NK Široki Brijeg

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Avatar » 27 maj 2010, 00:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Hvala, takodjer. ;)

Vrijedi doduse istaknuti i da je Juan Manuel Varea treci strijelac lige sa 14 pogodaka, nije uopce lose, cestitke. Nadao sam se da ce biti i prvi na kraju, ali vidim da su Bekric i Dudic zabili po dva gola u zadnjem kolu i otisli na 15, odnosno 16, doduse Bekric cak 8 iz penala.
Bekric
Pored 15 golova ima cak 15 asistencija ;)

On je ubjedljivo najkorisniji igrac lige,pa mogu slobodno reci i da je najbolji.On u Zeljeznicaru suta sve prekide pa tako da je svaki penal koji je imao iskoristio ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 01:32

Znam za asistencije, tu je daleko najbolji ove godine, i samim time ''MVP'' lige, prosle godine je to bio Silic. Nije bilo omalozavanje Bekrica to, cisto mi zanimljiv podatak cak 8 golova iz penala, volio bi zbog Varee da je bio prvi strijelac, no i on se kao i vecina ostalih daleko prekasno probudio.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2010, 08:37

ovo je pravo..navijači obje ekipe po ulicama, bez incidenata:

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 27 maj 2010, 09:04

Kevin je napisao/la:ovo je pravo..navijači obje ekipe po ulicama, bez incidenata:

slika
Navijači?! :roll:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 maj 2010, 11:19

Ivo Ištuk vjerojatno novi trener NK :shock:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 27 maj 2010, 11:23

10 maja vam ja napiso vi nevjerujete :mrgreen: :mrgreen:
LIvada je napisao/la:
EKSKLUZIVNO: IVO IŠTUK OD LJETA PONOVNO NA KORMILU ŠIROKOG BRIJEGA
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2010, 11:39

LIvada je napisao/la:10 maja vam ja napiso vi nevjerujete :mrgreen: :mrgreen:
LIvada je napisao/la:
EKSKLUZIVNO: IVO IŠTUK OD LJETA PONOVNO NA KORMILU ŠIROKOG BRIJEGA
;) ;)

znalo je to pola nas..samo od tuge sutili :roll: :roll:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 27 maj 2010, 11:58

IVO IŠTUK NOVI TRENER ŠIROKOG!
Dan nakon kraja prvenstvene utrke došlo je do prve trenerske promjene u premijerligaškim klubovima. Naime, umjesto Tonija Karačića momčad Širokog Brijega od naredne sezone predvodit će Ivo Ištuk.

Uprava kluba s Pecare je sa ovim trenerom, koji je momčad Širokog Brijega već vodio u ranijim sezonama i s kojom je osvojio naslov prvaka BiH 2004. godine, potpisala jednogodišnji ugovor.

Sutra će u prostorijama kluba biti upriličena konferencija za novinare na kojoj će pred okupljenima govoriti predsjednik kluba Mijo Jelić, te novi trener Ivo Ištuk.

Na konferenciji će se potpisati i sponzorski ugovor sa tvrtkom JAKO SPORT. d.o.o., koja je predstavnik njemačke marke JAKO čiju će opremu Širokobriježani ubuduće nositi.

Više informacija i izjave predsjednika Jelića, te novog trenera Širokog Brijega Ive Ištuka pročitajte sutra na SportSport.ba.

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 27 maj 2010, 12:42

Po meni je ovo korak unazad sto se tice novog trenera

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 27 maj 2010, 12:48

george town je napisao/la:Po meni je ovo korak unazad sto se tice novog trenera
taj ivo je najveci sljam i kao covjek i kao strucnjak za nogomet...kod nas u Zrinjski je dolazio i nudio se ali je jednoglasno odbijen..uvijek je imao srecu da vodi klubove koji su imali dobar budzet,samim tim i dobre igrace..pa i nije trebao biti strucnjak,ko sto i nije...moj savjet,otjerajte smece sto dalje od kluba,jer u klubu poput sirokog on ne moze biti ni oruzar....

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 27 maj 2010, 14:50

...ovo je najgluplji potez koji je vasa uprava napravila....pratim vas vec dugo i uvijek vam je isti problem....kada vam trener napravi ekipu dobija nogu i dolazi vam "bolji" koji to sve na kraju zayebe...i onda opet ispocetka
Nema vise :P

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2010, 16:07

Nije to pogreška, Ivo je trener i to jako dobar, samo da ne najavi borbu za titulu :D

Šalim se, čovjek je jedan od najboljih u nas, i to je to. Osvojio je Premijer ligu par puta mislim, i Široki ima iovako jaku ekipu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 17:13

Kakav Istuk, sjo, koga i oni opet dovode... Imat ce tezak posao da razuvjeri narod.
...Život za Široki...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 maj 2010, 17:13

pa ne mogu da vjerujem!
"uvaženi stručnjak" I.I. brko koji ne zna je li mu se ekipa bori za opstanak ili titulu u samo sedmici dana, trener Širokog! :shock: :shock: :shock:
pa Široki možda uvijek i nema najbolju ekipu, ali ima najkvalitetniju Upravu. tako da se stvarno ne mogu načuditi takvim potezom. doduše prva sezona u Čeliku mu je bila solidna, a druga, pa ponovni povratak je totalna katastrofa. nije mogao ostati ni na klupi NK Imotskog. stvarno ne znam....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 27 maj 2010, 18:24

