Ništa mi s njim nebi dobili, samo stranac više u ekipijurisicduska je napisao/la:Ja čisto sumnjam da će potpisati Denis Kramar i nadam se da neće. Igrač koji nije napredak u odnosu ni na šta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja jos ne mogu vjerovati da neko zeli ovakvog Husejinovica u timu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- crozzer
- Kontakt:
Kakav je ovaj Kramar zna li neko ?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Runjav.
-
- Kontakt:
Prosjek. Možda i ispod prosjeka. Ako ostane sve na probi nema veze. Mislim da nam ne treba strani državljanin pogotovo ne na poziciji štopera. Dva Brazilca i Benko i Kalasi, Simeunoviću je tata iz Sarajeva sad za sad su stranci, ako ode Velkoski. Šteta bi bilo popuniti jednog na Kramara. 3 stranca moraju biti tip top.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- crozzer
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Prosjek. Možda i ispod prosjeka. Ako ostane sve na probi nema veze. Mislim da nam ne treba strani državljanin pogotovo ne na poziciji štopera. Dva Brazilca i Benko i Kalasi, Simeunoviću je tata iz Sarajeva sad za sad su stranci, ako ode Velkoski. Šteta bi bilo popuniti jednog na Kramara. 3 stranca moraju biti tip top.
Mislim da će nama tek pravi igrači stizati tek iza 25tog Januara....
-
- Kontakt:
Prekosutra je konferencija za medije. Sigurno će biti riječi o tome. Sačekajmo svi skupa.
Upravo tako, a ne bih se bunio da lijevi bek i 2 vezna budu iz Argentine pa da sirimo bratstvo-jedinstvo sa nasim Brazilcima.jurisicduska je napisao/la:Prosjek. Možda i ispod prosjeka. Ako ostane sve na probi nema veze. Mislim da nam ne treba strani državljanin pogotovo ne na poziciji štopera. Dva Brazilca i Benko i Kalasi, Simeunoviću je tata iz Sarajeva sad za sad su stranci, ako ode Velkoski. Šteta bi bilo popuniti jednog na Kramara. 3 stranca moraju biti tip top.
Izgleda Kraljevic marko mihojevic, moj projekat ispade zrtveno janje. Sta ces np ako cemo bit prvaci.
Treba dovest GOLMANA. Nemogu da vjerujem da je Jesic zadovoljan sa Plakalom.
Lijevi bek, dva defanzivna veznjaka i to je to.
Treba dovest GOLMANA. Nemogu da vjerujem da je Jesic zadovoljan sa Plakalom.
Lijevi bek, dva defanzivna veznjaka i to je to.
-
- Kontakt:
Imamo 4 golmana. Pavlović, Plakalo, Trifković i Delač koji će maksimalno dvije propustiti utakmice.
- crozzer
- Kontakt:
Da je dobit u Mostaru na otvaranju druge polusezone.....Gol iz ofsajda u 95toj, a sudija produžio dvije

Neki su ovde pisali da on nece moci igrat prije aprila. Al bez obzira i da se vrati u 21 kolu mi trebamo golmana da imamo koji ce bit 2 klase iznad plakala kad ispadnemo iz evrope i Delac ode da ima ko uskocit DA **** 75% ko delac a ne 50%.jurisicduska je napisao/la:Imamo 4 golmana. Pavlović, Plakalo, Trifković i Delač koji će maksimalno dvije propustiti utakmice.
Plus nama je bit il nebit prva 3 kola.
-
- Kontakt:
Nema probe, ne fala, imamo i viška igrača...
Evo ja vam garantujem da neće bit pojacanja odnosno šef čeka odluku dva betona, do samo njegovom timu poznatog datuma i imena, v.skaut je dobio spisak igraca(12) da mu, jos prije mjesec, napravi cd snimak tih igraca...
100%info...
Evo ja vam garantujem da neće bit pojacanja odnosno šef čeka odluku dva betona, do samo njegovom timu poznatog datuma i imena, v.skaut je dobio spisak igraca(12) da mu, jos prije mjesec, napravi cd snimak tih igraca...
100%info...
-
- Kontakt:
Neće biti pojačanja a dva betona i 12 igrača se skautira. Šta si rekao ovim?Pitaristok je napisao/la:Nema probe, ne fala, imamo i viška igrača...
100%info...
- PitarBordo
- Kontakt:
Jesam reko da dolazi Stoper? Jesam reko da dolazi Kramar? Ajmo moji kako se danas kaze "hejteri" svi dole i
Kad vam ja nesto kazem to je to.
Bice jos Igraca ide sve kako treba.

Bice jos Igraca ide sve kako treba.
-
- Kontakt:
E jeb.em ga,
Samo njih dvojicu odabrao i razgovarao, ako ne nađu nesto u evropi, eto ih, dakle samo ta dva možda dodju...
Samo njih dvojicu odabrao i razgovarao, ako ne nađu nesto u evropi, eto ih, dakle samo ta dva možda dodju...
Nismo nikog danas otjerali, a evo sad ce aksam! Nece ovo na dobro. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a valjda će pustit i Puriča u Mladost pa da krene teferičjoker90 je napisao/la:Nismo nikog danas otjerali, a evo sad ce aksam! Nece ovo na dobro.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hebo ih Kramar da ih ****
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, riki46 i 45 gostiju.