Samo za onog sto kenja o kvaliteti prijedloga :*bugojanac1234 je napisao/la:Chicago - Buffalo( P.P.) 1 1,80 3-1
Strasbourg - Blefort ps2 1,60 2-0
JOng Ajax-Jong Nec(3,5) z2 1,55 5-1
Minestoa - Cleveland 2 1,20 99-125
Lok:Kuban- Efes (152,5) z2 1,85 155
Paire - Fabbiano 1 1,20 2-0
Kvota : 11,89
Na cenkija za danas pa šta bude
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ovaj rani termin kod turaka u kupu obicno je rezervisan za iznenadjenja,bar je tako cesto slucaj bio ranije..
11:00 Nazillispor - Gaziantepspor 1 @6 i 1/1 @9
11:00 Nazillispor - Gaziantepspor 1 @6 i 1/1 @9
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nazilispor-gaziantepspor 1/2
Sudac Alfonso Alvarez..Nema sta strucnjak za prelaz utakmice..Od 13.05.2012 cak 7 utakmica sa 1/2 ili 2/1 na kojima je on bio glavni sudac..Zadnji prije par dana u kupu izmedju Eibara i Las Palmasa..Sigurno ima jos u arhivi ali da ga ne hvalimo vise..zgmiky je napisao/la:ljudi sutra dižemo pare na betisu, valjda i sutra budu prijatelji na terenu a kvotica oko četvorke
zgmiky je napisao/la:
![]()
![]()
2011/12 getafe pobjeda doma, remi
12/13 betis pobjeda u gostima, remi
13/14 dvije pobjede domaćina
15/16 dvije pobjede gosta ??
mišljenja sam da ovo uzima betis, nadoknada bodova iz prošle tekme s eibarom a sad da li će biti prelaz hm... ili gol u 15.minjoš ako bude munuera sudio
http://nr.soccerway.com/matches/2016/01 ... s/2178815/
http://nr.soccerway.com/matches/2015/02 ... l/1821811/
http://nr.soccerway.com/matches/2014/03 ... o/1517916/
http://nr.soccerway.com/matches/2013/02 ... l/1323193/
http://nr.soccerway.com/matches/2012/11 ... o/1323053/
http://nr.soccerway.com/matches/2012/09 ... d/1322964/
http://nr.soccerway.com/matches/2012/05 ... a/1141015/
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ima tu puno poveznica i sve ide u prilog tomu da će betis dobiti sa prelazom ili bez nek bude dvojka i super a zanimljivo da je gospodin Alvarez zadnji prelaz sudio baš eibaru koji je "iznenadio" betis u prošlom kolu 0-4. Svašta ćemo iskombinirati za tu utakmicu ima još do tekme ali prvi pick će mi biti 2 na Betis
- Evolve
- Kontakt:
Gledao sam Betis zadnjihpar kola. Uzas od ekipe, forma im, je odron. Ja neznam na cemu vi bazirate taj optimizam osim na "trebalo bi" i "red je".
Getafe je vrlodobroj formi trenutno. Mislim da su 5-6 utakmica bez poraza. Neznam, tesko je za prognozirat al mislim da je daleko od "sigure" za Betis.
Getafe je vrlodobroj formi trenutno. Mislim da su 5-6 utakmica bez poraza. Neznam, tesko je za prognozirat al mislim da je daleko od "sigure" za Betis.
NK Široki Brijeg
Ljudi moji sta mislite za mec Ćorić-Bedene?
Neko ko se bolje razumije u tenis?
Hvala
Neko ko se bolje razumije u tenis?
Hvala
znaš i sam da u nekim utakmicama je potpuno nevažno kako ko igra jednostavno dođe dan i ovi koji su u formi budu loši ako me razumiješEvolve je napisao/la:Gledao sam Betis zadnjihpar kola. Uzas od ekipe, forma im, je odron. Ja neznam na cemu vi bazirate taj optimizam osim na "trebalo bi" i "red je".

- zlatniljiljan
- Kontakt:
ljudi moze li barca danas da ne primi gol od granade?
Ljudi....kad je red da se namjesti utakmica onda ne igra ulogu nikakva forma nikakva statistika,tabela,izostanci u ekipama...jednostavno odigraju prelaz kako se dogovore i CAO.zgmiky je napisao/la:znaš i sam da u nekim utakmicama je potpuno nevažno kako ko igra jednostavno dođe dan i ovi koji su u formi budu loši ako me razumiješEvolve je napisao/la:Gledao sam Betis zadnjihpar kola. Uzas od ekipe, forma im, je odron. Ja neznam na cemu vi bazirate taj optimizam osim na "trebalo bi" i "red je".
Getafe je vrlodobroj formi trenutno. Mislim da su 5-6 utakmica bez poraza. Neznam, tesko je za prognozirat al mislim da je daleko od "sigure" za Betis.i nije nitko rekao max bet sigurno ovo ono, pa neka i ne prođe ali da ga yebeš zanimljiv je par i ja ću probati sa dvojkom a ti ne moraš igraj po svom nahođenju i ostali naravno, na meni je da podijelim svoja razmišljanja tome i služi forum zar ne? Inače pratim i ja nogomet i znam kako igraju i jedni i drugi da ne ispadne da ja gledam kriket i kupam se u moru po cijeli dan
@zgmiky ja pratim prelaz na dvicu jer sam misljenja da ove tri ekipe u Primeri najvise muljaju.