Siroki je pobjedio Zrinskog ali za taj klub i samu upravu bih postavio pitanje, gdje su navijaci , pa mene je jucer bilo sramota biti Sirokobrijezanin , svugdje oko mene petorica Mostaraca, gdje je tih 6000 tisuca navijaca koji su bili samo par dana prije na Kosarci.Ocito kao sto je Bosna izgubila navijace u kosarci bez kojih nema smisla igrati , tako je i Siroki u Nogometu.Pitamo se zbog cega, a odgovor je jasan radi Mije Jelica radi kojeg je i Bazina otisao, i koji neda nikome blizu sebe.Trener mu je potreban samo kao figura, jer je on ustvari trener,a Ivo ce lagano kao teski alkoholicar biti pijan svaku vece.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 maj 2010, 18:49

Trener Ivo Ištuk,mi ćemo i iduće sezone imati jaku ekipu,možda najjaču,ali opet trener će sve to razjebat i eto,pa mogli su nekog iz hrv. dalić,scoria...ima trenera

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 23:46

Dalic je nekoliko puta ranije bio u kombinacijama, nema sad od toga nista iako bi sad bio bolja opcija jer je dobar motivator i preferira ofenzivnu igru, sto Širokom sa ovom momcadi odgovara. Oni se ne znaju braniti iz iskljucivog razloga sto se ne znaju braniti sa svim igracima, a drugo zato sto ne mogu jer u tom slucaju oni koji pritiscu zadnji red su malo premekani i onda od toga nema nista, a poznato je vec u kakvom je stanju obrana duze vrijeme. Kak god, Istuk ce imati tezak posao da nesto napravi i razuvjeri ljude, al postao je neozbiljan isuvise, ne moze nigdje zadrzati mjesto na klupi, a izjave su mu kriticne. Podsjeca me na Katalinica kad je dolazio, pa napravio jedno veliko nula, i gdje je danas, vise od pola ljudi vjerujem ni ne zna... Eto sretno mu, nece valjda tako zavrsiti, oko Širokog Brijega mi se igrati ne smije.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2010, 09:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dalic je nekoliko puta ranije bio u kombinacijama, nema sad od toga nista iako bi sad bio bolja opcija jer je dobar motivator i preferira ofenzivnu igru, sto Širokom sa ovom momcadi odgovara. Oni se ne znaju braniti iz iskljucivog razloga sto se ne znaju braniti sa svim igracima, a drugo zato sto ne mogu jer u tom slucaju oni koji pritiscu zadnji red su malo premekani i onda od toga nema nista, a poznato je vec u kakvom je stanju obrana duze vrijeme. Kak god, Istuk ce imati tezak posao da nesto napravi i razuvjeri ljude, al postao je neozbiljan isuvise, ne moze nigdje zadrzati mjesto na klupi, a izjave su mu kriticne. Podsjeca me na Katalinica kad je dolazio, pa napravio jedno veliko nula, i gdje je danas, vise od pola ljudi vjerujem ni ne zna... Eto sretno mu, nece valjda tako zavrsiti, oko Širokog Brijega mi se igrati ne smije.
prvo moramo dovest davalja zadnjeg veznog...i dva dobra stopera..

i onda cemo imat o cem pricat..ovako dok nam igraju topici, markici, renatici itd...smo k...c

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 maj 2010, 11:35

IVICA ŠURJAK jučer je skoknuo do Hercegovine gdje je gledao susret Širokog Brijega i Zrinjskog. Šef struke Hajduka pratio je potencijalnu prinovu na Poljudu, argentinskog napadača Juana Vareu. Široki je u posljednjom kolu Premijerlige u derbiju svladao Zrinjski s 2:1 i tako osigurao drugo mjesto, a pobjednički gol je glavom zabio Varea. Radi se o 24-godišnjaku, dešnjaku, visokom 1,77 cm.

Dodajmo i da Hajduk želi "dovesti" pojačanje iz vlastitih redova. Splićani, naime, još nisu odustali od Marka Livaje koji je želi u Inter, no klub mu nudi profesionalni ugovor i garanciju da neće biti zapostavljen.

indeks ha er

Ako je ovo istina, i Hajduk ga stvarno hoće, zadržat ga ne možete, ali možete klepit dobru lovu, ako ne bude talova ispod stola. Ja bih volio da takav jedan igrač ostane u PLBIH.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 maj 2010, 11:52

tanzla je napisao/la:IVICA ŠURJAK jučer je skoknuo do Hercegovine gdje je gledao susret Širokog Brijega i Zrinjskog. Šef struke Hajduka pratio je potencijalnu prinovu na Poljudu, argentinskog napadača Juana Vareu. Široki je u posljednjom kolu Premijerlige u derbiju svladao Zrinjski s 2:1 i tako osigurao drugo mjesto, a pobjednički gol je glavom zabio Varea. Radi se o 24-godišnjaku, dešnjaku, visokom 1,77 cm.

Dodajmo i da Hajduk želi "dovesti" pojačanje iz vlastitih redova. Splićani, naime, još nisu odustali od Marka Livaje koji je želi u Inter, no klub mu nudi profesionalni ugovor i garanciju da neće biti zapostavljen.

indeks ha er

Ako je ovo istina, i Hajduk ga stvarno hoće, zadržat ga ne možete, ali možete klepit dobru lovu, ako ne bude talova ispod stola. Ja bih volio da takav jedan igrač ostane u PLBIH.
ma nije istina da ga se ne more zadržat,koliko sam čuo naši su izvjesili cijenu najmanje 600.000 eura,ali to je bilo na početku sezone,varea je sada još napredovao i mislim da naši trebaju tražiti minimalno 800.000 do milion eura,a hajduk to ne može platiti,jer budžet im je smanjen za 30% otišao glavni sporzor ina koji je davao godišnje 7mil kuna,a hajduk je dosta novca potrošio na braću sharbini,koji su masno plaćeni a ništa nisu odigrali,jedino ako splićani misle da će ga dovesti za neke veoma male novce...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.