Koja je najuspješnija država regiona u sportu?

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

MaGiCa
Kontakt:

Re: Odg: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2016, 22:27

dubrava je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Dobro ajde, ako odem na bilo koji portal/forum u Srbiji necu nac mrznju i odbojnost prema Hrvatima?
Nećeš!!!!
ja sam bio nekoliko puta na b92, kuriru i još negdje i upravo nisam mogao doći sebi od hvalospjeva, obasipanja cvijećem i lovorikama prema hrvatskom življu i državi. Ostao sam u šoku i vjeverici!! Naprosto pozitivno iznenađen.

:lol: :lol:

Da odgovorim i tebi i @Lillardu i bilo kome drugome:

Kurir je nacoško smeće, kao i Informer, kao i mnogi drugi mediji tipa Telegraf, Alo, Press... Blic je klasično žutilo, ali nije nacoški. B92 ima izuzetan forum na kome nema vredjanja i na kome su neki Hrvati čak i modovi, ali populistički portal. PPP je ponajbolji forum, gde nema vredjanja nikoga drugog i gde padaju banovi za isto. Ako hoćeš čisto sportski forum, to je SKov forum. Isto nema vredjanja.

A sad da vidim vas dečke. Ili se pokažite ili 1 shut up po ovom pitanju.

:arrow:

FaraonTM
Kontakt:

Re: Koja je najuspješnija država regiona u sportu?

Post Postao/la FaraonTM » 11 jan 2016, 22:35

Zato je ovaj forum totalno demokratski, Srbi i Hrvati imaju temu gdje se raspravlju na web sajtu iz BiH pa gdje to ima? :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jan 2016, 22:35

MaGiCa je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Zašto ti uvijek u odgovorima i komentarima nastupaš s visoka? nije ti to dobro moj dragi filozofe... čuj barim nekoga ... al, dobro... kako god..
Tvoja percepcija. ;)
Očito slabo percepiram. Ili slabo kapiram.
Ispravi me onda, poduči. Ipak si nastavnik/profesor/odgajatelj/obrazovni kadar.
MaGiCa je napisao/la: A npr. Titel, Bečej, Ruma ili Kikinda su razvijeni do one stvari. :facepalm: U celoj Vojvodini postoje 4 sportska (i ekonomska) centra, redom: NS, SU,ZR i PA, čija populacija ne prelazi 600 hiljada ljudi. Ako je tvoja logika o računanju samo mesa a ne i kostiju ispravna, onda je to sa Beogradom cca 2.5 miliona ljudi, moj friende zagrebački.
Čitaš li ti moj komentar?
Ako sam napisao koji su dijelovi razvijeni u Vojvodini, onda je očito da ovi ostali su slabije razvijeni ili nerazvijeni. Ha ja. Logika :P Trebo bi ti to znat, to je tvoj fah. :P
nije potrebno sad nabrajanje konkretnih mjesta koji to nisu.

Što bi reko Džoni "Men se dušo od tebe, ne rastaje" :P A tko ono bješe započeo sa brojanjem mesa? :P pa broji, opet nas je manje :P

MaGiCa je napisao/la: Dočim si zaboravio DU koji zivi 12 meseci i koji vam tvori vaterpolo repku skoro pa sam. ;)
Daj mi Boze jedno takvo mesto u Srbiji da mi pravi repku WC klase samo, a da ima 40k ljudi - da ne vodim ovakve diskusije. :pray:
Eto kako nam stvara repku, vidio si jučer :P
A contrario što se tiče Dubrovnika. Dubrovnik jest sjajan i turistička meka, ali ti prihodi i čista dobit nemaju nikakvog utjecaja na sporsksi razvoj grada niti se u sport imalo ulaže. Pa ona vaterpolo dvorana u Gružu nije se obnovila od 41.g. I vaterpolo je u zadnje dvije tri godine u Dubrovniku u opadanju. A gdje su drugi sportski kolektivi u DU? NEMA IH.
MaGiCa je napisao/la: Još kad bi i taj pojedinac imao uslova, a ne bataljivao sa sportom jer mu ćaća i mater nemaju ni za kruh, a tek ne za treninge. :nene:
Pa zato takav pojedinac i dođe u bg koji je gospodinčoek i ima para pa ga izgradi i lansira. BG upravo i crpi ljudske resurse iz provincije. Isto kao i Zagreb.
MaGiCa je napisao/la: @marconato je neko ko mnogo površno gleda na stvari. Loš ti je to alibi, Marko. :zviz:
marconato je dobar i čestit čovjek. Možda se čovjeku neda nadugo i naširoko pisati i komentirati ali zna se što je pisac htio reći...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jan 2016, 22:41

