Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
"U klubu mogu imati novu šansu, jer su stalno na oku, ali ko jednom kiksa u reprezentaciji, odmah odlazi, a na njegovo mjesto dolazi drugi igrač".
Zato ga gotivim. Samo cvrsto Safete nek se zna ko je babo a ko djeca. Dosta je bilo zajebancije preko repke svih ovih godina.
Zato ga gotivim. Samo cvrsto Safete nek se zna ko je babo a ko djeca. Dosta je bilo zajebancije preko repke svih ovih godina.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa ne mogu da vjerujem da tako govoriš o Papetu.Znaš li ti frajeru kakva je on igračka gromada za BiH?Pa poštuj ga bar zbog toga i ako se nije dokazao kao trener.Jesi li igdje pročitao da Nijemci tako govore o Gerdu Mileru,Bekenbaueru,itd.A o pismenosti više ni riječi,dosta si ti časova prespavao ili sa rajom bio na kafici.Uzmi pravopis pa pogledaj kako se piše riječca NAJ uz pridjev.Za_raju je napisao/la:Da jedini imas osjecaj nebi me bilo strah...A_d_0 je napisao/la:ma adinjo brate ja volim svoju drzavu i svoju reprezentaciju najvise na svijetu. al meni je krivo kad ovi ljudi nemaju nimalo postovanja ni rijeci hvale. sad ispade susic bolji od cire koji je trener onoliko godina koliko susic ima,i ispade susic bolji i od murinja i dovest ce nas do titule prvaka svijeta. volio bih da grijesim al imam osjecaj da necemo nikud dospjet.
U svakom slucaju mislim da Susic nije korak naprijed za nasu repku nego dobar korak u natrag...
Ipak to je lik neobrazovan ne dorastao ovim vukovima iz saveza i Evrope...
Ja se potajno nadam uspijehu i zivim malte ne za to jer i corava koka nadje zrno pa se nadam da ce nas ovaj do sada naj nepismeniji ipak odvesti na EP...
Ma ja sam nebitan o Susicu je rijec,"naj" ide naravno zajedno ali svi mi pisemo bez imalo gramatike jer je to gotovo nebitno na ovakvoj vrsti foruma 
I odkuda ti to da nepostujem Susica kao igraca?

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Gotovo je nebitna gramatika i kao selektor.Mozda je Bakina bila dobra ''aj tinks'' ili mozda Cirina ''ebat cemo im mater po tisucu puta'' ili mozda Muzuroviceva nijesam se nadao uspijehu ili jos takvih navedenih.Za_raju je napisao/la:Ma ja sam nebitan o Susicu je rijec,"naj" ide naravno zajedno ali svi mi pisemo bez imalo gramatike jer je to gotovo nebitno na ovakvoj vrsti foruma
Ako ga ovako postujes onda ti je to ''postovanje''kao igraca za objesit macku o repku.
Ned'o bog takvog postovanja nikom.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo razglabanje razvlacite covjeka ovdje po forumu,pustite ga da radi da vidimo sta ce da postigne...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kada god neko kaze da mu Susic ne paše, odma neko spomene Ćiru, u smislu kao da je nama Ćiro bio bolji. To niko nije reko i nemojte to porediti. Licno nisam bio ni za Ćiru, al sam mislio da ce doc neko zaista kvalitetan posle njega, kad ono opet na isto samo u drugom obliku.
I ovi sto brane Safeta ovo im je glavni argument. Pa dajte neku cinjenicu, pravu cinjenicu. Recite jel licila na sto igra nase reprezentacije protiv onakve Gane? Dajte argument zasto Muratovic i Alispahic zasluzuju poziv vise od Stilica, Cocalica ili Bekrica? Svaki covjek koji se imalo razumije u fudbal ce se zapitati.
Gledam skoro na TV kad je selektor Njemacke Joachim Low izdiktirao spisak igraca. Za svakog igraca je imao po makar recenicu "Zasto ga je pozvao", i na kraju onih 5-6 sto su bili blizu repke "Zasto ih nije pozvao". Na kraju niko nije imao pitanja, dobili su sve odgovore. A ne kao sad mi...
