NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jan 2016, 21:13

cesc4 je napisao/la:Neko ? Nesto ? Dovedosmo 2 igraca i opet veliko zatisje hahah :D
Otiso Brko u Barcelonu :mrgreen: (Po Messi-a :pray: ) i tako da cekamo da se vrati za jedno 7-8 dana onda ce reci. :kafa:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 09 jan 2016, 17:35

Pravim stranicu na koju ću postaviti što više stadiona iz Bosne i Hercegovine i podatke o istim. Ako bi mi neko mogao poslati slike vašeg stadiona bilo bi fino. :D (Da se fino vidi stadion)

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 10 jan 2016, 17:16

Delegacija NK Bratstvo je u toku današnjeg dana obišla čuvenu školu nogometa NK Barselona-La Masiu gdje su razmijenjena iskusta sa domaćinima u radu sa mlađim kategorijama,domaćini iz Barselone su bili oduševljeni prezentacijom iskustava trenera Mirsada Halilovića u radu sa mlađim kategorijama , predsjenik Nk Bratstvo gospodin Nusret Helić je u razgovoru sa čelnicima katalonskog velikana izrazio spremnost da sva svoja iskustva u organizaciji kluba prenesa ljubaznim domaćinima.

Nikola Nikić blizu klupe Bratstva,,,,

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 jan 2016, 14:23

Kako sam danas uspio viditi Brko se vratio iz Barcelone. :think:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jan 2016, 18:56

Kako sam se ismijao. Daso preko svog potrcka mamele u avazovom tariguzu vec sestu sezonu zaredom najavljuje premier ligu. Za trenera je postavio "velikog strucnjaka" Nikolu Nikica. Najavljuje i 6 pojacanja sa kojima cemo prekucat ligu. [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 12 jan 2016, 18:57

nacelnik je napisao/la:Delegacija NK Bratstvo je u toku današnjeg dana obišla čuvenu školu nogometa NK Barselona-La Masiu gdje su razmijenjena iskusta sa domaćinima u radu sa mlađim kategorijama,domaćini iz Barselone su bili oduševljeni prezentacijom iskustava trenera Mirsada Halilovića u radu sa mlađim kategorijama , predsjenik Nk Bratstvo gospodin Nusret Helić je u razgovoru sa čelnicima katalonskog velikana izrazio spremnost da sva svoja iskustva u organizaciji kluba prenesa ljubaznim domaćinima.

Jarane,ko god da si ludji si negoli se moze i zamisliti......pa znas li sta si napisao......ja ludjaka majko moja mila.......................hvala za smijeh koji nisam odavno ovako odvalio ......ono iz dna duse :bow: :bow:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 12 jan 2016, 19:39

encco je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Delegacija NK Bratstvo je u toku današnjeg dana obišla čuvenu školu nogometa NK Barselona-La Masiu gdje su razmijenjena iskusta sa domaćinima u radu sa mlađim kategorijama,domaćini iz Barselone su bili oduševljeni prezentacijom iskustava trenera Mirsada Halilovića u radu sa mlađim kategorijama , predsjenik Nk Bratstvo gospodin Nusret Helić je u razgovoru sa čelnicima katalonskog velikana izrazio spremnost da sva svoja iskustva u organizaciji kluba prenesa ljubaznim domaćinima.

Jarane,ko god da si ludji si negoli se moze i zamisliti......pa znas li sta si napisao......ja ludjaka majko moja mila.......................hvala za smijeh koji nisam odavno ovako odvalio ......ono iz dna duse :bow: :bow:
Ma ja sam samo prenio suhe informacije iz Barselone, ovdje treba još navest da je Mirsad Halilović dobio ponudu da svoju bogatu trenersku karijeru nastavi u čuvenoj školi Barselone -La Masiji ali je on to odbio jer je u isto vrijeme dobio ponudu od Nikole Nikića da mu bude pomoćnik u Bratstvu i historijskom pohodu na Premijer ligu....ovdje još jednom Mirsad pokazao kakav je čovjek stavio je opće društvene interese ispred svojih ličnih,,, :tokralju: :tokralju: i triling asova predvodi Bratstvo u pohodu na premijer ligu...ako Barselona ima MNS mi imamo NNM...(Nusret-Nikola-Mirsad)..

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 jan 2016, 19:55

nacelnik je napisao/la:žako Barselona ima MNS mi imamo NNM...(Nusret-Nikola-Mirsad)..
Ma NNM :kafa: hahahahahha Ako bude Mico pomocni goni onda ovaj klub :facepalm: ...Znaci mogu se s njim igrati tko kako hoce :urnebes: :lol: :urnebes: :urnebes:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jan 2016, 20:07

Ahahha sta lik rece i ostade ziv. Cuj ponudu Barcelone hahahahahh

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 12 jan 2016, 20:23

Svim iskrenim i vjernim navijacima Bratstva predlazem novu himnu ,ako se ovo nedo Bog ostvari sto pise ovaj forumski nacelnik.Mislim da bi nam u potpunosti odgovarala a ona je:Riblja corba - O KAKO JE LEPO BITI GLUP.......poslusajte tekst molim vas i onda saspite komentare.....o majko mila NNM......oj :puke: :puke:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jan 2016, 14:56

Ljudi sta je ovo niko nista pise.. Dzindo ostaje trener. Prozivka u nedelju. Doci ce jos par pojacanja. Kako sam cuo uz moussu i stjepanovica trebali bi nas pojacat. Diatta,zivkovic i jos par igraca medu kojima bi mogao biti i jurcevic. Ipak u nedelju sve zvanicno.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jan 2016, 15:58

Evo Benjamin Sehic 19 god iz Zelje na posudbi kod nas. Znaci neko od krila ce i otici.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 21 jan 2016, 16:50

cesc4 je napisao/la:Evo Benjamin Sehic 19 god iz Zelje na posudbi kod nas. Znaci neko od krila ce i otici.

Pripazite ga malo :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 21 jan 2016, 18:50

Sta vam je sa brzijem ostaje li ili odlazi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 jan 2016, 19:03

nedžad je napisao/la:Sta vam je sa brzijem ostaje li ili odlazi
Ostaje kako ja znam...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 jan 2016, 19:13

Kako bi nam samo Diatta dobro došao, kao šamar budali :D
Musa i Diatta će biti atrakcija gdje god budemo gostovali ;)
Šteta samo za trenera ako bude istina da ovaj mamlaz ostaje :facepalm:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 22 jan 2016, 22:42

Kako stvari stoje diata je sve dogovorio,trči jutros na stadionu momak se sprema,što se tiče igrača svi su ostali tu mujka,brzi,su tu nemaju ambicije da odu,kao što se priča da su otišli,ili da su otjerani(mujka);što se golmana tiče živković je pred potpisom,prozivka u nedelju u 10sati,i odma trening

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jan 2016, 09:43

Bogami ekipa ce bit dosta dosta jaca nego u prvom dijelu sezone. Zaostatak nije velik 7 bodova je nista pogotov sto nam mettaleghe dolazi u gracanicu. Ako brko ima ambiciju moze uci do njega je.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 jan 2016, 18:40

Dva rodaka igraju u Bratstvu :kafa: :clap:
Diatta i Moussa :opaopa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jan 2016, 23:37

Moussa,Stjepanovic,Diatta, Zivkovic.... Vidicemo sutra ima li jos novajlija.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi i 3 gosta.