FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zeba i bekrić su se "posvađali" s amarom iste godine iz istog razloga, vrlo jednostavnog, a to su pare. to se tad vrlo stidljivo pričalo jer je amar miševe držao pod kontrolom, ali bilo je tako. lično sam bekrića uvijek smatrao kompletnijim igračem od zebe i uvijek ću se pitati šta bi bilo da je u mariboru igrao umjesto svrake, jamaka ili samog zebe...ako bude htio on i danas može mnogo. a mislim da nema razloga da neće.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u ovom clanku je povezano mnogo stvari koje su mi dragi... ime mario (samo ga ja pamtim vise po stanicu), naravno klub koji volim, i igra koju ovaj momak igra... pratim snooker, ali ne znam ga igratiDooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/mario-zeljo-mi ... /160106089
Ono što je zanimljivo, Mario nosi ime bivšeg nogometaša, ali je povezano i sa FK Željezničar.
"To je moje puno ime. Moja porodica voli nogomet, posebno Željezničar. Ime Mario su mi roditelji dali po bivšem nogometašu Bayerna Mariju Basleru, a Željo po Željezničaru. Odrastao sam uz ovaj klub i redovno pratim utakmice. Proteklu sezonu su obilježile oscilacije, ali se ekipa na kraju dobro izvukla iz krize iako nismo imali sreće. Na proljeće će uz pojačanja biti bolje, Plavi će se možda boriti i za titulu. Sarajevski derbi je utakmica u kojoj se vide sve čari nogometa", završio je Milošević.
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Od najlošije klupe ikad izgleda da ce sad bit najjača klupa ikad.Ja neznam ako svi budu zdravi koga u prvih 11 a Ko na klupu.Evo moguće klupe.Kojevski Stanić Bogdanović Kramarić Beganovic Sadikovic Blagojevic i jedan od Sambi.
A ko bi umjesto Kramarica igrao?Alipasino je napisao/la:Od najlošije klupe ikad izgleda da ce sad bit najjača klupa ikad.Ja neznam ako svi budu zdravi koga u prvih 11 a Ko na klupu.Evo moguće klupe.Kojevski Stanić Bogdanović Kramarić Beganovic Sadikovic Blagojevic i jedan od Sambi.
Mailsonamko21 je napisao/la:A ko bi umjesto Kramarica igrao?Alipasino je napisao/la:Od najlošije klupe ikad izgleda da ce sad bit najjača klupa ikad.Ja neznam ako svi budu zdravi koga u prvih 11 a Ko na klupu.Evo moguće klupe.Kojevski Stanić Bogdanović Kramarić Beganovic Sadikovic Blagojevic i jedan od Sambi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma bezveze uništavati ofanzivni potencijal Mailsona na beku, on se ubio za krila. Kramarić će sviju iznenaditi pozitivno imam osjećaj.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Oba puta Selimoviću koliko se sjećamjaludovolimte je napisao/la:Jel tad on upisao dvije asistencije?pintol_TM87 je napisao/la:Samo se sjecam one tekme kad je bila zabrana gostovanja na Kosevu, kad udje Samir i napravi dar mar..
meni nikad jace navijanje nije bilo nego tada

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
poznajem momka lično, fakat je super lik i nimalo uobražen. Drag mi je uvijek bio posebno zbog srednjeg imenaDooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/mario-zeljo-mi ... /160106089
Ono što je zanimljivo, Mario nosi ime bivšeg nogometaša, ali je povezano i sa FK Željezničar.
"To je moje puno ime. Moja porodica voli nogomet, posebno Željezničar. Ime Mario su mi roditelji dali po bivšem nogometašu Bayerna Mariju Basleru, a Željo po Željezničaru. Odrastao sam uz ovaj klub i redovno pratim utakmice. Proteklu sezonu su obilježile oscilacije, ali se ekipa na kraju dobro izvukla iz krize iako nismo imali sreće. Na proljeće će uz pojačanja biti bolje, Plavi će se možda boriti i za titulu. Sarajevski derbi je utakmica u kojoj se vide sve čari nogometa", završio je Milošević.
![]()

