HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
radi likova kao sto je Babilon sve najbolje u euro takmicenjima 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kresimir Kordic > Slovan Bratislava
Šurjak u Hercegovini traži pojačanja: Stižu Vlado Zadro i Argentinac Varea
Zadro je inače na meti Poljskog Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, prvog topnika Širokog.
U srijedu poslijepodne Ivica Šurjak, šef Hajdukove struke, gledao je hercegovački derbi zadnjeg kola prvenstva BiH između Širokog Brijega i Zrinjskog. Koje je igrače Šurjak gledao na Poljudu se precizno ne izjašnjavaju, ali šef struke Bijelih uživo se mogao uvjeriti kakve su sposobnosti veznjaka Zrinjskog, 23-godišnjeg Vlade Zadre koji je pred mjesec dan bio tema razgovora u Hajduku.
Zadro je inače na meti novog poljskog prvoligaša Widzew Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru spominje se i da je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, sa 14 pogodaka najboljeg strijelaca Širokog. Utakmici su osim Šurjaka nazočili i predstavnici Osijeka, sportki direktor Dragan Vukoja i trener Tomislav Stenbrückner koji traže pojačanja u BiH.
Zadro je inače na meti Poljskog Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, prvog topnika Širokog.
U srijedu poslijepodne Ivica Šurjak, šef Hajdukove struke, gledao je hercegovački derbi zadnjeg kola prvenstva BiH između Širokog Brijega i Zrinjskog. Koje je igrače Šurjak gledao na Poljudu se precizno ne izjašnjavaju, ali šef struke Bijelih uživo se mogao uvjeriti kakve su sposobnosti veznjaka Zrinjskog, 23-godišnjeg Vlade Zadre koji je pred mjesec dan bio tema razgovora u Hajduku.
Zadro je inače na meti novog poljskog prvoligaša Widzew Lodza, a Zrinjski je već objavio odštetu od 150.000 eura. Uz Zadru spominje se i da je Šurjak promatrao argetinskog napadače Juana Vareu, sa 14 pogodaka najboljeg strijelaca Širokog. Utakmici su osim Šurjaka nazočili i predstavnici Osijeka, sportki direktor Dragan Vukoja i trener Tomislav Stenbrückner koji traže pojačanja u BiH.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
HSK Zrinjski Mostar
naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....
a bekric i nakva juzna koreja odmah objavljeno....
CESTITKE UREDNICI

CESTITKE UREDNICI

cestitke kresi,samo da nam se ne raspe ekipa prije euro utakmica...
kao sto tamo napise na portalu,kreso je bio ikona ovog kluba...sad ce ovi velezovci malo odahnut
kao sto tamo napise na portalu,kreso je bio ikona ovog kluba...sad ce ovi velezovci malo odahnut

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
koliko ste dobri od transfera? slovan ce mu biti dobra odskocna daska?Babilon je napisao/la:Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
Koja crna odskocna daska to ce mu biti vrh karijere i na tome moze da mu zavidi komplet nasa liga sto se igraca tice.cole-ch je napisao/la:koliko ste dobri od transfera? slovan ce mu biti dobra odskocna daska?Babilon je napisao/la:Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mislim da se iz slovacke lakse ode u holandsku ligu ili u bl.pile87 je napisao/la:Koja crna odskocna daska to ce mu biti vrh karijere i na tome moze da mu zavidi komplet nasa liga sto se igraca tice.cole-ch je napisao/la:koliko ste dobri od transfera? slovan ce mu biti dobra odskocna daska?Babilon je napisao/la:Sretno Kordicu u Slovanu,ostvario je transfer karijere,cestitke Sokre!
Potpisao je na 2+1 godina. Koliko god da dobiva para bit će mu sigurno puno više nego i u jednom našem klubu, i vjerojatno dovoljno da si osigura normalan život, makar po našim standardima. 
Na žalost nismo dobili ništa jer mu je istekao ugovr ali nikome nije krivo što je otišao. Ne što ne valja, nego što je barac kao malo koji igrač u ovoj ligi i što je naš, domaći igrač. Dao je dovoljno klub i sad nek mu je sretno.

