a igra lakersa ni ne zasniva na playmakerima, nit se ikad zasnivala otkad je jackson trener. njima treba jedan play odlican u odbrani i to je to, fisher to nije.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
majestic24 je napisao/la:Dame i gospodo....Ron Artest![]()
![]()
pa nemoj da ih stalno kudisamerosm je napisao/la:I pored pobjede mislim da su se igraci ponijeli totalno neprofesionalno, nije moguce da svaki put kada udju igraci s klupe izgubimo dvocifrenu prednost, i sada protiv Sunsa, a isti je slucaj bio i protiv Utah-e. Mislim da to Jackson mora popraviti ukoliko zelimo stici do odbrane naslova. Nadam se da cemo sutra navecer okoncati ovu seriju protiv Sunsa i onda se pripremati za veliko finale. Sinocnja pobjeda jeste bila sretna ali sasvim zasluzena, jer smo dominirali vecim dijelom utakmice.
collector je napisao/la:citam neke komentare i vidim neko napada fishera pa gdje njega. jbt pa on je najmanje 10 puta spasio lakerse u playoff tekmama od kako igra. samo se treba sjetiti one trice protiv San Antonia za 0.3 sec.
sto se tice sinosnje tekme,vidi se po ko zna koji put da klupa skripi i nije problem pozicije playa jer tu su brown i farmar, nego tu treba jos jedan kvalitetan visoki igrac. dobro svi ce reci odom,gasol,bynum su dovoljno ali ipak treba jos jedan solidan centar za rotaciju, nesto sto boston ima:sheed wallace, garnet,perkins i glen davis... jer powell i mbenga nisu bas toliko dobri.. ron ron konacno proradio
nadam se osveti za 2008 god.
jeste tacno je to za bynum nisam ja njega ni kritikovao ... najskolovaniji centar u ligi... pored karema to i mora biti ali ga povrede zeznuse... zato kazem da treba backup neko solidan da skoci i da moze pogoditi kad treba... eto primjer iz evropske kosarke centar barcelone fran vasquez bi bio odlicanadnan24 je napisao/la:collector je napisao/la:citam neke komentare i vidim neko napada fishera pa gdje njega. jbt pa on je najmanje 10 puta spasio lakerse u playoff tekmama od kako igra. samo se treba sjetiti one trice protiv San Antonia za 0.3 sec.
sto se tice sinosnje tekme,vidi se po ko zna koji put da klupa skripi i nije problem pozicije playa jer tu su brown i farmar, nego tu treba jos jedan kvalitetan visoki igrac. dobro svi ce reci odom,gasol,bynum su dovoljno ali ipak treba jos jedan solidan centar za rotaciju, nesto sto boston ima:sheed wallace, garnet,perkins i glen davis... jer powell i mbenga nisu bas toliko dobri.. ron ron konacno proradio
nadam se osveti za 2008 god.
Ma Fisher je king...covjek se rodio da bi igrao play-off. Sto se tice centra mislim da on ne bi bio potreban da je Bynum zdrav jer bi igrao mnogo vise nego ovih 19-20 minuta po mecu a ovako upravo centarska linija je najveci problem pred mec sa Bostonom.
collector je napisao/la: jeste tacno je to za bynum nisam ja njega ni kritikovao ... najskolovaniji centar u ligi... pored karema to i mora biti ali ga povrede zeznuse... zato kazem da treba backup neko solidan da skoci i da moze pogoditi kad treba... eto primjer iz evropske kosarke centar barcelone fran vasquez bi bio odlican
A Fisher zmaj... nema dalje... iskustvo je cudo
amerosm je napisao/la:@ adnan 24
je li to onaj Kobe, sto uzme 2000 suteva da bi postigao 30 poena, sto ne igra za ekipu, vec samo za svoju statistiku, sto je njegovo vrijeme odavno proslo, sto nije dorastao jednom Jamesu, onaj sto treci put zaredom igra finale, dok ovaj lijepo to posmatra preko TV ekrana.
Mislim da bih sada bio red da uzmemo Celticse, jer dosta smo puta u finalu gubili od njih, sada je konacno dosao red da oni malo pate u velikim finalima.
drop je napisao/la:Moram cestitati fanovima Lakersa na pobjedi sinoc i plasmanu u veliko finale...jest da radim ovo teška srca,ali red je jbg .
Vidjeli smo sve sinoc, kad god bi Phoenix zaprijetio - odmah bi reagovao Bryant koji je preuzeo stvar u svoje ruke i riješevao sve dileme (covjek je rođen za velikih utakmica)...protiv takvog igraca se vrlo teško braniti, zapravo i nema nekih pametnih riješenja jer je gotovo nemoguce njega zaustaviti (ovo ne kažem ja vec Gentry juce poslije utakmice na presici,i mislim da nije pravio nikakav alibi sebi vec samo konstatovao realnost koja je toliko puta vec viđena)...da bi se zaustavio Kobe moraš žrtvovati 2 ili cak 3 igraca što onda otvara puni prostor ostalim Lakersima, što je opet velika kocka sa druge strane.
Na kraju kad se sve podvuce, L.A. je sasvim zasluženo u finalu jer su svakako i bili najveci favoriti Zapada i jer su svakako bolja ekipa od Phoenixa (i njima svaka cast na košarci koju su demonstrirali ove sezone, junacki su se borili -nema šta).
Sad slijedi finale/klasika sa Bostonom...po meni L.A. je blagi favorit jer ima igrace koji mogu odgovoriti na odlicnu odbranu Bostona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.