Pa ono je potencijal samo takav, zasto ga tako olako pustaju?BLU SKY je napisao/la:Kazu da je zapelo oko neke papirologije ali bi se trebao prikljuciti ekipi u narednim danima.AsharaK je napisao/la:A onaj Mirza iz Svecke, sta je sa njim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: FK Željezničar
Ne puštaju ga, mora se srediti papirologija i to bi valjda bilo to.
Morate shvatiti da naš klub MORA biti najbolji u apsolutno svim segmentima, zato moramo teziti na dovođenju kvalitetnih, provjerenih a sexy igrača ! Pogledajte Enrique Iglesiasa, koji je došao iz Novog Pazara, njegovim dovođenjem smo vjerovatno vratili veliki broj zenske populacije na naš stadion. Također, uprava mora obavezno razmisliti o uvođenju četvrte, roze garniture dresova, ako ništa bar za Stevanovića.. Mišljenja sam da bi to bio marketinški pogodak !
Morate shvatiti da naš klub MORA biti najbolji u apsolutno svim segmentima, zato moramo teziti na dovođenju kvalitetnih, provjerenih a sexy igrača ! Pogledajte Enrique Iglesiasa, koji je došao iz Novog Pazara, njegovim dovođenjem smo vjerovatno vratili veliki broj zenske populacije na naš stadion. Također, uprava mora obavezno razmisliti o uvođenju četvrte, roze garniture dresova, ako ništa bar za Stevanovića.. Mišljenja sam da bi to bio marketinški pogodak !
Ajzea je forumaš godine !
[youtube][/youtube]
Počinjem sumnjati u tebePsajdak je napisao/la:Ne puštaju ga, mora se srediti papirologija i to bi valjda bilo to.

Do sada sam mislio da je sa Jocom zezancija ali ovo je već ozbiljno

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
hoce li i sutra biti trening ipee?
Vidim ja da se ti danas motas oko MailsonaPsajdak je napisao/la:Ne puštaju ga, mora se srediti papirologija i to bi valjda bilo to.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- jaludovolimte
- Kontakt:
Psajdak je napisao/la:Ne puštaju ga, mora se srediti papirologija i to bi valjda bilo to.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
hahahah ili je pesko ili djevojka 

E moj Kvesicu pa sta ti bi sine dragi, druga Turska liga, u pm. Samo mi secer skoci kad ovo ovako vidim, pa ne razumijem igrace koji ce **** vise tamo, svi propadose u pm. Odi bolan u Cesku ili Madjarsku prije ces se prodat u bolji klub nego tamo, ima x slucajeva i primjer da je to tako. A ne nasi debili sa ovim jos debilnijim menadjerima poletise svi u Tursku i tamo se vucaju po drugim Turskim ligama. Ma mrs!
Loš mu menadzer, da je Zuban sad bi sa Viscom ili Bajom bio
Sinisalikusa je napisao/la:ko je ovaj ljevi![]()
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Žao mi Kvese,nadam se da ce u Karsiyaki vise srece imati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Imaju li oni u tim ligama redovne plate barem ? Kakvo je dole stanje po pitanju toga ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Turci imaju para ba.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 27 apr 2016, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma imaju sigurno redovne plate inače ne bi naši igrači igrali po raznim Sporovima pa čak i na tribinama sjedili.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
koliko zavrsi ono kada se podijelise na zelene i narandaste vidjeh da je Lendric dao dva Tiago jedan za narandaste ,a Hiros jedan za zelene jel bilo jos golova ne vidjeh
Ne mozes generalizovati stvari. Igraci uglavnom odu tamo gdje u datom trenutku realno mogu otici.Tryg je napisao/la:E moj Kvesicu pa sta ti bi sine dragi, druga Turska liga, u pm. Samo mi secer skoci kad ovo ovako vidim, pa ne razumijem igrace koji ce **** vise tamo, svi propadose u pm. Odi bolan u Cesku ili Madjarsku prije ces se prodat u bolji klub nego tamo, ima x slucajeva i primjer da je to tako. A ne nasi debili sa ovim jos debilnijim menadjerima poletise svi u Tursku i tamo se vucaju po drugim Turskim ligama. Ma mrs!
Kad je Kvesa u pitanju,njegov odlazak u Antalyaspor je ocigledno bio zalogaj koji je on tesko mogao progutati. Posebno u situaciji kad pokusavaju napraviti jak tim i biti konkurentni za sam vrh. Ja koliko znam,njegov menadzer je vrlo korektan prema njemu,kao i prema Eldaru.Uvijek je bio i prama Zelji korektan. Odlazak Kvese u Antalyu je menadzerov uspjeh,tu nema spora.Malo koji igrac iz nase lige je direktno otisao u klub u kojem igraju takve zvijezde. Uostalom,transferirao je i Etoa kao zastupnik Antalyaspora.
Ne znam koji su se to nasi igraci negdje prodai iz Madjarske i Ceske lige. Ne racunaj Dzeku,on bi se prodao i iz Vrbanjuse.
Dobivimo li šta para što je Kvesa promjenio klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.