Treba sacekati prve utakmice i i vidjet cemo tad ko je pojacanje. Sad mozemo samo nagadjati i raspravljati o tome, a vecina nije nikad gledala nase nove igrace.HenryLloyd je napisao/la:To sad zelis reci da ga niko od nas nije zelio vidjeti da potpise, a ovdje se 98% forumasa pucalo od euforije da ce doci. Eto nasa uprava je pokusala sa 8k pa nije proslo. Nema tu nista lose, samo zelim reci da malo spustimo loptu oko nasih plata i trenutnih "pojacanja". Za mene trenutno je samo Bekric nase pojacanje, i treba svake pohvale nasoj upravi sto su ga potpisali na 3,5 godine.ChWilla je napisao/la:a što misliš da ga mi hoćemo? eto vidjećemo gdje će i dokle će.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja neću da igra, ja hoću da pati!!HenryLloyd je napisao/la:Naravno da takav igrac kao on postavlja svoje uslove. Da nije, dosao bi nam.Gator je napisao/la: Baš je on u situaciji da postavlja neke uslove.
Mislim da @Henry misli na Ibričića a vi ostali na Alispahića 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedva cekam prvu pripremnu utakmicu dole u Antaliji, nadam se protiv nekog stranog tima.
To tek u februaru, a do tada zagrijavanje i Međugorje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najvjerovatnije cemo igrati protiv Konyaspora jer su nam preko njih i pripreme zavrsene u Antaliji.Elegant je napisao/la:Jedva cekam prvu pripremnu utakmicu dole u Antaliji, nadam se protiv nekog stranog tima.
Ekstra sve za sada ide . Fina pojačanja , biće i dobre pripreme . Samo mi nije jasno , doticanje malenih i njihovih igrača . To nije naš rang kroz čitavu historiju . Mi smo Željo i najveći smo u BIH !!
Brkica
Igrat ce se protiv Ukrajinskog prvoligasa isto.amko21 je napisao/la:Najvjerovatnije cemo igrati protiv Konyaspora jer su nam preko njih i pripreme zavrsene u Antaliji.Elegant je napisao/la:Jedva cekam prvu pripremnu utakmicu dole u Antaliji, nadam se protiv nekog stranog tima.
Dolaze napadac, stoper i jedan sto moze igrati vise pozicija.
Necemo o imenima jos jer se pregovara sa 10 igraca.
Meni se svidjaju prinove, na njima je da se pokazu. Mislim da je idealna formacija 4-5-1.
Necemo o imenima jos jer se pregovara sa 10 igraca.
Meni se svidjaju prinove, na njima je da se pokazu. Mislim da je idealna formacija 4-5-1.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zolotic Nermin zavrsen. On i Samir zasjeli 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Napadac - ovaj slovenac sto se spominjeKrajPrice je napisao/la:Dolaze napadac, stoper i jedan sto moze igrati vise pozicija.
Stoper - Bogicevic
I ovaj univerzalac - Stanic

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
ma nije, te sto si rekao sam najavio prije 2 mjeseca.phily je napisao/la:Napadac - ovaj slovenac sto se spominjeKrajPrice je napisao/la:Dolaze napadac, stoper i jedan sto moze igrati vise pozicija.
Stoper - Bogicevic
I ovaj univerzalac - Stanic
Ovo su novi, jedan ce biti bas pojacanje.
-
- Kontakt:
Koliko mi imamo igraca ukupno, kad odbijemo ove sto ce poslije priprema igrati za juniore? I da li je neko poslan na posudbu?
Ti moje zlato 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ništa dok ne počne slušati najveće estradne umjetnike kao što su Bora Drljača, Stoja, Edwin Po, Rizzo Ruža etc.AsharaK je napisao/la:Ti moje zlato
Ajzea je forumaš godine !
AsharaK je napisao/la:Ti moje zlato

Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 12 jan 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
milanče ništa ?Psajdak je napisao/la:Ništa dok ne počne slušati najveće estradne umjetnike kao što su Bora Drljača, Stoja, Edwin Po, Rizzo Ruža etc.AsharaK je napisao/la:Ti moje zlato

