FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 12 jan 2016, 13:59

FaraonTM je napisao/la:Kad se spomene Bogi odmah mi naumpadne kako nas je sve počastio "odličnom" igrom protiv Maribora u Sloveniji, yebo nas čovjek za sva vremena.
Zapravo je takav bio skoro u svakoj evropskoj utakmici. Prespor je za evrope. Za nasu ligu on je dobar igrac i treba se tako i postaviti sa njim u odnosu prema Zelji. Ako udjemo u evropu, on nije igrac koji bi trebao da igra, pogotovo sada poslije par godina, gdje je jos stariji. On bi po meni mogao biti back up igrac cak i u ligi, dok se Bogdanovic ne vrati, a da bude zamjena za Hodzurdu, zavisno od odradjenih priprema, i zavisno naravno kako Edis bude gledao na te stvari.

I kad smo kod te evrope, nije nas on "yebo", nego onaj ko je racunao na njega kao igraca koji moze da se nosi sa evropskim utakmicama. A opet, nisi imao tu moc da dovedes nekog puno boljeg, i Bogi je kotirao tada kao jedan od najboljih stopera lige.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2016, 14:00

Psajdak je napisao/la:
club21 je napisao/la:Psovao je i Antolovic pa se ne spominje.
E njemu ja jeb.em majku.

PS
Živim za dan kada će Veca stati između stativa, Željino dijete koje je nivo iznad lažnog kapitena !
Stat će Veca brzo između stativa samo opusteno

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 jan 2016, 14:05

Hodzurda u prvu !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jan 2016, 14:05

Kao sto @velahavle rece , Bogi trenira, Marijan ne.. Alihodjic i Dado odvojeno treniraju, onaj sto je na probi bio, eo ga pored mene sjedi :lolno: vrijeme idealno :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 jan 2016, 14:08

Slažem se sa @bocacciom za Jadranka u oba posta. Jadranko bi trebao biti zamjena ako se povrijede il ako imaju suspenziju Hodžurda ili Aco, čak u nekim tekmama bi ja i Kemu prije Bogija, ali moraš imati još jednog stopera tu, bar dok se Jasmin ne oporavi.
UMjesto Marijana bi ja Nurkovića doveo, za klupe naravno.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2016, 14:12

Minjore je napisao/la:Kao sto @velahavle rece , Bogi trenira, Marijan ne.. Alihodjic i Dado odvojeno treniraju, onaj sto je na probi bio, eo ga pored mene sjedi :lolno: vrijeme idealno :D
Dado ima problema sa trbušnim zidom, znam da je Edis poludio što to još nije sanirao, ali ima još vremena očekuje se do početka prvenstva da bude spreman, kako znam ima da pucaju od snage ali to će nam morati pokazati na terenu,provjerena informacija je da bi se za Zolotića trebalo znati danas, a Stanić je pod velikim upitnikom!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 12 jan 2016, 14:18

Minjore je napisao/la:Kao sto @velahavle rece , Bogi trenira, Marijan ne.. Alihodjic i Dado odvojeno treniraju, onaj sto je na probi bio, eo ga pored mene sjedi :lolno: vrijeme idealno :D
Minjoree, jel sexy taj hajvan?! Ako nije sexy, zabodi mu nož u koljeno da ne prođe probu !
Ajzea je forumaš godine !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 jan 2016, 14:20

boccaccio je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kad se spomene Bogi odmah mi naumpadne kako nas je sve počastio "odličnom" igrom protiv Maribora u Sloveniji, yebo nas čovjek za sva vremena.
Zapravo je takav bio skoro u svakoj evropskoj utakmici. Prespor je za evrope. Za nasu ligu on je dobar igrac i treba se tako i postaviti sa njim u odnosu prema Zelji. Ako udjemo u evropu, on nije igrac koji bi trebao da igra, pogotovo sada poslije par godina, gdje je jos stariji. On bi po meni mogao biti back up igrac cak i u ligi, dok se Bogdanovic ne vrati, a da bude zamjena za Hodzurdu, zavisno od odradjenih priprema, i zavisno naravno kako Edis bude gledao na te stvari.

I kad smo kod te evrope, nije nas on "yebo", nego onaj ko je racunao na njega kao igraca koji moze da se nosi sa evropskim utakmicama. A opet, nisi imao tu moc da dovedes nekog puno boljeg, i Bogi je kotirao tada kao jedan od najboljih stopera lige.
Kad bi došao, došao bi vjerovatno kao taj back up igrač koji se ne bi nešto pretjerano naigrao nego je tu čisto radi iskustva i ako baš bude neophodno da zaigra. Otprilike tek četvrta opcija na stoperu, mada bih čak prije forsirao Osmankovića nego njega.