MaGiCa je napisao/la:
Da odgovorim i tebi i @Lillardu i bilo kome drugome:

Kurir je nacoško smeće, kao i Informer, kao i mnogi drugi mediji tipa Telegraf, Alo, Press... Blic je klasično žutilo, ali nije nacoški. B92 ima izuzetan forum na kome nema vredjanja i na kome su neki Hrvati čak i modovi, ali populistički portal. PPP je ponajbolji forum, gde nema vredjanja nikoga drugog i gde padaju banovi za isto. Ako hoćeš čisto sportski forum, to je SKov forum. Isto nema vredjanja.

A sad da vidim vas dečke. Ili se pokažite ili 1 shut up po ovom pitanju.

:arrow:
Da odgovorim tebi i bilo kome drugima.

dnevno..hr je ustaško smeće, kao i inde..x koji nije ustaško već crveno i žuto i plavo, 24 sata je žutilo, a malo manje žuto je jutarnji, večernji i koji već postoje, nemam pojma... ssranja slabo čitam..
I do čega smo došli? Do istoga.
Do generalizacije.

Shvati da smo isti, potpuno isti, jaje jajetu, mi čekić, vi nakovanj, mi ključ, vi brava, mi gudalo, vi violina :D
Možeš ti još pisati koliko hoćeš, al tako ti je to, pajdo moj :D

a sad da Te vidim filozofe?
:P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jan 2016, 22:43

Šta oćeš da ti kažem? Ne čitam sve forume, čitam ovaj i Snet ponekad. Za ostale nisam upuće, znam da je Index smeće i ovako i onako. Na Snetu ima svega, baš svega, prije dosta godina bilo pun qrac Srba i bili su modovi i onda nekako s godinama i forum propadao tako da ih je tamo malo ostalo ili ih uopće nema.

Uglavnom, takvi uzorci ne pokazuju ništa, bezvezna rasprava, samo sam htio ukazat na licemjerje gdje jedan lik konstantno obezvrijedjuje hrvatske uspjehe, a priča kako je to arogantno, ljigavo itd. Uostalom, skonto sam ja njega odavno tako da ne pušim priče kako to radi iz inata ili kako da to nazovem ne znam više.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jan 2016, 22:45

Magica,
sad mi pade jedna na um stranica koja bi ti se dopala, a naša, zamisli ti to, rvatska... nisam se ni sjetio, a imam je na fuckbooku..
H-alter se zove. ima takvih stranica još, samo se trebam sjetiti... Možeš je naći jer su frendovi sa Peščanikom. A tko je frend sa peščanikom, onda ti je sve jasno ;)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 11 jan 2016, 22:54

Liberland
Unico amore sei!
❤️🖤

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2016, 23:05

dubrava je napisao/la:Očito slabo percepiram. Ili slabo kapiram.
Ispravi me onda, poduči. Ipak si nastavnik/profesor/odgajatelj/obrazovni kadar.
I jedno i drugo. ;)

dubrava je napisao/la:Čitaš li ti moj komentar?
Ako sam napisao koji su dijelovi razvijeni u Vojvodini, onda je očito da ovi ostali su slabije razvijeni ili nerazvijeni. Ha ja. Logika :P Trebo bi ti to znat, to je tvoj fah. :P
nije potrebno sad nabrajanje konkretnih mjesta koji to nisu.
Pa delovi su razvijeni i u Slavoniji i Baranji. Sta to imaju NS, SU ili ZR, a da nema Osijek :?: :crazy:

dubrava je napisao/la:Što bi reko Džoni "Men se dušo od tebe, ne rastaje" :P A tko ono bješe započeo sa brojanjem mesa? :P pa broji, opet nas je manje :P
Niko to nije osporio. Samo sam stavio u kontekst.

dubrava je napisao/la:Eto kako nam stvara repku, vidio si jučer :P
A contrario što se tiče Dubrovnika. Dubrovnik jest sjajan i turistička meka, ali ti prihodi i čista dobit nemaju nikakvog utjecaja na sporsksi razvoj grada niti se u sport imalo ulaže. Pa ona vaterpolo dvorana u Gružu nije se obnovila od 41.g. I vaterpolo je u zadnje dvije tri godine u Dubrovniku u opadanju. A gdje su drugi sportski kolektivi u DU? NEMA IH.

