FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kada se otvara zvanično onaj novi fan shop na stadionu?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Šta ce biti sa Nedom Turkovicem, na osnovu cega on igra u Želji ? Momak je normala lik, voli Želju ali on nema kvalitet da igra za Želju..
Sudeci po treninzima ovaj Lendric ce nam baš biti pojacanje, vidi se motiv, želja za igrom, vidiš odmah da lik zna cim primi loptu.
Sudeci po treninzima ovaj Lendric ce nam baš biti pojacanje, vidi se motiv, želja za igrom, vidiš odmah da lik zna cim primi loptu.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Kao da sam pročitao da je Hiroš dao i juče go...i Lendrić...DR.HOUSE je napisao/la:znam da je Lendric i juce dao dva ostalo nisam siguran
A realno da mu se raskinuo ugovor sad dok je povrijeđen razapeli bi navijači i klub i sve oko kluba što su to uradili tako bla bla ...Brkoo je napisao/la:Šta ce biti sa Nedom Turkovicem, na osnovu cega on igra u Želji ? Momak je normala lik, voli Želju ali on nema kvalitet da igra za Želju..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
znam da je Lendric dao dva kao sto rekoh cini mi se Tiago je dao jedan juce ,a za Hirosa nisam siguranublehas je napisao/la:Kao da sam pročitao da je Hiroš dao i juče go...i Lendrić...DR.HOUSE je napisao/la:znam da je Lendric i juce dao dva ostalo nisam siguran
DooVe slazem se ispala bi uprava ovakva onakva Nedo ke nas i neka ga tu dok se ne oporavi...A i Edis ga je ostavio radi cega to niko ne zna ? Mozda su u talu ....DooVe je napisao/la:A realno da mu se raskinuo ugovor sad dok je povrijeđen razapeli bi navijači i klub i sve oko kluba što su to uradili tako bla bla ...Brkoo je napisao/la:Šta ce biti sa Nedom Turkovicem, na osnovu cega on igra u Želji ? Momak je normala lik, voli Želju ali on nema kvalitet da igra za Želju..

Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....
Plavo proljece dolazi, bicemo kao NATO jaki!!!
Jedan igrac ce biti bas sok terapija

hajmo dalje.....

Sigurno dolaze, ili se još pregovara sa njima?KrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....
Jedan igrac ce biti bas sok terapija![]()
Dogovoreni 95%ublehas je napisao/la:Sigurno dolaze, ili se još pregovara sa njima?KrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....

To i ja znam. Čekam da budu 100% 
I šta igra taj šok? Znam da se Ibričiću davalo preko 10 milja, i da ima para za jednog igrača tog cjenovnog ranga (mislim da Bekriću nije ni blizu plaćeno).

I šta igra taj šok? Znam da se Ibričiću davalo preko 10 milja, i da ima para za jednog igrača tog cjenovnog ranga (mislim da Bekriću nije ni blizu plaćeno).
Bogi je vec tu da hoce i ovi da dodu dok su im treninzi ovdje da ih se vidi na djelu malo
onako za Ajzeu pitam

-
- Kontakt:
- jaludovolimte
- Kontakt:
7, 15, 23, 31, 39, 47Eisenbahner1921 je napisao/la:narandžasti danas izdominirali
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ovo loto brojevijaludovolimte je napisao/la:7, 15, 23, 31, 39, 47Eisenbahner1921 je napisao/la:narandžasti danas izdominirali

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- jaludovolimte
- Kontakt:
Možda nam se Čola vrati, crvena ekipa bi tad razvaljivala 1, 9, 17, 25, 33, 41vrbanjusa je napisao/la:Ovo loto brojevijaludovolimte je napisao/la:7, 15, 23, 31, 39, 47Eisenbahner1921 je napisao/la:narandžasti danas izdominirali, odoh uplatiti
-
- Kontakt:
Tacno me strahKrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma u premieru samo plave i zelene danas baca...

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Hasanovic covjece ko tenk sve nosi pred sobom Blagojevica je pokupio jednom culo se do tribine hahah
KrajPrice je napisao/la:
hajmo dalje.....

Pa to ce biti konkurencija i ovao na treningu se bore kao da igraju za 6 bodova

KrajPrice je napisao/la:
hajmo dalje.....

Pa to ce biti konkurencija i ovao na treningu se bore kao da igraju za 6 bodova

- jaludovolimte
- Kontakt:
Po meni smo nekako prerano počeli sa loptom, nisam gledao treninge, ali cujem od vas da se vec radi sa loptom. Ja sam vise ona stara varijanta: 90% priprema bez lopte, a onda malo na kraju pred utakmicu tek onoliko da igraci osjete :'D
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Anpa, AvantiBL, Google [Bot], pinki i 35 gostiju.