Yebo sve to, Marseille 0:0, hajmo jedan gol u prvom

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako mislis na Paletara grijesis druze def.covjek je uzeo para prije ko blata i svaki tiket je bio na forumu cekalo se sto vise ne ubacuje bas radi ovakvih stvari al kosto maloprije reko svako uzima za sebe nece nama niko ni dat ni uzet naseBoydCrowder je napisao/la:@Ladecima sta se obazires ikako ? Svaka cast za te x eve momcino![]()
A ovaj sto ovdje uleti samo kad ''lafo'' dobije koju milju o njemu necemo pricati...
opet sam sebi pišeBoydCrowder je napisao/la:@Ladecima sta se obazires ikako ? Svaka cast za te x eve momcino![]()
A ovaj sto ovdje uleti samo kad ''lafo'' dobije koju milju o njemu necemo pricati...
BoydCrowder je napisao/la:@Ladecima sta se obazires ikako ? Svaka cast za te x eve momcino![]()
ideeeHass je napisao/la:Ako makedonija bude 60 i više golova dvojica koja me quotaju imaju po 0,5 eura.
Ajmo
biće brate bićeHass je napisao/la:Ako makedonija bude 60 i više golova dvojica koja me quotaju imaju po 0,5 eura.
Ajmo
AjmoooHass je napisao/la:Ako makedonija bude 60 i više golova dvojica koja me quotaju imaju po 0,5 eura.
Ajmo
Sta ja sam sebi uradi yebem ti suncervatska - Srbija 2 1.35 ( vaterpolo )
Chelsea - Skantorp 1 1,20
Al Ahly - Al moquawalon 1 1,40
Minesota (+1,5)- Seatle 2 1,45 ( ukljucujuci produzetke )
Torino - EMpoli x2 1,75
Budejovice - havirov (4,5) 2 1,25 ( zb.golova uklj.produzetke)
WWIN
uLOG 5 EVRA
Dobitak : 35,95 evrica
Sretno ako ko isprati, bolje me ide bez analiza
ajde sad ostani takodervic je napisao/la:evo ga juve vodi ajde atletico izdrzi za drugadervic je napisao/la:porto vodi idemo daljebodi123 je napisao/la:Ako uzmu porto i juve a atletico x2 bit ce i od mene cascenja za nba
bugojanac1234 je napisao/la:Sta ja sam sebi uradi yebem ti suncervatska - Srbija 2 1.35 ( vaterpolo )
Chelsea - Skantorp 1 1,20
Al Ahly - Al moquawalon 1 1,40
Minesota (+1,5)- Seatle 2 1,45 ( ukljucujuci produzetke )
Torino - EMpoli x2 1,75
Budejovice - havirov (4,5) 2 1,25 ( zb.golova uklj.produzetke)
WWIN
uLOG 5 EVRA
Dobitak : 35,95 evrica
Sretno ako ko isprati, bolje me ide bez analiza
Proslo laganoHass je napisao/la:Ako makedonija bude 60 i više golova dvojica koja me quotaju imaju po 0,5 eura.
Ajmo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.