Da, prihodi nemaju nikakve veze sa sportom, a samo 1 Jug ima veći budžet nego celokupni vaterpolo sport u Srbiji. :lol:

BTW, kad ste bili OI pobednici, nije bilo kukanje na DU, već slikanje za stijegom sv.Vlaha. Ali dosta davno je to bilo, pre 3 zime, zaboravilo se. :crazy:

dubrava je napisao/la:Pa zato takav pojedinac i dođe u bg koji je gospodinčoek i ima para pa ga izgradi i lansira. BG upravo i crpi ljudske resurse iz provincije. Isto kao i Zagreb.
Dodje u BG sa 16, 17, 18 ili više godina. A šta ćemo za formativni period pre toga :?: I nije BG neki NY, Moskva ili Pariz, pa da može da apsorbuje 10+ miliona ljudi with ease. I sam BG ima svega nekoliko ozbiljnih i zdravih klubova u svim sportovima (ozbiljan klub = primaš platu za rad, ne volontiraš), kombinovano. Ne znam - Vukovi u am. fudbalu, Zvezda u košarci, Čukarički u fudbalu... možda još neko. Ostalo je amaterizam ili wannabe profesionalizam. Samo 1 Medveščak ima budžet veći od svih beogradskih klubova u svim sportovima minus KK CZ, FK CZ i FK Partizan. A to je jbeni hokej, u kome niti 1 od exYU zemalja nikada neće napraviti ništa ozbiljno, sem možda Slovenije.

dubrava je napisao/la:marconato je dobar i čestit čovjek. Možda se čovjeku neda nadugo i naširoko pisati i komentirati ali zna se što je pisac htio reći...
@marconata znam mnogo bolje nego što ga ti znaš. Ostavi naše aka unutarnacionalne posebnosti - nama. :tralala:

dubrava je napisao/la:H-alter se zove. ima takvih stranica još, samo se trebam sjetiti... Možeš je naći jer su frendovi sa Peščanikom. A tko je frend sa peščanikom, onda ti je sve jasno
E vidiš, njih sam zaboravio. Ko je frend sa Peščanikom - taj mi je na keca drag. :ljepota:
Mislio sam da je taj sajt srušen, kao što su i ovde Peščanika nacoši rušili. :wtf:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jan 2016, 23:12

Ovako možemo do jutra, a meni nekad bude i mrsko pisati :P
A rado bi ti odgovorao i dalje, ali onaj mirni i pametniji marko u sebi veli: ma pusti ga više, nek mu bude zadnja :P

Aj, živio ti meni, pozdrav iz kišnog zabrega..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 jan 2016, 23:14

marko kako je zagreb i manduševac dobili ime
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2016, 23:41

dubrava je napisao/la:Da odgovorim tebi i bilo kome drugima.

dnevno..hr je ustaško smeće, kao i inde..x koji nije ustaško već crveno i žuto i plavo, 24 sata je žutilo, a malo manje žuto je jutarnji, večernji i koji već postoje, nemam pojma... ssranja slabo čitam..
I do čega smo došli? Do istoga.
Do generalizacije.

Shvati da smo isti, potpuno isti, jaje jajetu, mi čekić, vi nakovanj, mi ključ, vi brava, mi gudalo, vi violina :D
Možeš ti još pisati koliko hoćeš, al tako ti je to, pajdo moj :D

a sad da Te vidim filozofe?
:P

Poenta je da nismo isti. Ili možda jesmo, zavisi kako ćemo sve to da definišemo. :kafa:
Naravno da je antropološki gledano 1 Srbin=1 Hrvat, ali se ovde ne radi o tome.

Ima šljama svuda, ali smo svi pozvani da osudimo šljam, a ne da to budemo. Ja nisam isti kao nacoši iz redova mog naroda, kao što ni ti nisi isti sa nacošima iz tvog naroda. Ti i ja smo sličniji, nego ti i onaj @jure ili ja i @drinin vuk, na primer.