Zasto Susic izbjegava reci NPR zasto je Alispahic ili Muratovic ispred Stilica ili Bekrica? Izjava da Poljska liga nije bolja od nase lige mu je smijesna. Tu mu je bio jedini argument. Fakat je smijesan ispao.
NA KRAJU, OD SRCA SE NADAM DA GRIJESIM I DA MI ODEMO NA EP
I ovi sto brane Safeta ovo im je glavni argument. Pa dajte neku cinjenicu, pravu cinjenicu. Recite jel licila na sto igra nase reprezentacije protiv onakve Gane? Dajte argument zasto Muratovic i Alispahic zasluzuju poziv vise od Stilica, Cocalica ili Bekrica? Svaki covjek koji se imalo razumije u fudbal ce se zapitati.
Gledam skoro na TV kad je selektor Njemacke Joachim Low izdiktirao spisak igraca. Za svakog igraca je imao po makar recenicu "Zasto ga je pozvao", i na kraju onih 5-6 sto su bili blizu repke "Zasto ih nije pozvao". Na kraju niko nije imao pitanja, dobili su sve odgovore. A ne kao sad mi...
Zasto Susic izbjegava reci NPR zasto je Alispahic ili Muratovic ispred Stilica ili Bekrica? Izjava da Poljska liga nije bolja od nase lige mu je smijesna. Tu mu je bio jedini argument. Fakat je smijesan ispao.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Mislim da Safeta boli za patriotizmom i necijim osjecajima. Lik je hladan, ili se tako pravi nije ni vazno. Sto jeste vazno, to je da on zeli disciplinu i uspijeh, siguran sam da ce izvuci maksimum od ovih momaka. Bio sam za Barbu (i sad sam), al' kad on vec nije tu onda Safetu dajem punu podrsku.
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ima patriota i sa zlatnim ljlijanima.Jest da ljudi nemaju pojma o fudbalu ali su patriote.Mozda bi mogli uletiti.KONGO je napisao/la:Mislim da Safeta boli za patriotizmom i necijim osjecajima. Lik je hladan, ili se tako pravi nije ni vazno. Sto jeste vazno, to je da on zeli disciplinu i uspijeh, siguran sam da ce izvuci maksimum od ovih momaka. Bio sam za Barbu (i sad sam), al' kad on vec nije tu onda Safetu dajem punu podrsku.

Barba rece kako bi bilo neozbiljno da sa ni minutom iskustva uzima veliki klub HSV a repka bi mogla proci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gospodine, tvoje prvi tri recenice nemaju veze sa mojim postom. Ja sam samo opisao Safeta onako kako ga vidim. Nisam rekao da treba tu neki patriota, to nije bitno nek dodje sutra neki Nakarazi Tokinava i nek nas odvede na SP/EP ja cu biti sretan.harishp je napisao/la:Ima patriota i sa zlatnim ljlijanima.Jest da ljudi nemaju pojma o fudbalu ali su patriote.Mozda bi mogli uletiti.KONGO je napisao/la:Mislim da Safeta boli za patriotizmom i necijim osjecajima. Lik je hladan, ili se tako pravi nije ni vazno. Sto jeste vazno, to je da on zeli disciplinu i uspijeh, siguran sam da ce izvuci maksimum od ovih momaka. Bio sam za Barbu (i sad sam), al' kad on vec nije tu onda Safetu dajem punu podrsku.
Barba rece kako bi bilo neozbiljno da sa ni minutom iskustva uzima veliki klub HSV a repka bi mogla proci.![]()
Stojim iza toga da je Barba bio moja prva zelja, a sto nema iskustva hmm pa za sve postoji prvi put !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Cini ti se da nemaju veze.
P.S naravno da postoji prvi put ali sa kakvim treceligasem ili drugim sastavom HSV.
Repka nije fico da se stavlja slovo L i uci voziti.
