tanzla je napisao/la:IVICA ŠURJAK jučer je skoknuo do Hercegovine gdje je gledao susret Širokog Brijega i Zrinjskog. Šef struke Hajduka pratio je potencijalnu prinovu na Poljudu, argentinskog napadača Juana Vareu. Široki je u posljednjom kolu Premijerlige u derbiju svladao Zrinjski s 2:1 i tako osigurao drugo mjesto, a pobjednički gol je glavom zabio Varea. Radi se o 24-godišnjaku, dešnjaku, visokom 1,77 cm.
Dodajmo i da Hajduk želi "dovesti" pojačanje iz vlastitih redova. Splićani, naime, još nisu odustali od Marka Livaje koji je želi u Inter, no klub mu nudi profesionalni ugovor i garanciju da neće biti zapostavljen.
indeks ha er
Ako je ovo istina, i Hajduk ga stvarno hoće, zadržat ga ne možete, ali možete klepit dobru lovu, ako ne bude talova ispod stola. Ja bih volio da takav jedan igrač ostane u PLBIH.
ma nije istina da ga se ne more zadržat,koliko sam čuo naši su izvjesili cijenu najmanje 600.000 eura,ali to je bilo na početku sezone,varea je sada još napredovao i mislim da naši trebaju tražiti minimalno 800.000 do milion eura,a hajduk to ne može platiti,jer budžet im je smanjen za 30% otišao glavni sporzor ina koji je davao godišnje 7mil kuna,a hajduk je dosta novca potrošio na braću sharbini,koji su masno plaćeni a ništa nisu odigrali,jedino ako splićani misle da će ga dovesti za neke veoma male novce...