Mislim imamo mi pare, ali nemamo bas za takve plate kontas? Da imamo, danas bi i Ibricic bio na prozivci.ChWilla je napisao/la:imamo al' zdrav je k'o moja nana...fizički, a u glavu je još gori.
@Format, nebi ni ja da on dzaba dodje kod nas.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim imamo mi pare, ali nemamo bas za takve plate kontas? Da imamo, danas bi i Ibricic bio na prozivci.ChWilla je napisao/la:imamo al' zdrav je k'o moja nana...fizički, a u glavu je još gori.
Pa mislim da je Bekric i placeniji bio i bio bolji igrac i sad je bolji igrac i ne igra za klikere pa smo ga platili tako da.. Nije u Sarajevu imao 10 milja sigurnoHenryLloyd je napisao/la:Mislim imamo mi pare, ali nemamo bas za takve plate kontas? Da imamo, danas bi i Ibricic bio na prozivci.ChWilla je napisao/la:imamo al' zdrav je k'o moja nana...fizički, a u glavu je još gori.
Pogresno mislis brate, pogledaj samo koju platu je imao jedan Ikande npr. Mnogo veca su njihova primanja od onih sto nama pitari ovdje pisu, zato i idu ova radikalna raskidanja ugovora. Nije to sto oni nemaju kvaliteta vec sto ih jako skupo kostaju.Format je napisao/la: Pa mislim da je Bekric i placeniji bio i bio bolji igrac i sad je bolji igrac i ne igra za klikere pa smo ga platili tako da.. Nije u Sarajevu imao 10 milja sigurno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma njemu je nasa liga bila zadnja opcija, pocetak kraja. Tako barem kaze Stimac a realno i u pravu je.HenryLloyd je napisao/la:Mislim imamo mi pare, ali nemamo bas za takve plate kontas? Da imamo, danas bi i Ibricic bio na prozivci.ChWilla je napisao/la:imamo al' zdrav je k'o moja nana...fizički, a u glavu je još gori.
Nekako se najmanje pisalo o Kramaricu, a i sad mnogo se vise pise od Lendricu, Bekricu, Mailsonu i Stevanovicu a ja mislim da ce Kramaric biti bas dobro pojacanje. Nije se puno ni frke diglo oko njega, uci ce na mala vrata a bit ce pojacanje pravoexbabilon je napisao/la:A kad igras za Zelju od kojeg navijaci ocekuju da u 80% utakmica drzi loptu, napada, stvara sanse, od bekova se ocekuje da probijaju i prave visak. Pa najbolji smo bili zadnjih godina kad su nam bekove igrali Kvesa i Benjo na vrhuncu forme. Btw na zadnjoj tekmi protiv Viteza su ga i vozali po njegovoj strani pa i njegov defanzivni kvalitet nije bas neosporan. Bice Kramaric pojacanje 100%.
8 milja je smijesna cifra za igraca kao sto je Ibricic, znao sam ja da od pregovora nema nista.SarajlijaTM je napisao/la:Ponudjeno mu bilo 8milja,odbio,vise nije ni vrijedio,kraj price.Davno proslo,je ono vrijeme,nemamo...
Kako god skontam bolje je imati Bekrića 3,5 nego Ibričića pola godine. I to puno puno bolje u svakom slučaju.SarajlijaTM je napisao/la:Ponudjeno mu bilo 8milja,odbio,vise nije ni vrijedio,kraj price.Davno proslo,je ono vrijeme,nemamo...
Baš je on u situaciji da postavlja neke uslove.HenryLloyd je napisao/la:Iskreno nemamo mi para za njega i da hocemo.Gator je napisao/la:Treba Alispahica dovesti i držati ga na klupu i svaku domacu utakmicu poslati ga na zagrijavanje 90 min. ispred juga. Samo zbog one izjave
Naravno da takav igrac kao on postavlja svoje uslove. Da nije, dosao bi nam.Gator je napisao/la: Baš je on u situaciji da postavlja neke uslove.
Kod tebe uvijek kafana u igriPsajdak je napisao/la:Kakav crni Alispahić, pa ja ga ne bi na termin zvao, izuzev da se ponudi da sve troškove snosi on počevši od jutarnje kafe, preko termina pa sve do kafane.. Kada bolje razmislim, i tada bi dobro razmislio !
To sad zelis reci da ga niko od nas nije zelio vidjeti da potpise, a ovdje se 98% forumasa pucalo od euforije da ce doci. Eto nasa uprava je pokusala sa 8k pa nije proslo. Nema tu nista lose, samo zelim reci da malo spustimo loptu oko nasih plata i trenutnih "pojacanja". Za mene trenutno je samo Bekric nase pojacanje, i treba svake pohvale nasoj upravi sto su ga potpisali na 3,5 godine.ChWilla je napisao/la:a što misliš da ga mi hoćemo? eto vidjećemo gdje će i dokle će.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Google [Bot], Redfire16 i 42 gosta.