FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Joker
Koji si font udario na dresu?
Koji si font udario na dresu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kralju svaka ti cast!!!kinosvra je napisao/la:1. Leon Benko 15 11 3
2. Krste Velkoski 18 6 6
3. Sevko Okic 15 4 2
U KUP-u u 3 utakmice, 1 gol i 3 asistencije.
Pojedinci stvarno pocinju biti dosadni sa tjeranjem Okica.
Ja mogu shvatiti da se nekome ne svidja kao igrac, ili ga ne volite iz nekog razloga ali je cinjenica da je momak medju 3 najkorisnija igraca u ekipi, i igrac koji uvijek daje sve od sebe, ima ga i naprijed a i pomaze u odbrani.
Osim toga momak je prvi izbor na desnom krilu, i boljeg od njega nemamo...Simeunovic mu ne moze kopacke ocistiti.
Pored svega toga, Jesic ga jako cijeni i nema sanse da ce igdje otici, kao ni Duljevic ili Benko.
Rastjerali smo nehljebovice i invalide, jos Puric, i najvjerovatnije da se Krste proda i to je to od odlazaka.
I doci ce par pravih pojacanja.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- crozzer
- Kontakt:
Ljudi, Husejinovic ne bi mogao igrati za nas kada bi došao ?
Ma treba zavrsiti pricu o Guzi za sva vremena. Necemo se ponavljat vise po hiljaditi put. I bajdvej, ne, ne bi mogao nastupati za nas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja ne mogu da shvatim da ljudi zale za igracima koji nisu igrali nikakvu ulogu...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja ne vidim da iko zali iti za jednim igracem koji je otisao.
Ja zalim samo na bezveze izgubljenim bodovima i na tome sto uzalud protracismo sve pogodnosti koje objektivno imamo.
Sto se Okica tice, smatram da je on dobar igrac, ali je jednostavno visak ako cemo forsirati ove mladje igrace. Napad nam je najbolje pokriven dio tima.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ja zalim samo na bezveze izgubljenim bodovima i na tome sto uzalud protracismo sve pogodnosti koje objektivno imamo.
Sto se Okica tice, smatram da je on dobar igrac, ali je jednostavno visak ako cemo forsirati ove mladje igrace. Napad nam je najbolje pokriven dio tima.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Kakav ba Huseinovic, nismo bolnica jbt..crozzer je napisao/la:Ljudi, Husejinovic ne bi mogao igrati za nas kada bi došao ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Taman se riješili Meše a neki bi Saida vraćali...'ebote još malo pa će i nas ona kalaštara sebija preuzeti jer smo bukvalno bolnica i rehab. centar u jednom... ni klinički centar nam nije ravan. 
Dr. Reis i primarius hećim Jammal - specijalista za pluća i alkohol u krvi.

Dr. Reis i primarius hećim Jammal - specijalista za pluća i alkohol u krvi.

Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalanjoker90 je napisao/la:Zadnji veeeeeeezniiiI!! Lijeeevi beeek!

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ovo drugo, znam ja njega. Izgleda jos uvijek u njemu tinja nada da ce doci neko ko ce igrati umjesto Rustema.DBR1987 je napisao/la:Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalanjoker90 je napisao/la:Zadnji veeeeeeezniiiI!! Lijeeevi beeek!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Tek sad izlazim iz kuce evo, ali imam problema sa snom zbog cinjenice da Rustem i Dzemo nam drze vezu, pa po cijelu noc se prevrcem u snu kad zamislim u Mostaru sta nas ceka ako ne dovedemo zadnjeg veznog.. Hocu da vidim jos 3 otkaza kad se vratim kuci kasnije!DBR1987 je napisao/la: Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalan

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedan je Cezar, ne usporedjute ga s Ronaldom
Sa 326 golova u 313 nastupa za Real Madrid, Cristiano Ronaldo ima nevjerovatan prosjek od 1,04 gola po utakmici. Čini se kao nedostižna brojka, zar ne? Ali sa granica Azije, brazilski strijelac, bivši igrač Atlético- MG, izgleda da izaziva Ronalda.
Riječ je o Cezar Augusto Hermenegidou, dvadesetdevetogodišnjem najboljem i neumornom strijelcu Yangon Uniteda iz Myanmara, nacije koja graniči sa zemljama poput Kine, Indije i Tajlanda. Igrajući za ovaj tim od 2012. godine ovaj centarfor je postigao nevjerovatnih 105 golova u 101 utakmici, što daje prosjek od 1,04 gola po utakmici – identično prosjeku Christiana Ronalda.
U intervjuu za ESPN.com, sadašnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, krajem 2015. godine, Cezar je izjavio: „Naš tim je najbolji u zemlji i posjeduje mnogo kvalitetnih igrača. Tri godine sam najbolji strijelac i državni šampion, dosegavši brojku od 100 golova u dresu Yangona u samo 97 utakmica“.
Nepoznat u Brazilu, ovaj napadač je prava slavna ličnost u Myanmaru, i sportaš je koji trpi najviše uznemiravanja od strane fudbalskih navijača ove zemlje.
„Ovdje me također poštuju, stalno sam na naslovnicama novina i magazina. Kada god izađem na ulicu od mene traže da se slikam i dajem autograme. Ovo je priznanje za rad. Nadam se da ću nastaviti istim putem i donositi radost ljudima iz ove siromašne i napaćene zemlje koja voli fudbal“, kaže on. „Ovdje me zovu Siadi, što na njihovom jeziku znači „najbolji“. Kažu da sam najbolji igrač u zemlji, uvijek me tako nazivaju. Poštuju me i vole. Volim svoje suigrače. Znam kroz koje poteškoće prolaze i redovno pokušavam podučiti mlade igrače“, dodao je Cezar, piše fksarajevo.ba.

Sa 326 golova u 313 nastupa za Real Madrid, Cristiano Ronaldo ima nevjerovatan prosjek od 1,04 gola po utakmici. Čini se kao nedostižna brojka, zar ne? Ali sa granica Azije, brazilski strijelac, bivši igrač Atlético- MG, izgleda da izaziva Ronalda.
Riječ je o Cezar Augusto Hermenegidou, dvadesetdevetogodišnjem najboljem i neumornom strijelcu Yangon Uniteda iz Myanmara, nacije koja graniči sa zemljama poput Kine, Indije i Tajlanda. Igrajući za ovaj tim od 2012. godine ovaj centarfor je postigao nevjerovatnih 105 golova u 101 utakmici, što daje prosjek od 1,04 gola po utakmici – identično prosjeku Christiana Ronalda.
U intervjuu za ESPN.com, sadašnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, krajem 2015. godine, Cezar je izjavio: „Naš tim je najbolji u zemlji i posjeduje mnogo kvalitetnih igrača. Tri godine sam najbolji strijelac i državni šampion, dosegavši brojku od 100 golova u dresu Yangona u samo 97 utakmica“.
Nepoznat u Brazilu, ovaj napadač je prava slavna ličnost u Myanmaru, i sportaš je koji trpi najviše uznemiravanja od strane fudbalskih navijača ove zemlje.
„Ovdje me također poštuju, stalno sam na naslovnicama novina i magazina. Kada god izađem na ulicu od mene traže da se slikam i dajem autograme. Ovo je priznanje za rad. Nadam se da ću nastaviti istim putem i donositi radost ljudima iz ove siromašne i napaćene zemlje koja voli fudbal“, kaže on. „Ovdje me zovu Siadi, što na njihovom jeziku znači „najbolji“. Kažu da sam najbolji igrač u zemlji, uvijek me tako nazivaju. Poštuju me i vole. Volim svoje suigrače. Znam kroz koje poteškoće prolaze i redovno pokušavam podučiti mlade igrače“, dodao je Cezar, piše fksarajevo.ba.
[youtube][/youtube]
Kakve akcije, kakvi golovi
Kakve akcije, kakvi golovi

Plakalo-kadusic,kovacevic,barbaric,bekic2-okic,rustemovic,emerson,duljevic-cesar,benko
Trenutnih prvih 11
Trenutnih prvih 11
Trenutno da, nadam se da ce to izgledati drugacije na tri-cetiri pozicije.zagorski je napisao/la:Plakalo-kadusic,kovacevic,barbaric,bekic2-okic,rustemovic,emerson,duljevic-cesar,benko
Trenutnih prvih 11
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Plakalo-kadusic,kovacevic,barbaric,bekic2-okic,rustemovic,emerson,duljevic-cesar,benko
Trenutnih prvih 11
Nije lose, ali nije ni dobro. Bice ovdje izmjena velikih. Jedino sto ocekujem od Brazilaca da ce eksplodirati i od Bekica

Pozdrav, odbijene ponude od 1,7 milione eura za Duljevića. Klub traži 2 miliona.
Jedan igrač je već tu, u hotelu colors inn.
Jedan igrač je već tu, u hotelu colors inn.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 13 gostiju.