- Evolve
- Kontakt:
Ma sve pet miky. Pratim vas ovde dugo, iako nepisem sam nista, al poslusam tu i tamo tipove i sugestije sa ovog foruma.zgmiky je napisao/la:znaš i sam da u nekim utakmicama je potpuno nevažno kako ko igra jednostavno dođe dan i ovi koji su u formi budu loši ako me razumiješEvolve je napisao/la:Gledao sam Betis zadnjihpar kola. Uzas od ekipe, forma im, je odron. Ja neznam na cemu vi bazirate taj optimizam osim na "trebalo bi" i "red je".
Getafe je vrlodobroj formi trenutno. Mislim da su 5-6 utakmica bez poraza. Neznam, tesko je za prognozirat al mislim da je daleko od "sigure" za Betis.i nije nitko rekao max bet sigurno ovo ono, pa neka i ne prođe ali da ga yebeš zanimljiv je par i ja ću probati sa dvojkom a ti ne moraš igraj po svom nahođenju i ostali naravno, na meni je da podijelim svoja razmišljanja tome i služi forum zar ne? Inače pratim i ja nogomet i znam kako igraju i jedni i drugi da ne ispadne da ja gledam kriket i kupam se u moru po cijeli dan
Sve je moguce naravno. Kad jedan Deportivo moze stic 0:2 kod Barce

Samo govorim treba iznijet i drugu stranu medalje

Pozz
NK Široki Brijeg
mdebosna možda ne bude prelaz a možda ne bude ni dvojka ako pratite ne zalijetati se nikad se ne zna šta će danas smuljati, ja igram i zato sam podijelio sa vama pa ako prođe super ako ne jbg ništa novo 

Fiorentina - Lazio 2 @4,75
Ovo bi se trebalo pokusati na neki manji ulog ili u sistemu,Lazio voli igrati u Fiorentini,cesto ih uzmu u gostima. Od zandnjih 5 susreta u Fiorentini Lazio je dobio 4 puta.
Mozda ovaj par uz
Getafe - Betis 2 @4
Ukupna kvota 19
Lazio lagano uzeo kao i obicno..steta sto betis nije bio sposoban.
Ovo bi se trebalo pokusati na neki manji ulog ili u sistemu,Lazio voli igrati u Fiorentini,cesto ih uzmu u gostima. Od zandnjih 5 susreta u Fiorentini Lazio je dobio 4 puta.
Mozda ovaj par uz
Getafe - Betis 2 @4
Ukupna kvota 19

Lazio lagano uzeo kao i obicno..steta sto betis nije bio sposoban.
Zadnja izmjena: mdeebosna, dana/u 10 jan 2016, 10:51, ukupno mijenjano 2 puta.
*u Firenzimdeebosna je napisao/la:Fiorentina - Lazio 2 @4,75
Ovo bi se trebalo pokusati na neki manji ulog ili u sistemu,Lazio voli igrati u Fiorentini*,cesto ih uzmu u gostima. Od zandnjih 5 susreta u Fiorentini Lazio je dobio 4 puta.
Mozda ovaj par uz
Getafe - Betis 2 @4
Ukupna kvota 19

singlirati ništa double

Kog od turaka uzat za prijelaz? Ako nastave seriju s kraja prosle godine, jedan danas sigurno dolazi
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
16:00 Airdrieoninas - Dundee Utd. DOMACIN DAJE GOL 1.90
- Dundee Utd ocacajan ove sezone, zadnji su na tabeli i najvjerojatnije ce ispasti u drugu ligu. Ne znaju za pobjedu vec devet utakmica., tacnije zadnji put su pobjedili 31. oktobra Ross Country na domacem terenu i to sa minimalnom pobjedom 1:0. Airdrieoninas se takmici u Ligi 1, solidni su na domacem terenu. Kup utakmica je u pitanju i prema tome mislim da domacin daje gol danas. Jos bi probao Dunfermline - Ross Country domacin daje gol 1.35
- Dundee Utd ocacajan ove sezone, zadnji su na tabeli i najvjerojatnije ce ispasti u drugu ligu. Ne znaju za pobjedu vec devet utakmica., tacnije zadnji put su pobjedili 31. oktobra Ross Country na domacem terenu i to sa minimalnom pobjedom 1:0. Airdrieoninas se takmici u Ligi 1, solidni su na domacem terenu. Kup utakmica je u pitanju i prema tome mislim da domacin daje gol danas. Jos bi probao Dunfermline - Ross Country domacin daje gol 1.35
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
najbolje ti je uplatiti na račun i čekati live pa šta bude sumnjivo rokaj, teško je ovako reći,mislio sam da ide gaziantep ali ništa, možda kayserilaxzg je napisao/la:Kog od turaka uzat za prijelaz? Ako nastave seriju s kraja prosle godine, jedan danas sigurno dolazi

Srbija - Mađarska 2 1.60
Sevilja - Bilbao GG 1.71
Hetafe - Betis gost daje gol 1.55
Real M. - Deportivo domacin daje 3+ golova 1.50
Le Avr - Monako 2 1.35
Sevilja - Bilbao GG 1.71
Hetafe - Betis gost daje gol 1.55
Real M. - Deportivo domacin daje 3+ golova 1.50
Le Avr - Monako 2 1.35
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
-
- Kontakt:
Sto se drug zamaras oko takvi osoba,nije vrijedno vjeruj.Samo napred odlicno si ih poskidaobugojanac1234 je napisao/la:Samo za onog sto kenja o kvaliteti prijedloga :*bugojanac1234 je napisao/la:Chicago - Buffalo( P.P.) 1 1,80 3-1

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svaka častbugojanac1234 je napisao/la:Samo za onog sto kenja o kvaliteti prijedloga :*bugojanac1234 je napisao/la:Chicago - Buffalo( P.P.) 1 1,80 3-1
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.