FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je kako s posla pobjec
- Jaozinho22
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Ti i ja cemo u 11, a oni kad dodju, dodjuJaozinho22 je napisao/la:Čekaj Ipee,haj ti nama reci kad počinje ta ceremonija sutra u 12 ili u 13 h ?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Isto me zanima pa ako nije problem i meni na ppEdisMulalic je napisao/la:Imam pitanje za malo upucenije, sto se grupe tice. Moze odg i na pp, kakve su sanse da se vrati jug u zivot, org navijanje i tako to?

-
- Kontakt:
raja nase je da dolazimo na tekme, a prije ili kasnije, south will rise again 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Moguce,zapravo siguran sam da jeste.Virtu4l je napisao/la:Sve mi ovo liči na pripreme za narednu sezonu.
Medjutim,i ova sezona je daleko jos uvijek od izgubljene i siguran sam da ljudi i klubu i sam Edis gledaju i u nju,tu je kup koji mi tradicionalno dobro igramo.Osvajanjem kupa bi i izborili Evropu i osvojili trofej sto je nagrada za dobro odradjen prelazni rok.
Sto se lige tice,ok titula je vjerovato nedostizna,ali puno bolje igre i 3 mjesto i nisu po mom misljenje,posebno gledajuci raspored,dolaze nam i Siroki i Zrinjski kuci plus derbi koji je takodjer kuci kao da igras.
Suma sumarum,ocekujemo svi i od ove sezone jos ponesto

Dodao bih jos da nekako vjerujem da ce ove dobre stvari oko igrackog kadra dovesti na proljece i puno vise raje na tribine

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 jan 2016, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
DooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/mario-zeljo-mi ... /160106089
Ono što je zanimljivo, Mario nosi ime bivšeg nogometaša, ali je povezano i sa FK Željezničar.
"To je moje puno ime. Moja porodica voli nogomet, posebno Željezničar. Ime Mario su mi roditelji dali po bivšem nogometašu Bayerna Mariju Basleru, a Željo po Željezničaru. Odrastao sam uz ovaj klub i redovno pratim utakmice. Proteklu sezonu su obilježile oscilacije, ali se ekipa na kraju dobro izvukla iz krize iako nismo imali sreće. Na proljeće će uz pojačanja biti bolje, Plavi će se možda boriti i za titulu. Sarajevski derbi je utakmica u kojoj se vide sve čari nogometa", završio je Milošević.
![]()

Moj omiljeni igrac snukera je Mario -Zeljo definitivno
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
-
- Kontakt:
U 12h je prozivka burazengije, pročitajte fino članak sa stranice. U 13h je trening.
Ugljesa dobrodosao u najveci BiH klub!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Je li to neka sprdnja ili?Merhaba je napisao/la:Ugljesa dobrodosao u najveci BiH klub!
Samo ne znam kakva je furka objavljivat po fb imena igraca koji imaju ugovor s drugim klubom i eto kao nas je novi igrac.. Sta zele postic, da raja konta da su menadjeri neki, pregovaraci, ckepi materine..Format je napisao/la:Ugljesa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Guzio te Bob javi mu se i reci sta ovdje pricas...Ugljesa je nas novi igracMinjore je napisao/la:Samo ne znam kakva je furka objavljivat po fb imena igraca koji imaju ugovor s drugim klubom i eto kao nas je novi igrac.. Sta zele postic, da raja konta da su menadjeri neki, pregovaraci, ckepi materine..Format je napisao/la:Ugljesa
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
U 12 oni dolaze, 12 i 15 par igrača daje izajve i Edis, nakon toga imaju sastanak, a trening počinje u 13 sati. Znači u 13 sati je ono zbog čega se dolazi. Bivša šljaka.Jaozinho22 je napisao/la:Čekaj Ipee,haj ti nama reci kad počinje ta ceremonija sutra u 12 ili u 13 h ?
-
- Kontakt:
Joj Boba, najbrži a najdeblji hahahahahahahahahahahahahahhh

To svakako. Samo poneka informacija da opravda ovo silno nadanje, nije na odmet. Nadam se da ce uskoro jug biti pravi, kao i Zeljo pa da zaokruzimo lijepu pricufedeltafrotta je napisao/la:raja nase je da dolazimo na tekme, a prije ili kasnije, south will rise again

omladina1921zeljina je napisao/la:Joj Boba, najbrži a najdeblji hahahahahahahahahahahahahahhh![]()

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
- Kontakt:
Je li to 100%?Merhaba je napisao/la:Guzio te Bob javi mu se i reci sta ovdje pricas...Ugljesa je nas novi igracMinjore je napisao/la:Samo ne znam kakva je furka objavljivat po fb imena igraca koji imaju ugovor s drugim klubom i eto kao nas je novi igrac.. Sta zele postic, da raja konta da su menadjeri neki, pregovaraci, ckepi materine..Format je napisao/la:Ugljesa
- jaludovolimte
- Kontakt:
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
A Ramke je bratina,jaludovolimte je napisao/la:https://en.wikipedia.org/wiki/Uglje%C5% ... novi%C4%87
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Ipe hoce li biti kakav video sutra sa treninga za nas sto ne mozemo doci?