Ali, obrni-okreni, ne možeš da negiraš činjenicu da je mainstream pogled Hrvata na Srbe kao na 1 inferioran narod i na Srbiju kao inferiornu državu. Isti takav pogled imaju i sami Srbi prema Bošnjacima ili Albancima. Sa visine, gordo, bezobrazno...i to se provlači kroz medije, kroz školski sistem, pa nije ni čudo što je masa zatupljena i što rulja dovodi Vučiće ili Karamarke na vlast, a ne poštovaoci Peščanika ili H-Altera, čitaj: druga Srbija ili druga Hrvatska.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2016, 00:01

MaGiCa je napisao/la:Ali su opet jako dobri u sportu (ne i velesila - kako neki mitomani to vide), de facto ne i prosječna sportska nacija kakvom je ti nazivaš. ;)
Definiši prosjek? Nisu sila niti u jednom sportu, nemaju dominaciju niti na jednom polju, tu i tamo neko bljesne na visokom nivou, ali to su uglavnom incidenti, šta je to nego prosjek? Nema ih na mapi u ekipnim sportovima košarci, odbojci, pa i fudbalu, tu su samo redovni učesnici, kao što rekoh neko bljesne u atletici tipa Vlašić ili Perković i to je to, ili Čilić na USO. Mitomanija kaže da su velesila u rukometu, a posljednje zlato osvojili prije 12 godina.

To ti je prika moj - prosjek.

Ne znam šta su konkretno uradili u 2015. godini, ali sam siguran da je to troduplo manje od Srbije, ako ne i još manje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2016, 09:41

Virtu4l je napisao/la:Definiši prosjek? Nisu sila niti u jednom sportu, nemaju dominaciju niti na jednom polju, tu i tamo neko bljesne na visokom nivou, ali to su uglavnom incidenti, šta je to nego prosjek? Nema ih na mapi u ekipnim sportovima košarci, odbojci, pa i fudbalu, tu su samo redovni učesnici, kao što rekoh neko bljesne u atletici tipa Vlašić ili Perković i to je to, ili Čilić na USO.
Je l' može jedna zemlja od 4.5 miliona ljudi da bude dominantna u nekom relevantnom sportu :?: Ja mislim da ne može. Nemas populaciju za tako nesto.

Ali uzimaju medalje u rukometu, vaterpolu, atletici, gimnastici, imaju čak i vrhunske bicikliste, tenisere, jedriličare, strelce, boksere, do nedavno i skijase...Jbga, to ti je 10+ sportova u kojima su dosta dobri.

Virtu4l je napisao/la:Mitomanija kaže da su velesila u rukometu, a posljednje zlato osvojili prije 12 godina.

To ti je prika moj - prosjek.
Objektivno, jesu velesila u rukometu, bez obzira na zlato osvojeno pre 12 godina.
Npr. Italija je poslednje zlato u muškoj odbojci uzela 2005., u fudbalu 2006., pa da li neko sme da kaze da ITA nije velesila u tim sportovima :?: ;)

Virtu4l je napisao/la:Ne znam šta su konkretno uradili u 2015. godini, ali sam siguran da je to troduplo manje od Srbije, ako ne i još manje.
Dobro, nije bas fer porediti 1 od 2 najuspešnije godine srpskog sporta sa 1om osrednjom godinom hrvatskog. ;)
Bivalo je godina kada su oni bili bolji tj. uspešniji od nas. Doduše, manje je bilo takvih nego onih u kojima je naš sport bio uspešniji, IMHO - ali nije fer ne priznati kad je neko bolji. :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2016, 10:39

Virto veći Srbin od @magice :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jan 2016, 10:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:Virto veći Srbin od @magice :mrgreen:
A Magica veći Hrvat od mene :D :lol: :lol:
što bi reko Gundulić, "Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jan 2016, 11:42

Hrvatska je dobra u sportu ali nikakva velesila, Srbija je daleko ispred svih. Hrvati se uvijek nafuraju u svakom sportu, gore nego mi, ali skoro uvijek ispadnu u grupi ili negdje na početku nekog takmičenja.

Mi bismo možda bili dobri da naši brinu o sportu i da smo uređena država, kao što nismo a imamo talenata dosta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 jan 2016, 11:47

@dubrava a ime zagreba
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jan 2016, 11:49

DANTES je napisao/la:@dubrava a ime zagreba
pa je.bemu miša, neću ovdje pisati i tušiti s nečim što nema veze s temom.. ionako smo dosta i van teme otišli...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2016, 11:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:Virto veći Srbin od @magice :mrgreen:
dubrava je napisao/la:A Magica veći Hrvat od mene :D :lol: :lol:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2016, 14:52

Sve sam više siguran da magični vuče korijene iz Trgovišća :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.