Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Slovacka ce nas rasuti ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Smjesna smo mi reprezentacija realno kad nama Kosovo parira citavo poluvrijeme a ko da gledam i do kraja ce biti ovako..Otkako je bagra otjerala Demirovića mi smo tanki skroz..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ma pusti Kosovo. Dobičemo mi ovo sa više od 10 razlike. Vratimo se na tekmu sa Slovačkom.Kad smo ih jedva slomili zadnjih 10 minuta umjesto
da ih natrpamo selektor počeo eksperimentisati i dobili ,,samo,, 4 gola razlike. Sad če ta gol razlika odličivati. Slovaci su u naletu,nema TV prenosa,bojim se da ne potonemo. ZAŠTO SADA PROTIV KOSOVA NE EKSPERIMENTIŠE ???Sad je prilika da se nešto proba.
Pusti Milasa,Tarabokiju,Periča i ostale da igraju.Odmori Buriča. Ionako mu je učinak nikakav.
Svi su treneri isti. Jedno pričaju drugo rade.Podmlađivanje malo morgen Ovi če momci ostariti sjedeči na klupi. Iz repke pravo u veterane.

da ih natrpamo selektor počeo eksperimentisati i dobili ,,samo,, 4 gola razlike. Sad če ta gol razlika odličivati. Slovaci su u naletu,nema TV prenosa,bojim se da ne potonemo. ZAŠTO SADA PROTIV KOSOVA NE EKSPERIMENTIŠE ???Sad je prilika da se nešto proba.
Pusti Milasa,Tarabokiju,Periča i ostale da igraju.Odmori Buriča. Ionako mu je učinak nikakav.
Svi su treneri isti. Jedno pričaju drugo rade.Podmlađivanje malo morgen Ovi če momci ostariti sjedeči na klupi. Iz repke pravo u veterane.

laganini

-
- Kontakt:
E moj Marka. Vjerovatno za Jarka i Džurđevića nikad nisi čuo ako več ignorišeš Ereš. To su momci 1997 godište i majstori su za ovog Bečića. Samo ti Zuleta slušaj i biče u redu.
Gafar dokazao da je ranije zasluzio poziv.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
a sad slovaci
hajde!

Malo mi ih je i žao.
Ovo je bilo klasično onanisanje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nikom nije lako dati 41 gol svaka cast po baraz u slovacku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kako razlicita utakmica tamo i veceras, kao da su druge ekipe.
Meni ova pobjeda ništa, ama baš ništa ne znači...Marka se "pokazao" kao selektor do sad...i da odemo na prvenstvo, čeka nas kantanje...nažalost...Mada ne vjerujem da možemo s njim proći baraž
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kada uopce igramo sa slovacima ?
Za četiri danagrgr je napisao/la:Kada uopce igramo sa slovacima ?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je tu samo Ovcina kao jedino lijevo krilo, koji qurac ba selektore??? Sad ga "ubije promaha" u autobusu do Slovacke i imamo situaciju nalik na onu u fudbalu Izrael-Bih. Realno kakvi su nam uslovi, savez, kvalitet selektora i kvalitet igrackog kadra uspijeh bi bilo i prvo mjesto tj baraz 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa ova pobjeda ne mijenja, ovo je kao kad pobjediš Luksemburg u fudbalu. Teško mi protiv Slovačke išta možemo, krila kao i da nemamo pogotovo desno. Zulfić ne zna, zicere maši, Ovčina naspram njega liči na Abaloa. Prce nema zamjene. Gafar me baš pozitivno iznenadio. Kako god volio bih da prođemo baraž a da Marka ode. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Što je nažalost nemoguće...ne mogu više da ga gledam na klupiUnofficialpage je napisao/la:Ništa ova pobjeda ne mijenja, ovo je kao kad pobjediš Luksemburg u fudbalu. Teško mi protiv Slovačke išta možemo, krila kao i da nemamo pogotovo desno. Zulfić ne zna, zicere maši, Ovčina naspram njega liči na Abaloa. Prce nema zamjene. Gafar me baš pozitivno iznenadio. Kako god volio bih da prođemo baraž a da Marka ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.