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Koliko je lud Mailson ,mene ne bi zacudilo da uzme harmoniku i zapjeva : Zbog neverstva njenog, majkooo nemam sna, a noć me bijeeeee..fedeltafrotta je napisao/la:milanče ništa ?Psajdak je napisao/la:Ništa dok ne počne slušati najveće estradne umjetnike kao što su Bora Drljača, Stoja, Edwin Po, Rizzo Ruža etc.AsharaK je napisao/la:Ti moje zlato

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Imam osjecaj da ce ovaj Mailsom ostat cjelu karijeru kod nas, a mogo bi i Thiago 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Antolović/Kjosevski
Kramarić/Stana-?
Aco, Hodžurda/Bogi-? /Bogdanović
Memija/Stevanović
Bekrija, Amir/Žerić, Jovan/Dado/Zola-? /Enis/Hasanović
Tiago/Midžić, Mailson/Hiroš
Lendrić/Đenis/Mujaga
Fina se ekipa može napraviti a da niko nije siguran za mjesto u timu. Nekako se Stanić još nameće kao neko ko je potreban da bi bekovi bili "u strahu" za mjesto u timu, ostale pozicije su fino poduplane.
Nekako smo najzatrpaniji u vezi gdje pored Bekrije za kojeg se očekuje da nema alternativu, tu su i Amir, Jovan, Dado pa i Zola ako dođe kako se pretpostavlja da hoće, pa mali Žera, Hiroš, Hasanović, Enis
... Pretpostavljam da će i Midžić ostati da pravi konkurenciju na krilu Mailsonu, na drugom može Memija.
Fakat i Ogi nebi bio višak ovde da pojača dodatno konkurenciju.
Kako god, očito je da su igrači dovođeni planski gdje je škripalo te ostaje samo da se odrade kvalitetne pripreme i rezultat nebi trebao izostati.
Kramarić/Stana-?
Aco, Hodžurda/Bogi-? /Bogdanović
Memija/Stevanović
Bekrija, Amir/Žerić, Jovan/Dado/Zola-? /Enis/Hasanović
Tiago/Midžić, Mailson/Hiroš
Lendrić/Đenis/Mujaga
Fina se ekipa može napraviti a da niko nije siguran za mjesto u timu. Nekako se Stanić još nameće kao neko ko je potreban da bi bekovi bili "u strahu" za mjesto u timu, ostale pozicije su fino poduplane.
Nekako smo najzatrpaniji u vezi gdje pored Bekrije za kojeg se očekuje da nema alternativu, tu su i Amir, Jovan, Dado pa i Zola ako dođe kako se pretpostavlja da hoće, pa mali Žera, Hiroš, Hasanović, Enis

Fakat i Ogi nebi bio višak ovde da pojača dodatno konkurenciju.
Kako god, očito je da su igrači dovođeni planski gdje je škripalo te ostaje samo da se odrade kvalitetne pripreme i rezultat nebi trebao izostati.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
citirao si lika koji misli na alispahića, a ne na ibričića. ibričića jesmo htjeli, to je i javno priznato.HenryLloyd je napisao/la:To sad zelis reci da ga niko od nas nije zelio vidjeti da potpise, a ovdje se 98% forumasa pucalo od euforije da ce doci. Eto nasa uprava je pokusala sa 8k pa nije proslo. Nema tu nista lose, samo zelim reci da malo spustimo loptu oko nasih plata i trenutnih "pojacanja". Za mene trenutno je samo Bekric nase pojacanje, i treba svake pohvale nasoj upravi sto su ga potpisali na 3,5 godine.ChWilla je napisao/la:a što misliš da ga mi hoćemo? eto vidjećemo gdje će i dokle će.
a ne znamo sa čim je pokušano osim mahalske. 8k svakako nije dovoljna plata za ibričića ni u ovakvom stanju.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Lokomotifa, Orvel, r3m1 i 56 gostiju.