Na žalost nismo dobili ništa jer mu je istekao ugovr ali nikome nije krivo što je otišao. Ne što ne valja, nego što je barac kao malo koji igrač u ovoj ligi i što je naš, domaći igrač. Dao je dovoljno klub i sad nek mu je sretno.
Markovic i Zurzinov dobili slobodne papire?!Jel to istina,zna li tko nesto vise? 

HSK Zrinjski Mostar
Neka malo ,ima jos dana,valjda ce objaviti!plemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....![]()
CESTITKE UREDNICI![]()

HSK Zrinjski Mostar
Izgleda da zbog neizmirenih obaveza kluba prema igracima Zurzinov i Markovic su dobili papire kao i Bobby i Afedizie,dok je Kreso presao u Slovan.
Ovo su nesluzbene informacija ,no sumnjam da nije istina.
Nitko nije u ovoj ligi nezamjenjiv al Bogme ostaje nam premalo vremena za ista u evropi,klub pocinje zivotariti sto je veoma lose,događaju se neporfesionalne stvari,lako je moguce da nam je ovo zadnji izlazak u evropu sto se tice iducih par godina !
Ovo su nesluzbene informacija ,no sumnjam da nije istina.
Nitko nije u ovoj ligi nezamjenjiv al Bogme ostaje nam premalo vremena za ista u evropi,klub pocinje zivotariti sto je veoma lose,događaju se neporfesionalne stvari,lako je moguce da nam je ovo zadnji izlazak u evropu sto se tice iducih par godina !
HSK Zrinjski Mostar
A da nije do mene evo i link na blj.esak info!
Radikalne promjene u Zrinjskom!takav je naslov,nisam ga ja pisao
http://www.****/content/view/53054/158/
Po meni od ovih igraca jedino bi za Stojanovicem zalio i za Sunjicem ,Zurzinov je zasicen,Markovica moze Susic zamjeniti dostojno,bobby i prince nisu nista pokazali a imali su sansi vise nego itko,Zizovic je ocigledno zasicen također ovom ligom ,Dragicevic se nije nikako snasao a i poznat je po tome sto mjenja klubove svako malo tako da je mozda i dobro da se odmah zna na koga racunaju a na koga ne!
PS: Zadri sretno gdje god da ode,a njegovim odlaskom bi se pojacali
Radikalne promjene u Zrinjskom!takav je naslov,nisam ga ja pisao

http://www.****/content/view/53054/158/
Po meni od ovih igraca jedino bi za Stojanovicem zalio i za Sunjicem ,Zurzinov je zasicen,Markovica moze Susic zamjeniti dostojno,bobby i prince nisu nista pokazali a imali su sansi vise nego itko,Zizovic je ocigledno zasicen također ovom ligom ,Dragicevic se nije nikako snasao a i poznat je po tome sto mjenja klubove svako malo tako da je mozda i dobro da se odmah zna na koga racunaju a na koga ne!
PS: Zadri sretno gdje god da ode,a njegovim odlaskom bi se pojacali

