dubrava je napisao/la:Očito slabo percepiram. Ili slabo kapiram.
Ispravi me onda, poduči. Ipak si nastavnik/profesor/odgajatelj/obrazovni kadar.
I jedno i drugo.
dubrava je napisao/la:Čitaš li ti moj komentar?
Ako sam napisao koji su dijelovi razvijeni u Vojvodini, onda je očito da ovi ostali su slabije razvijeni ili nerazvijeni. Ha ja. Logika

Trebo bi ti to znat, to je tvoj fah.

nije potrebno sad nabrajanje konkretnih mjesta koji to nisu.
Pa
delovi su razvijeni i u Slavoniji i Baranji. Sta to imaju NS, SU ili ZR, a da nema Osijek
dubrava je napisao/la:Što bi reko Džoni "Men se dušo od tebe, ne rastaje"

A tko ono bješe započeo sa brojanjem mesa?
pa broji, opet nas je manje 
Niko to nije osporio. Samo sam stavio u kontekst.
dubrava je napisao/la:Eto kako nam stvara repku, vidio si jučer

A contrario što se tiče Dubrovnika. Dubrovnik jest sjajan i turistička meka, ali ti prihodi i čista dobit nemaju nikakvog utjecaja na sporsksi razvoj grada niti se u sport imalo ulaže. Pa ona vaterpolo dvorana u Gružu nije se obnovila od 41.g. I vaterpolo je u zadnje dvije tri godine u Dubrovniku u opadanju. A gdje su drugi sportski kolektivi u DU? NEMA IH.
Da, prihodi nemaju nikakve veze sa sportom, a samo 1 Jug ima veći budžet nego celokupni vaterpolo sport u Srbiji.
BTW, kad ste bili OI pobednici, nije bilo kukanje na DU, već slikanje za stijegom sv.Vlaha. Ali dosta davno je to bilo, pre 3 zime, zaboravilo se.
dubrava je napisao/la:Pa zato takav pojedinac i dođe u bg koji je gospodinčoek i ima para pa ga izgradi i lansira. BG upravo i crpi ljudske resurse iz provincije. Isto kao i Zagreb.
Dodje u BG sa 16, 17, 18 ili više godina. A šta ćemo za formativni period pre toga

I nije BG neki NY, Moskva ili Pariz, pa da može da apsorbuje 10+ miliona ljudi with ease. I sam BG ima svega nekoliko
ozbiljnih i zdravih klubova u svim sportovima (ozbiljan klub = primaš platu za rad, ne volontiraš), kombinovano. Ne znam - Vukovi u am. fudbalu, Zvezda u košarci, Čukarički u fudbalu... možda još neko. Ostalo je amaterizam ili wannabe profesionalizam. Samo 1 Medveščak ima budžet veći od svih beogradskih klubova u svim sportovima minus KK CZ, FK CZ i FK Partizan. A to je jbeni hokej, u kome niti 1 od exYU zemalja nikada neće napraviti ništa ozbiljno, sem možda Slovenije.
dubrava je napisao/la:marconato je dobar i čestit čovjek. Možda se čovjeku neda nadugo i naširoko pisati i komentirati ali zna se što je pisac htio reći...
@marconata znam mnogo bolje nego što ga ti znaš. Ostavi
naše aka
unutarnacionalne posebnosti - nama.
dubrava je napisao/la:H-alter se zove. ima takvih stranica još, samo se trebam sjetiti... Možeš je naći jer su frendovi sa Peščanikom. A tko je frend sa peščanikom, onda ti je sve jasno
E vidiš, njih sam zaboravio. Ko je frend sa Peščanikom - taj mi je na keca drag.
Mislio sam da je taj sajt srušen, kao što su i ovde Peščanika nacoši rušili.