Ipee je napisao/la:Lendrić u Splitu potpisao. Ozbiljno se radi.Minjore je napisao/la:Lendric sutra potpisujeda ne bude jos neko s njim u plavom salonu sutra

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ipee je napisao/la:Lendrić u Splitu potpisao. Ozbiljno se radi.Minjore je napisao/la:Lendric sutra potpisujeda ne bude jos neko s njim u plavom salonu sutra
Elegant je napisao/la:Sta je ovo ljudi u jednom danu dobrih vijesti ?
Jos da Amar dovede jednog arapa dole iz Katara, da kaze covjek evo 100. miliona boli me qurac radite sta hocete.
Elegant je napisao/la:Sta je ovo ljudi u jednom danu dobrih vijesti ?
Jos da Amar dovede jednog arapa dole iz Katara, da kaze covjek evo 100. miliona boli me qurac radite sta hocete.
o kojem je napadacu rijec, tako si i za Bekrica molio da potpise, ne sumnjam da ce "taj" napadac potpisatiKrajPrice je napisao/la:Hajde napadac potpisi, trebas nam pored Lendrica:)
Potpisace i drugi napadac...Eh sad,on ce biti sedmi stranac. Ono sto se da iscitati iz ovih poteza koje vuce uprava jeste to da se ide u fulu na oba fronta i pokusa ugrabiti Evropa. Osim toga,jednim okom se vec gleda naredna sezona sto je svakako dobro. Ima u cijeloj prici i izvjesnog rizika,ali vjerovatno se ni ne moze drugacije.KrajPrice je napisao/la:Hajde napadac potpisi, trebas nam pored Lendrica:)
ima i naš pasošFKZ1921 je napisao/la:Potpisace i drugi napadac...Eh sad,on ce biti sedmi stranac. Ono sto se da iscitati iz ovih poteza koje vuce uprava jeste to da se ide u fulu na oba fronta i pokusa ugrabiti Evropa. Osim toga,jednim okom se vec gleda naredna sezona sto je svakako dobro. Ima u cijeloj prici i izvjesnog rizika,ali vjerovatno se ni ne moze drugacije.KrajPrice je napisao/la:Hajde napadac potpisi, trebas nam pored Lendrica:)
Pa logicno, jer transfer rok pocinje od danas, bar kolko ja znamKrajPrice je napisao/la:Kada bih vam rekao da je prelazni rok za nas tek poceo smijali bi se
Ne smiju, Zeljina djeca kao što su Amir i Memija su prioriteti u odnosu na sve !!! Druga je priča kada se poredi Enis Sadiković sa nekim od ovih koji su stigli, ili koji će eventualno stići.Format je napisao/la:Pa ne treba sad pretjerivat sto se mene tice recimo treba imat mjesto Amir,Memija itd nebi da neko izgubi mjesto a znamo da ce se razviti mnogo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Ramirez, Tuce11 i 44 gosta.