HSK Zrinjski Mostar
-
Svatko je zamjenjiv,pa tako i ti dotični igrači.A ja jedino mogu reči SRETNO KREŠO, jer je on naš MOSTARAC koji je dao srce za Zrinju i nek momak napokon nešto zaradi.A tko će igrati ti se babilon ne zamaraj imamo mi naših MOSTARACA...
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
Malo da se vratimo nogoometu:
Kadeti: Siroki Brijeg : Zrinjski 3:1
Juniori: Siroki Brijeg : Zrinjski 0:2
Kadeti: Siroki Brijeg : Zrinjski 3:1
Juniori: Siroki Brijeg : Zrinjski 0:2
HSK Zrinjski Mostar
odakle ti to da ti se zamjera čestitanje? zamjera ti se što si toliko nasrao na ovom forumu gdje smo ionako trn u oku svima da to nemogu počistiti ni komos ni parkovi.
nećemo više pošto na ovom terenu nisam slobodan da izrazim svoje mišljenje, a na takav način neću komunicirati.
i evo za kraj ću napisati da je moj prošli nick baniran iz samo jednog razloga a to je što sam na ovoj temi postavio pitanje zašto je na naslovnoj stranici portala u svakoj vijesti nk zrinjski a ne hšk kako se u stvari zovemo.
to je bolest vjeruj mi a ti meni govoriš da je ovdje slobodno diskutovati. eto ti ih upitaj, ti si im svakako podoban, kao komšić!
nećemo više pošto na ovom terenu nisam slobodan da izrazim svoje mišljenje, a na takav način neću komunicirati.
i evo za kraj ću napisati da je moj prošli nick baniran iz samo jednog razloga a to je što sam na ovoj temi postavio pitanje zašto je na naslovnoj stranici portala u svakoj vijesti nk zrinjski a ne hšk kako se u stvari zovemo.
to je bolest vjeruj mi a ti meni govoriš da je ovdje slobodno diskutovati. eto ti ih upitaj, ti si im svakako podoban, kao komšić!
Za to NK sam prije nekog vremena poslao e mail uredniku sportskog programa bht-a Karamehmedovicu Belminu i na moj jedan lijep i kulturan upit zasto u sportskim prilozima ne stoji HSK on je meni odgovorio s toliko mrznje i frustracije prema Zrinjskom a mene okarakterizirao kao "ustasu" ,tako da sam uvidio da se neke stvari ne mogu promjeniti,jbg tako je,mi svi znamo da je HSK,al dzaba to ,to je na upravi i njenom rukovodstvu da brend HSK Zrinjski promoviraju i reklamiraju ,također sam predlozio i za novinare sportsport ba da pisu samo Zrinjski ako im je vec tesko napisati sluzbeni naziv tako da nestavljaju prefiks NK,na nama je da civilizirano i kulturno se protiv takvih stvari borimo !
Također imas na stranici Ueffe stoji nam NK ,također slao e mail feđi krvavcu koji za njih radi,kaze lik to nije na njemu,tako ueffa odredila?!
a sto nasoj upravi to ne smeta to je nas problem zar ne?
Oni komuniciraju sa ueffom,dovoljan je jedan e-mail da se promjeni sluzbeni naziv al ne!
Također imas na stranici Ueffe stoji nam NK ,također slao e mail feđi krvavcu koji za njih radi,kaze lik to nije na njemu,tako ueffa odredila?!
Oni komuniciraju sa ueffom,dovoljan je jedan e-mail da se promjeni sluzbeni naziv al ne!
HSK Zrinjski Mostar
ne vidim razlog sto bi ikome smetalo naziv kluba... ako je istina da je belmin zaista tako odgovorio frustrirano kako kazes, onda to govori o njemu vise a ne o drzavnoj televiziji...Babilon je napisao/la:Za to NK sam prije nekog vremena poslao e mail uredniku sportskog programa bht-a Karamehmedovicu Belminu i na moj jedan lijep i kulturan upit zasto u sportskim prilozima ne stoji HSK on je meni odgovorio s toliko mrznje i frustracije prema Zrinjskom a mene okarakterizirao kao "ustasu" ,tako da sam uvidio da se neke stvari ne mogu promjeniti,jbg tako je,mi svi znamo da je HSK,al dzaba to ,to je na upravi i njenom rukovodstvu da brend HSK Zrinjski promoviraju i reklamiraju ,također sam predlozio i za novinare sportsport ba da pisu samo Zrinjski ako im je vec tesko napisati sluzbeni naziv tako da nestavljaju prefiks NK,na nama je da civilizirano i kulturno se protiv takvih stvari borimo !
a na ss.ba cini mi se da pise hsk? zar ne?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ja opet kažem da mi je nick baniran iz razloga što sam ovdje na temi podsjetio admine da mi odgovore na pitanje zašto ne stoji na forumu hšk zrinjski i zašto na glavnoj stranici u vijest stavljaju nk.
ma ne treba nitko meni ništa odgovoriti, jasno je sve ko suza, nego ja to namjerno malo. kome šuplja više?!
ma ne treba nitko meni ništa odgovoriti, jasno je sve ko suza, nego ja to namjerno malo. kome šuplja više?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.