NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: NFL
Tekma dosta podsjeca na Hawks- Broncos od prije dvije godine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i nije dok se nije Watt povrijedio, odbrana im je donijela pobjedu, u napadu napravili manje grešaka, Kelce napravio razliku kad je trebalo i to je to. Očekivano što se njih tiče.Mig_Mig je napisao/la:Obdrana HustonaNista nije uradio napad Kansasa haha !
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najgora ekipa u PO ikad, to nije bilo samo podyebavanje Alema, nego smo govorili istinu
A ako bude shootout uuuuuuuuuu 
Sad bi Luck ovo okreno
Joj kad se sjetim toga prije 2 godine

Sad bi Luck ovo okreno

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 10 jan 2016, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Samo je bilo pitanje vremena kad ce se raspasti ! Sa ili bez Watta, toliko vremena na terenu, ocekivano da ih unakaze ! A tek ona izjava Hopkins top 3 WR Lige, ili Hopkins kao randy moss, ili da je bolji od reggie waynea ...rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i nije dok se nije Watt povrijedio, odbrana im je donijela pobjedu, u napadu napravili manje grešaka, Kelce napravio razliku kad je trebalo i to je to. Očekivano što se njih tiče.Mig_Mig je napisao/la:Obdrana HustonaNista nije uradio napad Kansasa haha !
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobar je Hopkins, nije top 3, ali po meni je odličan (top 10 sigurno), pa pogledaj sa kim igra, promijenio je 5 QBeva ove sezone, i opet pokazao kvalitetu, napravili su pun pogodak kada su trejdali Andrea i njemu dali ulogu WR1, sad se trebaju dati u potragu za QBem. Svakako niko nije očekivao od njih PO ove godine, pogotovo nakon povrede Fostera.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma uzo je on Andreu prvu ulogu resivera i dok je Andre bio tu, nadigro ga lik hladnorio_Ferdy88 je napisao/la:Ma dobar je Hopkins, nije top 3, ali po meni je odličan (top 10 sigurno), pa pogledaj sa kim igra, promijenio je 5 QBeva ove sezone, i opet pokazao kvalitetu, napravili su pun pogodak kada su trejdali Andrea i njemu dali ulogu WR1, sad se trebaju dati u potragu za QBem. Svakako niko nije očekivao od njih PO ove godine, pogotovo nakon povrede Fostera.
Ne znam sto se javljaju ovi Coltsi kad ih je ova ekipa zguz.ila na sred Lucasa, znaci indirektno govore da su veci jadovi, ali to ne moze Coltaski mozak skontat, nea taj kapacitet
Da je babi m.da ne bi bila baba, a ne bi bila ni ono sto ti mislsi da bi bila hahah ! Rio, kad ti je prvi pik Jadeveon Clowney, onda ne ocekuj da imas pristojnog QB ! Ovo ti je kad u jendoj utakmici imas mnogo vise srece nego pameti, pa dobijes ovu nocnu moru od PO utakmice!
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jbg nije bilo Lucka u toj generaciji pa da su znali da im prvi pick donosi takvog igrača. Možda su recimo mogli prošle god uzeti Carra, otišao je u drugoj rundi.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Aleme jaro budel' 0 ide 9 mjeseci torture
A evo u 2 minute smo 
30 0 oca mi gotovo haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa, cujemo se sutra

30 0 oca mi gotovo haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa, cujemo se sutra

Roger Federer the greatest of all time!
Grozomorna tekma
Ne mogu nažalost gledati Steelerse, ali kakva god da bude tekma mora biti bolja od ovoga užasa
Laku noć
Ne mogu nažalost gledati Steelerse, ali kakva god da bude tekma mora biti bolja od ovoga užasa
Laku noć
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mislim hajde mislio sam da si ozbiljni..zaista mislis da su njih dvojica u rangu? Bratr Cutler je odro ovaj KANZAS sa 3 4 TD...ja cu ruku u vatru stavit da gledam Cutlera a ne ove QB ..da napomenem nisam navijac Cutlera samo znam zasto govorim to...ma da se nadam da ce Gase povuci potez dati pick za Cutlera I da idemo ispocetkaRodman je napisao/la:Da nije Hoyer u rodu sa Cutlerom mozda?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
brate, da ti nisi demencu fasovo
kad sam napisao to, nisam mislio na Cutlera iz ove sezone, nego iz prošlih.
brate, da ti nisi demencu fasovo

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Generalno losa divizija totalno..ko god da je igro iz ive divizije nebi bolje prosao ebiga .
Bearsi ovakvi kakvi su I sa povredama koje su imali bolje bi prosli sigurno..inace I takvi su dobili Kanzas u gostima
Bearsi ovakvi kakvi su I sa povredama koje su imali bolje bi prosli sigurno..inace I takvi su dobili Kanzas u gostima
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ako odradimo dobro FA i draft, i uz povoljan raspored(igramo protiv AFC i NFC south), trebali bi se boriti za playoff, sljedeče sezone
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 10 jan 2016, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma dobro imali smo losu OL nezavoravi najgoru sigurno..na picetku kad je dosao Knox nam je bio prvi reciver I opet smo igrali NFC finale , ali smo imali bolju odbranu ..uvjek je igrao zaostajao I uvjek miras stizat I to te tjera da vise grijesis..to ti je Rodgers pokazao ove godine ...nama je odbrana znala ove godine sacuvati nesto I bili je puno lakse ...treba pogledati sve okolnosti kroz koje smo prolazili ove godine...kod nas je citava ekipa izgubila vjeru u sebe pa I on...ma samo da ne gledam ovakve to mi je vazni...ali gledo bi ih aki cemo trade za pick i da idemo ispocetka pomirio bih se sa tim..ma da mislim da imamo jos sta pokazat uz ove recivere I odbrana koja je pokazala napredak ..imamo 60 miliona slobodno , Packersi nisu vise tako jaki sto nam ide u korist ...ali dovest ce oni OL Rodgersu jer ovakva OL tesko ce njemu bitiRodman je napisao/la:[youtube][/youtube]
brate, da ti nisi demencu fasovo![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
joj lude završnice, šta je ovo 

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakva zavrsnica
Boswell
hahah 2 kazne po 15 yrd za Cin u zadnjih 18 sekundi, to Bengalsi

Boswell

hahah 2 kazne po 15 yrd za Cin u zadnjih 18 sekundi, to Bengalsi

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 jan 2016, 05:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.