FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

___Benny___
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ___Benny___ » 28 maj 2010, 10:34

geronimo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ribery dobio statuu povodom produzenja ugovora. Marienplatz krasi statua Riberya, koju je inace pripremio Nike. Eto jos jednog razloga za njegove bolje partije u narednim sezonama. :)
sto to nisi fotku stavio. :P

slika
ja glupe statue covjek izraziti desnjak a stavili da suta lijevom nogom,.,. :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 28 maj 2010, 10:44

Kahn kaže da mu lahm nije kapetana,još jedna nebuloza u nizu velikog vratara

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 28 maj 2010, 11:36

Robben trazi pojacanja. Kaze da Bayern jos nije sjajan tim, da ima dosta prostora za napredak. Smatra da bi ovo ljeto trebali doci neki dobri nogometasi u klub, ako se zeli ponoviti uspjeh iz ove godine.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 14:07

Da, također je rekao da bi Vaart i sa biciklom došao u Munchen kada bi ga Bayern htio, i također znamo da General voli ORANŽ boju haha.

Ko bi to rekao, Nizozemac na klupi Njemačkog giganta , iako se zna kolika "ljubav" vlada između ove dvije države u fudbalu :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 maj 2010, 14:57

I ne samo to. Van Gaal drzi govore kao Hitler. :mrgreen:
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2010, 15:01

Breno, veliki talenat, i siguran sam da će pod palicom Generala eksplodirati. Te što voli mlade igrače, te ih "fura".

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 28 maj 2010, 15:42

Robben: Van der Vaart bi i biciklom došao do Münchena

Arjen Robben i Wesley Sneijder, dva sjajna nizozemska nogometaša, su napustila madridski Real, a od želje gori i Rafael van der Vaart da učini isto...

Navodi tako Robben, nogometaš minhenskog Bayerna, u razgovoru za Kicker.

- Znam Van der Vaarta iznimno dobro, a i razgovarali smo prije nekoliko dana. Čovjek bi došao isti čas da ga Bayern zovne. Došao bi biciklom od Madrida do Bavarske za potpis ugovora, garantiram to - rekao je Robben i nastavio:

- Bio je donekle i ljubomoran na mene kada je vidio da odlazim u Bayern i kada je vidio da smo dobra momčad. Imao je ponude od engleskih klubova, ali on u Englesku ne želi otići. Igrao je već u Njemačkoj, odgovara mu ovo podneblje i mislim da je potrebno tek da Bayern pokaže interes. Ja mogu samo reći da bi Van der Vaart bio od ogromne koristi za našu momčad. U Realu ga ionako sele svako malo s terena na klupu - završio je sjajni Bayernov igrač u sezoni gdje su on i Ivica Olić bili prve violine Van Gaalova sastava. Dobar igrac , mlad bio bi sjajan u Bayernu siguran sama nije skup , kupiti njega 1 beka i 1 stopera i po mogucnosti Dzeku mada sumnjam i zemlja smo .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 28 maj 2010, 15:46

ne treba nam van der vaart

za sredinu nam ne treba niko po meni,vraca se kroos

jedino ako ode altintop i tymo onda bi mogli kupiti jos jednog za sredinu,

odbrana nam je najvaznija

mislim da ce nas micho napustiti jer ce badstuber igrati sigurno kao stoper od iduce godine

tako da nam ostaje jedan bek,contento ce preuzeti tu poziciju al nevjerujem da ce odma od iduce godine,mislim da mu treba jos jedno 1-2 god

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 28 maj 2010, 15:50

Chuj ne treba kako ne treba naravno da nam treba , odlaze altintop (iako je jako dobar igrac) i tymo koji se nije ni naigrao , tako da nam ostaje da nam treba jedan takav igrac , i bek kao sto kazes takodje bih kupio jednog stopera ali vidjet cemo mislim da ce da kupuju poslije sp jer se igraci dokazuju na spu . ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 28 maj 2010, 16:14

nevjerujem ja da ce nas tymo napustiti,

zena mu je imala problema prilikom porodjaja blizanaca

tako da nevjerujem da ce ici negdje dok se to malo smiri sve

neko je to vec bio rekao ne sjecam se ko il je on il je neko iz uprave

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 28 maj 2010, 17:45

kao što sam reakao ranije vander vart je igrač za nas dođe li on bajern će biti prvak evrope smijem se svim na svijetu zakleti kakav bi to tandem bio ribery,vander vart, švajni,roben uha strahovito još kad bi nemanja doašao.dominacija bajerna za narednih 5 godina.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 28 maj 2010, 17:50

Vart bio i vise nego dobro dosao u Bayern,takav nam jedan igrac i fali na sredini terena,da zna dati posljedni pass kroz sredinu,volio bi da ga dovedu a vjerujem da ce Robben to sve vec srediti s Gallom:):)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 maj 2010, 17:58

