4 izgubljena finala

Arogancija američkih odbojkaša

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Shtetochina. Klasichna. Ima Ferrari u rukama, a on ga vozi kao seljak shto tera kombajn.Admir_Sa je napisao/la:Sta kažeš na odbojkasice, u ključnom meču Terzić izvodi šaren sastav, a njemicama nizasta nije trebalo. Ili final 6 nije bio cilj
DANTES je napisao/la:slava mu
Kawhi je napisao/la:Kakav meč i pobjeda Poljske danas. Iako sam navijaoi za Poljake šteta za Njemce što ne idu na OI odigrali su odličan turnir. Vidim Francuzi bez puno problema sada vode protiv Rusa. Preuzimaju primat u još jednom sportu.
Iznenađenje. Maestralna igra Rusa u zadnja 3 seta.DANTES je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kakav meč i pobjeda Poljske danas. Iako sam navijaoi za Poljake šteta za Njemce što ne idu na OI odigrali su odličan turnir. Vidim Francuzi bez puno problema sada vode protiv Rusa. Preuzimaju primat u još jednom sportu.
brutalni su. Tili im je donio timski duh. Ngapet, Ruzije, Le Ru, Le Gof, Tili.
mada nije lako dobiti jednu ekipu dva puta u malom razmaku ja mislim da to oni mogu. da je rusima mašina muserski uz sjajnog kljuku, tetjuhina, voloviča i ašefa, te verbova svašta bi bilo. ovako francuzi u 4 seta. i ovo pišem i sjetim se da je meč u toku. kad tamo rusi vode 2-1. nikad nije lako dobiti jedan tim 2 puta zaredom. budemo vidjeli šta slijedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.