Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Agamemnon86
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 16:08

brig je napisao/la:BP ne računam, to je najbolji stadion, ali je takav jer repka tu igra i dosta se zbog toga ulaže..
Govorim za ostale

@Agamemnon86
2016. je godina, ne možete dobiti licencu za Europu pa ste BP prijavili, o čem pričamo..
Pored toga, grad vam daje 1 mil KM dok Širokom grad daje 0 KM
Sloboda ce svoje utakmice igrati u Tuzli.ja tebi jedno ti drugo.
Stadion ce biti spreman barem za prva dva pretkola.iskreno sumnjam i da mozemo proci dalje,ali ako napravimo kakvo cudo zasto ne i Bilino polje.
Ne pricaj gluposti ziv bio.
Stadion nije u vlasnistvu Slobode,kakav crni milion.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 16:14

Agamemnon86 je napisao/la:
brig je napisao/la:BP ne računam, to je najbolji stadion, ali je takav jer repka tu igra i dosta se zbog toga ulaže..
Govorim za ostale

@Agamemnon86
2016. je godina, ne možete dobiti licencu za Europu pa ste BP prijavili, o čem pričamo..
Sloboda ce svoje utakmice igrati u Tuzli.ja tebi jedno ti drugo.
Stadion ce biti spreman barem za prva dva pretkola.iskreno sumnjam i da mozemo proci dalje,ali ako napravimo kakvo cudo zasto ne i Bilino polje.
Ne pricaj gluposti ziv bio.
Stadion nije u vlasnistvu Slobode,kakav crni milion.
Hoće li igrati ili će možda igrati?
Govorimo o stadionima, ne govorimo o tome zašto ne ili zašto da BP...
Pa zar grad neki dan nije odobrio nekih 900 000 KM? kad je Husić kukao na sve strane. Ili sam ja nešto pogrešno razumio? Govorim ti o tome da Široki kao klub ulaže i da nema od grada ništa, sve što je na Pecari uloženo ili napravljeno je klub napravio, a ne znam je li stadion isto tako u vlasništvu kluba.
Pričali smo o maketama i tko šta radi i činjenica je da (BP ne računam) malo tko šta konkretno radi osim što crtaju :kafa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 16:20

Jes baš klub napravio... Od čega?/kojeg igrača stw prodali? Daj bolan znaju i ptice na grani kako vam se puni budžet i kako se finansirate... Mojne muda pod bubrege
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 16:22

Ja u drvo ti u kamen.niko ne spori da je na stadionu Sirokog dosta toga uradjeno,Ali daleko od toga da je sve uradio sam Klub,i finansirao.
To sto grad Tuzla ulaze u stadion to mu je duznost,on je i zakonski vlasnik.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 16:23

Pantelija je napisao/la:Jes baš klub napravio... Od čega?/kojeg igrača stw prodali? Daj bolan znaju i ptice na grani kako vam se puni budžet i kako se finansirate... Mojne muda pod bubrege
Nije klub, u pravu si..napravila nam Federacija skupa sa NFSBiH :zviz:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 16:28

Agamemnon86 je napisao/la:Ja u drvo ti u kamen.niko ne spori da je na stadionu Sirokog dosta toga uradjeno,Ali daleko od toga da je sve uradio sam Klub,i finansirao.
To sto grad Tuzla ulaze u stadion to mu je duznost,on je i zakonski vlasnik.
Nije dosta toga nego toliko da imamo istu kategoriju kao recimo BP za UEFA natjecanja, eto koliko..Čuj daleko da je klub uradio.? Nego tko je? Grad sigurno nije jer nemaju za germe, Županija nije jer su u još većim ****. Tko je onda? Federacija možda ili NFSBiH? Jeste smijšni to je nevjerojatno..