GAL je napisao/la:kakav bi to tandem bio ribery,vander vart, švajni,roben
:mrgreen:
GAL je napisao/la:još kad bi nemanja doašao.dominacija bajerna za narednih 5 godina.
Ja mislim da bi i Terrya trebali dovesti u paketu. To bi tek bila prava odbrana.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 maj 2010, 20:08

GAL je napisao/la:kao što sam reakao ranije vander vart je igrač za nas dođe li on bajern će biti prvak evrope smijem se svim na svijetu zakleti kakav bi to tandem bio ribery,vander vart, švajni,roben uha strahovito još kad bi nemanja doašao.dominacija bajerna za narednih 5 godina.
1. Tandem cine dvojica a ne cetvorica
2. Vidic moze u Bayern samo na Master League
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 maj 2010, 20:09

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 maj 2010, 20:53

bayern4ever je napisao/la:Chuj ne treba kako ne treba naravno da nam treba , odlaze altintop (iako je jako dobar igrac) i tymo koji se nije ni naigrao , tako da nam ostaje da nam treba jedan takav igrac , i bek kao sto kazes takodje bih kupio jednog stopera ali vidjet cemo mislim da ce da kupuju poslije sp jer se igraci dokazuju na spu . ;)
nije sigurno da ce otici, prema zadnjem intervju premislja se...al vjerovatno ce i ostat i prema mom misljenju i treba...a razlog jos jedan sto ce ga vjerovatno bayern zadrzat je sto altintop ne igra na svjestskom i od pocetka priprema moze biti s ekipom, o tome su mediji u njemackoj i prije govorili
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 28 maj 2010, 22:46

Iako nisam tip koji provocira i to mislim da Bilal ima pravo sto govori to sto govori jer samo se sjetite sta ste govorili prije utakmica izmedju utda i Bayerna da cete nas samljeti , da necemo dati gola, da smo nula od kluba , da cete nas citirati i smijati se na nase citate itd .. Mislim da vas treba podsjetiti da niste mogli izbaciti tako slabasnog Bayerna po vasem misljenju ... pozz ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 maj 2010, 23:52

Die Termine im Sommer 2010

21. Juni Start der ersten Vorbereitungsphase
26. Juni 16.00 „Traumspiel“ beim Fanclub „Lohner Bayern Union“ in Nordhorn
4. Juli Ende der ersten Vorbereitungsphase
15. Juli Start der zweiten Vorbereitungsphase
19.-24. Juli Trainingslager in Riva del Garda (Trentino)
24. Juli Freundschaftsspiel gegen eine Trentino-Auswahl
31. Juli 18.35 Ligatotal!Cup 2010, Halbfinale: FC Bayern - 1. FC Köln (in Gelsenkirchen)
1. August Ligatotal!Cup 2010: Finale oder Spiel um Platz 3 (in Gelsenkirchen)
7. August 17.45 Supercup: FC Bayern - FC Schalke 04 (in Augsburg)
13.-16. August 1. Runde DFB-Pokal
20. August 1. Bundesliga-Spieltag
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 maj 2010, 23:55

geronimo je napisao/la:
Die Termine im Sommer 2010

21. Juni Start der ersten Vorbereitungsphase
26. Juni 16.00 „Traumspiel“ beim Fanclub „Lohner Bayern Union“ in Nordhorn
4. Juli Ende der ersten Vorbereitungsphase
15. Juli Start der zweiten Vorbereitungsphase
19.-24. Juli Trainingslager in Riva del Garda (Trentino)
24. Juli Freundschaftsspiel gegen eine Trentino-Auswahl
31. Juli 18.35 Ligatotal!Cup 2010, Halbfinale: FC Bayern - 1. FC Köln (in Gelsenkirchen)
1. August Ligatotal!Cup 2010: Finale oder Spiel um Platz 3 (in Gelsenkirchen)
7. August 17.45 Supercup: FC Bayern - FC Schalke 04 (in Augsburg)
13.-16. August 1. Runde DFB-Pokal
20. August 1. Bundesliga-Spieltag
Znaci 7. Augusta po novi trofej. 8-) 8-) Trazice se nastavak ove sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 maj 2010, 00:20

Izgleda da su i čelnici Bayerna počeli razmišljati na pravi način, ove sezone (ukoliko ostane "Robbery a gotovo sigurno je da će ostati oba) mogu vrlo lagano osvojit' Bundesku, jer ne vjerujem da će Schalke i Neverkusen ponoviti prilično dobre rezultate iz prethodne sezone. U Evropi mogu daleko (1/4, 1/2), pogotovo ukoliko se pojačaju VdV i nekim zvučnim štoperom. Nisam presretan :mrgreen: , ali tako stvari stoje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.