Odličan. Igrač i čovjek.franklampard8 je napisao/la:Moze li neko ko prati Partizan reci kakav je Ivan Ivanov igrac ?
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Šaponjić prodat Benfiki.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
naravno. šta će nam napadačialan_kardec je napisao/la:Šaponjić prodat Benfiki.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
šta si koji qrac htio reći ovim?ppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koliko će Partizan dobiti za Šaponjića?
ko zna. možda ništaNeshaFCB je napisao/la:Koliko će Partizan dobiti za Šaponjića?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Na mozzartu piše da je cijena transfera 3 miliona, a da Partizan dobija pola od toga. Gdje odlazi razlika, boga pitaj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kad Partizan pocinje s pripremama?
Navodno se pominje da smo odbili ponudu za Brašanca, mada mislim da se radi o novinarskoj patki.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
ne vjerujem. ne bi oni odbili pare, jer yebali bi se za dinar44Bertans je napisao/la:Navodno se pominje da smo odbili ponudu za Brašanca, mada mislim da se radi o novinarskoj patki.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa to ti pričam. Klasično spinovanje, kako bi se digla cijena.
Ponovo nam se rugaju sa ovom pričom oko Ivanićevog potpisa...
Ponovo nam se rugaju sa ovom pričom oko Ivanićevog potpisa...
Evo pise da ste doveli Ivanića za milion! Ako je tako, ogromno pojacanje za vas... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Partizan ce u slucaju da dodju Ivanic i Dosa Junior biti potpuno novi tim. Za ovog iz Svajcarske ne znam kakav je, ali su ova dvojica definitivno igraci koji prave razliku, barem sto se JSL nivoa tice.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
DANTES je napisao/la:šta si koji qrac htio reći ovim?ppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hteo je da pokaže 1 omaž 1oj avangardi.
Pa taj Saponjic nista znacajno nije uradio u Partizanu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Šaponjić nije ni dobio pravu šansu u Partizanu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa gledao sam ga u par utakmica, fizicki nemocan, bez neke narocite tehnike i slaba skok igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.