Baš tako, kako za koga:LaDecima je napisao/la:samo se vi tjesite put od zicegu do glave je dug jbgkako za koga
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Baš tako, kako za koga:LaDecima je napisao/la:samo se vi tjesite put od zicegu do glave je dug jbgkako za koga
S-Y-L-A-R je napisao/la:Baš tako, kako za koga:LaDecima je napisao/la:samo se vi tjesite put od zicegu do glave je dug jbgkako za koga
[youtube][/youtube]
Ne gledam ja nista kroz ranking , ali damir je pro vec 5 godina igrao je GSove , igrao je na atp nivou imao meceve protiv top 10 igraca. Sve to navedeno je dovoljno da privede mec kraju kada ima prednost od 5-2 , kakav je izgovor za to aj mi molim te reci ? Razocaravajuce nista drugo, on niti jedan mec nije dobio na iskustvo , samo na perfektnu igru. Rijetko kad odigra slabo i da dobije mec zaista slabo kad , ako zeli biti bolji teniser od ovog mora pobjedjivat i kad dan nije dobar , i kad podloga nije tvoja nema izgovora za ovakve poraze. Meni je ovo zalosno nista vise , a zelim mu samo najbolje pratim gotovo svaki njegov mec otkad znam za njega ali ovo je sramotno...hm59 je napisao/la:Ne branim Damira, i ja sam razocaran njegovom nestalnoscu! Ali, nemojte samo gledati mjesto na ATP listi. Nije isto ako momak ima 20 g. i stalno napreduje po par stotina mjesta godisnje, i trenutno je 250-i, i ako imate nekog tipa od 30 g. na priblizno istom mjestu, a najbolji renking karijere mu bio recimo 220-i. Taj drugi je taraba, a ovaj mali ce mozda za 4-5 godina biti medju prvih 10...grgr je napisao/la:Nemam sta da ga kritikujem ali u najmanju ruku je zalosno da covjek koji moze gotovo svakome na svijet uzeti servis ne moze jednostavno ne moze da sacuva svoj protiv svakog igraca koji ima jace udarce , ha bio on 750 ti na atp listi ili 50 ti damiru je isto. Ocito je da ne zna da servira pa tomasu je serivro barem 10 puta na pola terena gdje ga vec prakticki dovede na mrezu da je zakuca , siguran sam da je i sinoc bilo slicno jer nije mozda 2 gamea na svoj servis uzeo sa 40-15 il tako nesto... Ne znam sta da kazem meni je ispod svakog nivoa izgubit od covjeka koji je rankiran 150 mjesta iza tebe ne znam o kakvom talentu da se radi nije dzaba tu gdje jest. U aprilu ce godina od kako damir igra toplo hladno , nadam se da ce se probudit jer ovakvom igrom i uzevsi u obzir turnire koje igra mogo bi lako izletit iz to 100...
Je li se zezas, covjek je Top 82?FaraonTM je napisao/la:Jel' Damir u MD za Australian Open?
Hehehe sad mi je i jasno zasto je izgubio. Mora da se sva famElija mu kladila protiv njega.Forster je napisao/la:Bet365 izbacio meč iz lajv ponude![]()
Okreći ovo Damire![]()
Effenberg je napisao/la:Hehehe sad mi je i jasno zasto je izgubio. Mora da se sva famElija mu kladila protiv njega.Forster je napisao/la:Bet365 izbacio meč iz lajv ponude![]()
Okreći ovo Damire![]()
Boli ga tuki, uzo je vise para na kladari nego sto ce Nole sad kad osvoji AO.
Nisam se ispravio poslije, vratili su nakon prvog gamea drugog setaEffenberg je napisao/la:Hehehe sad mi je i jasno zasto je izgubio. Mora da se sva famElija mu kladila protiv njega.Forster je napisao/la:Bet365 izbacio meč iz lajv ponude![]()
Okreći ovo Damire![]()
Boli ga tuki, uzo je vise para na kladari nego sto ce Nole sad kad osvoji AO.
Biki je napisao/la:Je li se zezas, covjek je Top 82?FaraonTM je napisao/la:Jel' Damir u MD za Australian Open?
Gubis se!FaraonTM je napisao/la:Ne yebite me ljudiiii ahahaha
Ne pratim ja to nikada, dođem na gotov čin. Negdje sam vidio da je u MD-u al' mi nerealno malo
Stanite ba ljudi, na Bašića mislim yebemu, tek vidim da sam napisao Damir
FaraonTM je napisao/la:Ukratko, jel' Mirza nositelj u kvalama?
A ovo za MD sam pročitao neki divlji članak nedavno.
Jest. Sad se nadamo da će biti među TOP 16 nosilacaFaraonTM je napisao/la:Ukratko, jel' Mirza nositelj u kvalama?
Nije druze, treba mu jos jedno 6-7 otkaza do vcrsFaraonTM je napisao/la:Ukratko, jel' Mirza nositelj u kvalama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.