Skroz ljevo imas x tu samo izbrišeš sto ti ne trebaexorciiist je napisao/la:kako se doda utakmica ? da mi ne pišće sve hahahaCostello je napisao/la:Futbol24 još boljiexorciiist je napisao/la:Ima li neka stranica osim flashscore da obavijesti kad je pao gol? Ne čujem zvuk gola dok ne prebacim na taj tab
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
a hebem vam mamu sotonsku, skoro citavo poluvrijeme igrac vise i ne mozete gola dat prosijaci iz jerusalema
Zadnja izmjena: carli22, dana/u 10 jan 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
pošteno brate moj lijepi, uvijek si znao mudro prokomentarisat situacijumuhamed121 je napisao/la:Koliko god covjek prodje proce sebi nece namaLjumanM95 je napisao/la:sad će vas čovjek demantovat i pokazat da niste u pravu, da ste samo seratori... ustvari, ko ste vi da se on vama pravda hahah![]()
![]()
![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Gledaj Seattle yebem vam majku, bar X izvucite.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- muhamed121
- Kontakt:
Baki je Baki bajo mojLjumanM95 je napisao/la:pošteno brate moj lijepi, uvijek si znao mudro prokomentarisat situacijumuhamed121 je napisao/la:Koliko god covjek prodje proce sebi nece namaLjumanM95 je napisao/la:sad će vas čovjek demantovat i pokazat da niste u pravu, da ste samo seratori... ustvari, ko ste vi da se on vama pravda hahah![]()
![]()
![]()

- exorciiist
- Kontakt:
Evo radi, obavijestilo me je za gol Juventusa. Hvala!Costello je napisao/la:Futbol24 još boljiexorciiist je napisao/la:Ima li neka stranica osim flashscore da obavijesti kad je pao gol? Ne čujem zvuk gola dok ne prebacim na taj tab

Igram ovaj američki fudbal, ne znam ni yebena pravila 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
evo ga juve vodi ajde atletico izdrzi za drugadervic je napisao/la:porto vodi idemo daljebodi123 je napisao/la:Ako uzmu porto i juve a atletico x2 bit ce i od mene cascenja za nba

Sudije svirajte kraj, odmah!dervic je napisao/la:evo ga juve vodi ajde atletico izdrzi za drugadervic je napisao/la:porto vodi idemo daljebodi123 je napisao/la:Ako uzmu porto i juve a atletico x2 bit ce i od mene cascenja za nba

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nema na čemuexorciiist je napisao/la:Evo radi, obavijestilo me je za gol Juventusa. Hvala!Costello je napisao/la:Futbol24 još boljiexorciiist je napisao/la:Ima li neka stranica osim flashscore da obavijesti kad je pao gol? Ne čujem zvuk gola dok ne prebacim na taj tab

- bugojanac1234
- Kontakt:
deno_TM87 je napisao/la:Igram ovaj američki fudbal, ne znam ni yebena pravila
Sad ce WILSON da poludi u zadnjoj cetvrtini, ide neka ludacka akcija i TD, a onda se odbranit i nekako dovuc do kicka za pobjedu
Atletiko je sumnjiv do boga, valjda izdze braca madridska. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- muhamed121
- Kontakt:
Ide Atletico 0:1 vidjet cesbodi123 je napisao/la:Atletiko je sumnjiv do boga, valjda izdze braca madridska.
daće bog da izdrže za smradove iz bosne da donesu neku siću braći, da nas obraduju na ove mubarek dane
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ide to Bodi 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- bugojanac1234
- Kontakt:
bugojanac1234 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:Igram ovaj američki fudbal, ne znam ni yebena pravila
Sad ce WILSON da poludi u zadnjoj cetvrtini, ide neka ludacka akcija i TD, a onda se odbranit i nekako dovuc do kicka za pobjedu
Kao što rekoh, mora on nešto manijački izvesti

Lillard il Westbrook over, James under, LAC kp1 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bugojanac1234 je napisao/la:bugojanac1234 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:Igram ovaj američki fudbal, ne znam ni yebena pravila

Da hoce nekako X izvuci, pa da cekam Marseille zp1+

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- bugojanac1234
- Kontakt:
[/quote]
[/quote]
Nema ovde sanse vise da x bude, ima ali 0.0001 promila
MIslim i nadam se da ovo seatle uzima ito touchdownom jer mi treba 2 razlike i evo adrian piterson pravi fumble, sad ce preokret

Nema ovde sanse vise da x bude, ima ali 0.0001 promila

MIslim i nadam se da ovo seatle uzima ito touchdownom jer mi treba 2 razlike i evo adrian piterson pravi fumble, sad ce preokret
gonzales je napisao/la:Bude i ikseva, samo ih treba naći i uplatiti. Uslikaj tiket, a ne samo jedan dio.LaDecima je napisao/la:LaDecima je napisao/la:
ko zna zna![]()
![]()
ko zna zna![]()
![]()
![]()

Nisam znao da sam toliko popuparan bgm dobru ste paljbu osuli aaaaauuuuuuuu
a evo da vas malo i zacepim pogotovo @gonzales pametnjakovica..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.