Životni saputnik! 1921
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dobro se sjećašFaraonTM je napisao/la:jaludovolimte je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:
Oba puta Selimoviću koliko se sjećam

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sve mi ovo liči na pripreme za narednu sezonu.djedovic01 je napisao/la:SAbljin plan je dobar i ovo je dosta bolje nego prije sto se radilo. Ali postavlja se sad pitanje da li je Mulalic dobar trener!? Nadam se da jeste i da ce ovo sve biti dobro, puna podrska EdisuOmark je napisao/la:Mnogi su pljuvali Edisa kada se riješio igrača koji nisu davali veliki doprinos, ali je Sablja to planski uradio.
Oslobodio je prostor, stvorio plan i zamijenio je igrače koji su izgledali da su tu samo da popune roster, igračima koji imaju izgrađena imena, koliko toliko.
Naravno, niko nije pojačanje dok to ne pokaže, ali, već sada, ovaj prelazni rok je odličan za razliku od nekih prethodnih.
VTŽ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Imam pitanje za malo upucenije, sto se grupe tice. Moze odg i na pp, kakve su sanse da se vrati jug u zivot, org navijanje i tako to?
Upravo.Virtu4l je napisao/la:Sve mi ovo liči na pripreme za narednu sezonu.djedovic01 je napisao/la:SAbljin plan je dobar i ovo je dosta bolje nego prije sto se radilo. Ali postavlja se sad pitanje da li je Mulalic dobar trener!? Nadam se da jeste i da ce ovo sve biti dobro, puna podrska EdisuOmark je napisao/la:Mnogi su pljuvali Edisa kada se riješio igrača koji nisu davali veliki doprinos, ali je Sablja to planski uradio.
Oslobodio je prostor, stvorio plan i zamijenio je igrače koji su izgledali da su tu samo da popune roster, igračima koji imaju izgrađena imena, koliko toliko.
Naravno, niko nije pojačanje dok to ne pokaže, ali, već sada, ovaj prelazni rok je odličan za razliku od nekih prethodnih.
VTŽ.
Slaganje igračkog kadra za sljedeću, a iz ove izvući najbolje, izboriti Evropu, napasti kup i dogurati do što boljeg mjesta u ligi.
pitaj shznu ili fedeltu, oni ce ti vjerovatno nesto vise od mene znati reciEdisMulalic je napisao/la:Imam pitanje za malo upucenije, sto se grupe tice. Moze odg i na pp, kakve su sanse da se vrati jug u zivot, org navijanje i tako to?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Bolje Kramarica na beka, a ispred MailsonaFormat je napisao/la:Mailsonamko21 je napisao/la:A ko bi umjesto Kramarica igrao?Alipasino je napisao/la:Od najlošije klupe ikad izgleda da ce sad bit najjača klupa ikad.Ja neznam ako svi budu zdravi koga u prvih 11 a Ko na klupu.Evo moguće klupe.Kojevski Stanić Bogdanović Kramarić Beganovic Sadikovic Blagojevic i jedan od Sambi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Pohvale za rad uprave, nekako mi sve organizovanije izgleda.Sve se to prenosi na teren, pa se nadam da ce nas obradovat iako nismo puno zasluzili.Probat se izborit za mjesto koje vodi u el i uz to osvojit kup ako je ikako moguce, jer to bi imalo veliki znacaj za puno tezu ligu 12 koja dolazi (posjeta, borba za 1 mjesto...).
Svi u Halilovice!!!
Svi u Halilovice!!!
Nista Halilovici, u 13 na Grbavici je prozivka.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čekaj Ipee,haj ti nama reci kad počinje ta ceremonija sutra u 12 ili u 13 h ?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
uh, sad tek vidim.Nista onda, svi na Grbavicu!!! 

Ti i ja cemo u 11, a oni kad dodju, dodjuJaozinho22 je napisao/la:Čekaj Ipee,haj ti nama reci kad počinje ta ceremonija sutra u 12 ili u 13 h ?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.