Sta je to?NYKnicks Fan je napisao/la:Mozel se malo o sportu i nogometu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta je to?NYKnicks Fan je napisao/la:Mozel se malo o sportu i nogometu?
Ko je zaslužio da ispadne nek' ispadne, ali logicno da postoje oni kojima je žao što Velež ispada i onda govore "**** ligu bez Veleža" njihovo pravo. Pusti ti FK Sarajevo i ispodprosjecne navijace istog, imas ti dovoljno briga i problema sa GNK Dinamo.UltrasNotRed je napisao/la:Zasto yebo ligu bez Veleza? Sto ima liga sa Velezom? Zar nije svejedno tko igra ligu? Navijas za svoje i briga te s kim igras. Meni je ugodno vidjeti kada Zrinjski dominira u Mostaru, al'da sutra Zrinjski ispadne sam si je kriv, zar ne? Sve je moguce, da se i Velez vrati, al'da i vise potone. To je sport i kao takvog ga trebas gledati, a ne kroz prizmu politike i huliganizma kao ispodprosjecni navijac Sarajeva. Trulo i jeftino.
Borac - klub koji se ugasio 10 puta u posljednje 3-4 sezoneElegant je napisao/la:Velez, Drina, Borac
Može li ti se Željo ugasiti? Ono samo odgovor bez filozofiranja. Može/Ne može?Gator je napisao/la:Za Veleza je bolje da ispadne. Nije sto ih ne volim, ali treba im jedan sok. Jer izgleda jos nisu svjesni u kakvo je krizi klub. Taj sok ce ih ili razbuditi ili ce klub ugasiti, ali bolje i to nego ovo sporo ubijanje.
Velez, Drina, Travnik i Rudar sigurni putnici, kod njih se sve raspada. Mislim da ce se Borac izvuci(nazalost), a Olimpic ispasti zajedno sa Vitezom. Gracic zavrnuo pipu
Pa realno moze. Ne sada ili za 10-20-30 godina, ali u buducnosti bi se to moglo desiti bilo kojem klubu(nadam se da ja to necu dozivjeti). Pogotovo u ovoj drzavi gdje se nista domace ne cijeni, a na strano svrsava.Cocaine je napisao/la:Može li ti se Željo ugasiti? Ono samo odgovor bez filozofiranja. Može/Ne može?Gator je napisao/la:Za Veleza je bolje da ispadne. Nije sto ih ne volim, ali treba im jedan sok. Jer izgleda jos nisu svjesni u kakvo je krizi klub. Taj sok ce ih ili razbuditi ili ce klub ugasiti, ali bolje i to nego ovo sporo ubijanje.
Velez, Drina, Travnik i Rudar sigurni putnici, kod njih se sve raspada. Mislim da ce se Borac izvuci(nazalost), a Olimpic ispasti zajedno sa Vitezom. Gracic zavrnuo pipu
Slazem se. Samo u PL imamo ove medjunacionalne navijacke ratove. U Federalnoj igraju klubovi samo dva naroda i oni ratuju dok su ovi iz RS-a mirni i uzivaju u svome. Ne smjemo dopustiti da srbi gledaju sa strane, moramo i njih ukljuciti u rat na drugom rangu BiH nogometa tako da ljudima nije dosadno, a i zasto bi dopustili da njihova liga bude primjer kulture dok je u nasoj nemir? UJEDINIMO SE I SJE*IMO SVE!!!samirr je napisao/la:Pod hitno ujediniti prve lige rs i fbih ovo vise nema smisla.
Sad su bas u problemu, ako se iz ovoga izvuku na posten nacin svaka im cast.sarajevo46 je napisao/la:Borac - klub koji se ugasio 10 puta u posljednje 3-4 sezoneElegant je napisao/la:Velez, Drina, Borac
živio govornikslana_krv je napisao/la:Kada se Velez vrati pod BB to ce biti pobjeda gradjanske Bosne i Hercegovine, na tome se mora insistirati i istrajati bez obzira na cijenu. To je nesto sto prelazi granice sporta i predstavlja lice ili kasakter nase drzave.
A svaki klub ima svoje uspone i padove to je sasvim normalno, za razliku od ove moje prve recenice.
kratko i jasno.Elegant je napisao/la:Velez, Drina, Borac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.