Kamp nećemo ni spominjati :kafa:

A to što Tuzla ulaže normalno da je dužnost, da barem i ostalima ulaže al kako nam je sve naopako tako je i to, političari samo gledaju maznuti što više u mandatu i da sebi osiguraju budućnost, a za ostalo nikoga ne briga baš previše..

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 09 jan 2016, 16:34

Signore je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la: bas gledam :crazy:

Al hajd, nikad ne bih saznao da je rahimic potekao iz Bosne Visoko :lol:

Isti uspjeh Brotnju je osigurao nastup u prvom pretkolu Lige prvaka u kojem su poraženi visokim rezultatom 3:0 od litvanskog Žalgirisa, a trijumf od 3:0 u uzvratnoj utakmici nije im pomogao da prođu u sljedeće kolo gdje ih je čekao slavni škotski F.C. Rangers.

:?
Ja isto mislio da cu zateci Boga pitaj koga. Tek Glasinac i Djerzelez sam ocekivao prije otvaranja clanka. Radije da su stavili neke drugoligase koji ne postoje ni na mapi, ali ne, Rudar Kakanj ipak :lol:

I Brotnjo je izgubio prvu 4-0, kakav bi to spektakl na Barama bio da je dosao Rangers.
imaju li gdje slike s tih utakmica brotnja, orasja i zepca?
goveđigulašmajka

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jan 2016, 16:54

miden je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Po meni ovo što se trenutno dešava u FKS je jedino ispravno, potjeraj masu preplačenih igrača koji definitivno nisu opravdali očekivanja i okreni se realnim stvarima i mogučnostima.Na vašu a i na žalost mnogih koji objektivno gledaju na našu ligu, ni do koljena nismo klubovima u okruženju a da ne spominjemo Evropu.Vi se realno morate prilagoditi objektivnim okolnostima a one kažu rad s mladima, rad na infrastrukturi i strpljenje.Neko vas je dobro naložio da pucate na visoko, nije to još uvjek moguće u našim uslovima.Našim je igračima napredak u karijeri odlazak u Albaniju, Moldaviju, Makedoniju i sl zemlje.
Kakva je to naša politika kluba bila i kakva bi to sad trebala biti, hajde malo jasnije i konkretnije?
Ajde mi reci molim te koji je ovo restart torpeda u zadnjih 5 godina. Malo malo pa kompletan igrački kadar se mrška oko kluba. Naravno da nešto ne funkcionira to budala vidi. Nije isključeno i da nakon Ješića bude ponovo restart jer ni on neće valjati sigurno.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 16:54

Pantelija je napisao/la:Jes baš klub napravio... Od čega?/kojeg igrača stw prodali? Daj bolan znaju i ptice na grani kako vam se puni budžet i kako se finansirate... Mojne muda pod bubrege
u zadnje dvi -tri godine smo prodali Mirka marića u dinamo za 500.000 eura,špikića u rijeku za 400.000 eura,zakarića u dinamo za 300.000 eura.od toga u zadnje dvije godine uložili u stadion milion maraka (nove sjedalice,prostori za novinare tv studia i na kraju krov).
A kako se financiramo,vrlo jednostavno,preko sponzora,kojih imamo jako puno: Kandit,Maraska,Brodomerkur,Saponia osijek,Mepas,Eronet,croatia osiguranje itd itd. plus pare od europe i dinamo godišnje isplaćuje 120.000 eura da ima pravo prvo otkupa mladih igrača.