Činjenica jeste da je on bio jedan od najboljih stopera lige al' svejedno se znalo da su on i Vasilić dosta spori. Mislim ne zamjeram ja njemu to što je bio katastrofalan protiv Maribora, da je bio neko bolji igrao bi umjesto njega, nego onako općenito kažem kad se on spomene to mi bude prva asocijacija na njega. Bez obzira što je u ligi bio odličan meni je uvijek na pameti Europa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jan 2016, 14:26

Psajdak je napisao/la:
Minjoree, jel sexy taj hajvan?! Ako nije sexy, zabodi mu nož u koljeno da ne prođe probu !
Sve za tebe moj ajzeja !!!!

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 12 jan 2016, 14:27

Velahalve je napisao/la:
Dado ima problema sa trbušnim zidom, znam da je Edis poludio što to još nije sanirao, ali ima još vremena očekuje se do početka prvenstva da bude spreman, kako znam ima da pucaju od snage ali to će nam morati pokazati na terenu,provjerena informacija je da bi se za Zolotića trebalo znati danas, a Stanić je pod velikim upitnikom!
Zar jos nije sanirao tu povredu?! :crazy:
Volio bi kad bi Zola dosao, nadam se da ce se to danas zavrsiti. Iskreno za Stanu me nesto nije razocaralo, vise bi volio da dodje onaj Svedjanin na krilo nego Stana, jer Memija i "Lepi" mogu igrati beka a naprijed opet bio bi ovaj mali i Memija. Ali nek bude kako god uprava i Edis to zele.

P.S. Sretan rodjendan Lepi ! :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jan 2016, 14:28

Stanic - ima li on jos ugovor sa Olimpikom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 jan 2016, 14:35

Elegant je napisao/la:Stanic - ima li on jos ugovor sa Olimpikom ?
Ima, imao je smrtni slucaj u porodici, pa je sad to na cekanju..

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 12 jan 2016, 14:38

Ima do ljeta ja mislim, rekao je sablja da ce se neki igraci iz ugovora dovoditi, pretpostavljam da je i on medju tim igracima, vjerovtno ce se morati neki sitnis uplatit jer im ionako za pola godine nece vrijediti nista..

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 12 jan 2016, 14:41

slika
slika
Hajde Uglješa da budemo najsexualniji !

Sretan 27. rođendan Siniši L(ij)epom Stevanoviću, mamiš nam osmijehe i uzdahe koliko zračiš seksipilnošću !
Ajzea je forumaš godine !

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 12 jan 2016, 14:43

Bajić strijelac i danas za Konyu :bow: :bow:
Brkica

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 jan 2016, 14:51

Minjore je napisao/la:
Ima, imao je smrtni slucaj u porodici, pa je sad to na cekanju..
jesi ti onaj s dva telefona biznismen ????? :D :D :D :D sto on nije trenirao svedanin ??

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2016, 14:59

cikazubo je napisao/la:
Ima do ljeta ja mislim, rekao je sablja da ce se neki igraci iz ugovora dovoditi, pretpostavljam da je i on medju tim igracima, vjerovtno ce se morati neki sitnis uplatit jer im ionako za pola godine nece vrijediti nista..
Ja bih volio Stanića vidjet opet u našem dresu, ali što se tiče bekovske pozicije tu nema šanse pored Stevanovića i Memije, znam da može pokriti više pozicija u timu, srčan je,naš čovjek :D ako će biti strpljiv biti na klupi O.k., dok Memija ne ode.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 jan 2016, 15:02

inace kao i juce podijelili se u dvije ekipe pred kraj narandasti zeleni 3:1 2 gola Lendric 1 Blagojevic ,,a za zelene Hiros ...
ako sam sve golove vidio :mrgreen: :mrgreen:

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 12 jan 2016, 15:06

DR.HOUSE je napisao/la:inace kao i juce podijelili se u dvije ekipe pred kraj narandasti zeleni 3:1 2 gola Lendric 1 Blagojevic ,,a za zelene Hiros ...
ako sam sve golove vidio :mrgreen: :mrgreen:
Zar nije i juče nešto slično bilo što se tiče strijelaca?

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 jan 2016, 15:06

znam da je Lendric i juce dao dva ostalo nisam siguran

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Blackwargreymon, bvsic, Google Adsense [Bot], NazorUso i 51 gost.