Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajde Jovicu jos koji poen
Hvala @mikyzgmiky je napisao/la:dajte si to utefterite negdje svaki put neko tražigaston je napisao/la:gdje se mogu vidjeti poeni igrača aba lige ?
http://aba-liga.com/Home.aspx

Sad upalio tekmu da gledam al' se Simonović ne spominje uopšte pa da provjerim koliko ima

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Tek sad vidjeh ovoLaDecima je napisao/la:ma nista posebno postavljam strucnjake na njhovo mjestoBoydCrowder je napisao/la:Sta im la decima radi. Pa legendo !!!![]()
@gonzales
@Paletar22
@breskva
@muhamed121
@LjumanM95 PRESTANI @ZGMIKY LIZAT ZICUGU HVALA
Gdje ste sad strucnjaci nema vas da pametujete![]()
![]()
gdje ste pobjegli malo prije ste svi bili tu a sad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili vam je bolje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOS JEDNOM I VAMOS RAFA![]()
:kralj

evo da ja tbe procepim sabane

Paletar 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma brate nemam namjeru da se hvalim i slicno al ovaj saban mi je totalno izjebo zivceBihac96 je napisao/la:Paletar

Paletar22 je napisao/la:Tek sad vidjeh ovoLaDecima je napisao/la:ma nista posebno postavljam strucnjake na njhovo mjestoBoydCrowder je napisao/la:Sta im la decima radi. Pa legendo !!!![]()
@gonzales
@Paletar22
@breskva
@muhamed121
@LjumanM95 PRESTANI @ZGMIKY LIZAT ZICUGU HVALA
Gdje ste sad strucnjaci nema vas da pametujete![]()
![]()
gdje ste pobjegli malo prije ste svi bili tu a sad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili vam je bolje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOS JEDNOM I VAMOS RAFA![]()
:kralj
![]()
evo da ja tbe procepim sabane
hahahahahaha a od koje to ti stranice citas od 10-15 unazad hahahaahaha jao jao jao ti tek vidio a i sinoc komentarisao dugo ti je trebalo da to napravis 12h al dobar pokusaj..

Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!
Znaci za pare pobjeda Zvezde,Simonovic jos 2 poena i Kinsey jos jedan poen
HAJMOOOOOOOOOOO

HAJMOOOOOOOOOOO

Druže mogu i ja svoje pokazatiPaletar22 je napisao/la:Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!
Pazi fenera kako dobar početak ccc
Hajde još 1 tricu Simonoviću
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Paletar22 je napisao/la:Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!

ti ono nemas namjeru da se hvalis da da upravu si..
kazem ti ja dobar je to pokusaj bio jest da ti je trebalo 12h al moram priznat dobar pokusaj..ma odlican..

Pa pokazuj covjece ko ti brani,al ne **** druge koje traze od nekoga na posudbu pare i slicno sta imate od togaCostello je napisao/la:Druže mogu i ja svoje pokazatiPaletar22 je napisao/la:Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!

Ovo je zadnji odgovor za sabanaLaDecima je napisao/la:Paletar22 je napisao/la:Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!![]()
![]()
![]()
![]()
kazem ti ja dobar je to pokusaj bio jest da ti je trebalo 12h al moram priznat dobar pokusaj..ma odlican..

Da se izvinem normalnoj raji radi ovoga
Većeras očekujte nešto od mene, znate o ćemu pričam, čisto iz živciranja od par kretena prethodnih dana, da pokušamo pa šta bude.
I istina je LaDecima/ibro da je paletar više dao na forumu para nego što si ti ikad dobio. Poklopi se mišu.
Eto baš neki dan se vratio na forum i odmah me lik počastio petakom.
I istina je LaDecima/ibro da je paletar više dao na forumu para nego što si ti ikad dobio. Poklopi se mišu.
Ibro nema s time ništa, Costello je gospodin čovjekbreskva je napisao/la:Većeras očekujte nešto od mene, znate o ćemu pričam, čisto iz živciranja od par kretena prethodnih dana, da pokušamo pa šta bude.

Imam li igdje pratiti poene igraca za ovu tursku kosarku?
Majke mi moje ja nisam taj LaDecima bogami. Meni je smiješno sto me narod veze za njimbreskva je napisao/la:Većeras očekujte nešto od mene, znate o ćemu pričam, čisto iz živciranja od par kretena prethodnih dana, da pokušamo pa šta bude.
nije humano stta ovaj fener radi
nista sacekat jos malo da predje kvotu 2 na antaliju i sve trpat na 3+ yebem ti familiju i kladionici

tebi je kao tesko palo sto si postavio ove "tikete"..Paletar22 je napisao/la:Ovo je zadnji odgovor za sabanaLaDecima je napisao/la:Paletar22 je napisao/la:Sabane ja sam vise raji podijelio kesa nego ste ces ti ikad dobiti!![]()
![]()
![]()
![]()
kazem ti ja dobar je to pokusaj bio jest da ti je trebalo 12h al moram priznat dobar pokusaj..ma odlican..nema vecina listica al ovo ti je dovoljno
Da se izvinem normalnoj raji radi ovoga

jooooooooj hahahhaha samo se pitam odakle skidate ove lazne tikete posto je jos neko nedavno postavio ovako nesto ako ne cak i iste (ne sve) ti si kao slikao vec tad tikete dok su jos bili u igri a mogao si ih i citave uslikat..al jbg hahahha..
moram ti opet priznat ovo je bio odlican ali odlican pokusaj nemoj se ukopavat jos vise bgt..
pokusaj odlican jos jednom ODLICAN

Zadnja izmjena: LaDecima, dana/u 11 jan 2016, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.