A vi ste toliko jaki da ste se morali prodati Kinezu jer niste mogli u gradu od 500.000 tisuća ljudi naći sponzore koji bi vam klub održavali,hahaahahahahahah eto vam jačine i koliko vas ljudi vole, Vi ste prodane duše bez ponosa a da ga imate nebi prodali klub nekom kinezu.
Ja nisam protiv prodaje ali samo domaćem čoviku iz svoga grada a ne nekom kinezu, mi smo vam bili trn u oku i bit ćemo i dalje,lijep pozdrav.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jan 2016, 16:55

Govorim za ostale

@Agamemnon86
Siroki ima dobar stadion ali ima razlike izmedju 5.500 mjesta i malo vecih stadiona, x1000 puta su veca ulaganja
@bigsiroki, zasto bi nam klub koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao? :?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 jan 2016, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 16:56

brigsiroki je napisao/la:
u zadnje dvi -tri godine smo prodali Mirka marića u dinamo za 500.000 eura,špikića u rijeku za 400.000 eura,zakarića u dinamo za 300.000 eura.od toga u zadnje dvije godine uložili u stadion milion maraka (nove sjedalice,prostori za novinare tv studia i na kraju krov).
A kako se financiramo,vrlo jednostavno,preko sponzora,kojih imamo jako puno: Kandit,Maraska,Brodomerkur,Saponia osijek,Mepas,Eronet,croatia osiguranje itd itd. plus pare od europe i dinamo godišnje isplaćuje 120.000 eura da ima pravo prvo otkupa mladih igrača.

A vi ste toliko jaki da ste se morali prodati Kinezu jer niste mogli u gradu od 500.000 tisuća ljudi naći sponzore koji bi vam klub održavali,hahaahahahahahah eto vam jačine i koliko vas ljudi vole, Vi ste prodane duše bez ponosa a da ga imate nebi prodali klub nekom kinezu.
Ja nisam protiv prodaje ali samo domaćem čoviku iz svoga grada a ne nekom kinezu, mi smo vam bili trn u oku i bit ćemo i dalje,lijep pozdrav.
reket i sponzorstvo nisu isto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jan 2016, 17:00

Pantelija je napisao/la:

Daj dokaz za reket? Bar u vidu članka?

Lištica

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 17:01

to da naši ljudi iz kluba reketiraju firme je jedna velika teorija zavjere,kako recimo feal koja je najjača firma u hercegovini nije sponzor? - zato što neće i to je to. Ali mrzitelji širokog će svašta izmisliti samo da bi naštetili klubu...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 jan 2016, 17:01

Izgleda da će druga polusezona biti itekako zanimljiva :D
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Android » 09 jan 2016, 17:02

maxmore je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la: u zadnje dvi -tri godine smo prodali Mirka marića u dinamo za 500.000 eura,špikića u rijeku za 400.000 eura,zakarića u dinamo za 300.000 eura.od toga u zadnje dvije godine uložili u stadion milion maraka (nove sjedalice,prostori za novinare tv studia i na kraju krov).

Daj dokaz za reket? Bar u vidu članka?
Sve ti oni znaju o Sirokom, bolje su upuceni nego mi

Sent from my Huawei P8 using tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jan 2016, 17:05

brigsiroki je napisao/la:to da naši ljudi iz kluba reketiraju firme je jedna velika teorija zavjere,kako recimo feal koja je najjača firma u hercegovini nije sponzor? - zato što neće i to je to. Ali mrzitelji širokog će svašta izmisliti samo da bi naštetili klubu...
Zasto bi nam klub bez ikakve historije koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao?
Da ponovim posto nisi procitao ali vidim da ne pratis bas fudbal cim kazes da ce Siroki biti nosioc u 2 i 3. pretkolu CL ako bi osvojio ligu a koeficijent vam je 3 i nesto :shock: :?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 jan 2016, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 09 jan 2016, 17:09

Velika podrska Slobodi, Tuzli, Fukarama i da podignu trofej ove godine akobogda.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 17:15

