1921
jeste Bobic.irfo je napisao/la:Je li golman ikakav u planu?Ako ode Antolovic naravnoKrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....
Plavo proljece dolazi, bicemo kao NATO jaki!!!
Jedan igrac ce biti bas sok terapija![]()
posto rece da je sjedio do tebe pa jedini koji je bio bas blizu je bio nekis to je s njim i prica pa mu zazvonio telefon i prica na njega a drugi izvadi i vrti po rukamaMinjore je napisao/la:@dr.house
Nisam ja brate taj biznismen![]()

DABOGSAČUVA je najbolje objašnjenje ovog gostovanja, a Šaban dokazao zašto mu se ime poistovjećuje sa karakterom, mislim da se poslije ove utakmice trebao donijeti zakon o zabrani korištenja mikrofona u bilo kakvoj situaciji, na bilo kojoj manifestaciji
Igrači klošari veći od navijača
@KrajPrice ošmeka sve što se vrti po porukama, SMSovima, facebooku, šalje golubovima pismonošama

Igrači klošari veći od navijača

@KrajPrice ošmeka sve što se vrti po porukama, SMSovima, facebooku, šalje golubovima pismonošama

Ajzea je forumaš godine !
Aha, onaj u trenerciDR.HOUSE je napisao/la:posto rece da je sjedio do tebe pa jedini koji je bio bas blizu je bio nekis to je s njim i prica pa mu zazvonio telefon i prica na njega a drugi izvadi i vrti po rukamaMinjore je napisao/la:@dr.house
Nisam ja brate taj biznismen![]()
Juce je i Amir dao fenomenalan gol na treningu, a Hiros je zabio i juce i danas.. Po meni ogromno fudbalsko znanje imaju Lendric i Stevanovic.. Bogi je tu danas bio, al moje misljenje da cemo u Kemi Osmankovicu imati stopera kakvog nismo imali od Alihodzica..![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ja sam bio uz drvo ko fol u hladu od sunca pa sam se slomio od smijeha gledajuci ga

Šta je sa onim predragovicem iz borca hoce li dolaziti?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne vjerujem ima ugovor sa krupom i neće ga dati tako lahkoroleeee je napisao/la:Šta je sa onim predragovicem iz borca hoce li dolaziti?

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Ramirez, Tuce11 i 40 gostiju.