MortemHz je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:to da naši ljudi iz kluba reketiraju firme je jedna velika teorija zavjere,kako recimo feal koja je najjača firma u hercegovini nije sponzor? - zato što neće i to je to. Ali mrzitelji širokog će svašta izmisliti samo da bi naštetili klubu...
Zasto bi nam klub koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao?
Da ponovim posto nisi procitao ali vidim da ne pratis bas fudbal cim kazes da ce Siroki biti nosioc u 2 i 3. pretkolu CL ako bi osvojio ligu a koeficijent vam je 3 i nesto :shock: :?
nisam rekao da bi bio nosioc nego da je zadnjih godina osvajao i plus ove godine bi MOŽDA bio. ovisno do kojeg bi pretkola došli,
a klub ne postoji 20 godina,a trn smo vam u oku vazda bili i ostali,napadate nas gdje stignete,kad nam naši igrači dođu u sarajevo tolika mržnja,od vaših portala,šta sve pišu o nama,pa i nerede koje ste izazvali u širokom,pa i ovdje na temi nas stalno nešto izmišljate,prozivate,baš vi navijači sarajeva,i nevidim da recimo tako izmišljate gluposti na recimo Vitez,Slaviju,Borac,samo široki vam je uvijek nešto kriv,ali sad odošmo od teme pa nećemo više o ovome,lijep pozdrav

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jan 2016, 17:16

MortemHz je napisao/la:
Zasto bi nam klub bez ikakve historije koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao?
Klub sa danom starosti ima neku povijest, isto kao što si ti prisvojio povjest od Torpeda, Udarnika... Naravno da smo vam trn u oku svakim danom to više i više dokazujete. I nekako smo navikli da nakon utakmice sa Širokim ide pomalo restart Torpeda..ali sve je dobro dok "niče" trava u kampu.

Lištica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jan 2016, 17:24

MortemHz je napisao/la:
Zasto bi nam klub koji postoji 20 godina bio trn u oku, da li pricas to bezveze ili cak vjerujes u to sto si napisao?
nisam rekao da bi bio nosioc nego da je zadnjih godina osvajao i plus ove godine bi MOŽDA bio. ovisno do kojeg bi pretkola došli,
a klub ne postoji 20 godina,a trn smo vam u oku vazda bili i ostali,napadate nas gdje stignete,kad nam naši igrači dođu u sarajevo tolika mržnja,od vaših portala,šta sve pišu o nama,pa i nerede koje ste izazvali u širokom,pa i ovdje na temi nas stalno nešto izmišljate,prozivate,baš vi navijači sarajeva,i nevidim da recimo tako izmišljate gluposti na recimo Vitez,Slaviju,Borac,samo široki vam je uvijek nešto kriv,ali sad odošmo od teme pa nećemo više o ovome,lijep pozdrav
E sad namjerno hocemo jer lazes. Prvo, Siroki ne moze biti nosioc, to nije ni u snu moguce. Drugo, Igra 20 godina tako da ti to dodje na isto i vrlo dobro znas na sta sam mislio. Koja mrznja prema igracima, kojih nasih portala jesi li ti svjestan kakve ti nebuloze pises? Nerede ste vi izazvali tako sto ste nas docekali sa kamenjem a i pucali ste po nama iz kalasnjikova cak ali ti laz nece pomoci da preokrenes situaciju jer i sam znas kako je bilo ali se zavaravas. Niko nikog ne napada vec fasisti iz tvog malog grada pucaju po navijacima, ubijaju navijace, psuju i vrijedjaju Bosnu, drzavu u kojoj su se rodili i gdje zive i poslije ubistva opet provociraju jadnog momka koji je sad u grobu, ne smijete doci u Sarajevo 7 godina jer se bojite da vam ne vratimo slicno kada ste vi poceli sve ono i kakve mi gluposti izmisljamo kada sam ti sad dokazao ovim postom da si sve skoro slagao i da nemas bas pojma o fudbalu puno opcenito?

@max, neko selo zvano listica ne moze biti trn u oku torpedu, mozda ti zivis u uvjerenju da moze ali klub koji igra 20 godina bez historije, navijaca i koji je orijentisan svi znamo kako nikako ne moze biti trn u oku nama. Mnogo vi umisljate da ste neko i nesto a ustvari je totalno suprotno..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.