P.S naravno da postoji prvi put ali sa kakvim treceligasem ili drugim sastavom HSV.
Repka nije fico da se stavlja slovo L i uci voziti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
prvo kvalitet za 5000 km nikad dovesti neces,bar neces naci boljeg os Safeta......normalno da cemo porediti kada ciro pravi cirkus od repke,igraci nesjede u svecanoj lozi,on bira novinare koji ce postavljat pitanja,u avionu sa igracima se voze direktori,guzonje,mafijasi itd.....szlaja je napisao/la:Kada god neko kaze da mu Susic ne paše, odma neko spomene Ćiru, u smislu kao da je nama Ćiro bio bolji. To niko nije reko i nemojte to porediti. Licno nisam bio ni za Ćiru, al sam mislio da ce doc neko zaista kvalitetan posle njega, kad ono opet na isto samo u drugom obliku.
Safet je vec rijesio desnpg beka za dize vrijeme OTEO ga hrvatima,ako slucajno nisi cuo za to onda da ti kazem da je to MENSUR MUJDZA ....znaci uraio je nesto za sto onaj cvikati nije bio sposban cijele kvalifikacije,pa je tamo trpao vladavica,ibricica jahica.....
igra protiv gane,druge reprezentacije AFRIKE,na kosevu po smrznutom i losem terenu,je bila odlicna,oni su bili 90 minuta skoro u podredjenom polozaju.....isprobao je mnoge varijante koje ciro nije pomislio uraditi ni u ludilu,pa nam je mali pjanic sjedio na klupi cijele kvalifikacije,ako nisi primjetio ovo je bio PRVI PUT DA REPKA IGRA U ONAKVOJ formaciji pa jel ti ocekujes odmah ljepotu od igre????' pjana i miske prvi put igraju zajedno,pobjedimo drugu repku afrike,okrenemo rezultat i NEVALJA....ok!
**** mi se vise i za bekrica i za stilica i za vog i onog...bekric i stilic su prednji vezni,ili u nekim slucajevima POLUSPICEVI....bil da igraju umjesto pjanica,misimovica ili ibricica????? aha ...malo sutra .....alispahic cesto igra zadnjeg veznog,kao i muratovic.....s tim da je umjesto muratovica mogao pozvati onog momka iz poljske ali,siguransam da safet zna ZASTO I KAKO...
ovo za konferenciju ,,....pa da ...vidim fali ti ciro pa da kaze kako je neko kriv ...i kakoo je neko glup....zasto safet da nekome JAVNO objasnjava???jesul ti igraci TOLIKE zvijezde da im se mora izvinjavati sto nisu dobili poziv??jel dunga rekao ronaldinju sto ga nije pozvao???ne ,nego je rekao da je pozvao one igrace koji mu trebaju i koji se uklapaju u njegovu viziju

Sigurno si mislio na Ljevakovica iz Teplica jer jedino on igra zadnjeg veznog od nasih igraca u U EX-SSSR ligama...Zenica Blues je napisao/la:**** mi se vise i za bekrica i za stilica i za vog i onog...bekric i stilic su prednji vezni,ili u nekim slucajevima POLUSPICEVI....bil da igraju umjesto pjanica,misimovica ili ibricica????? aha ...malo sutra .....alispahic cesto igra zadnjeg veznog,kao i muratovic.....s tim da je umjesto muratovica mogao pozvati onog momka iz poljske ali,siguransam da safet zna ZASTO I KAKO...
Mislim da je morao njega pozvati jer mi boljeg igraca nemamo na toj poziciji,a gledao sam Teplice momak igra pravo dobro ,jak je kao bik ubio se za razbijanje protivnicke igre...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 28 maj 2010, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Sigurno si mislio na Ljevakovica iz Teplica jer jedino on igra zadnjeg veznog od nasih igraca u U EX-SSSR ligama...
Mislim da je morao njega pozvati jer mi boljeg igraca nemamo na toj poziciji,a gledajuci Teplice momak igra pravo dobro ,jak je kao bik ubio se za razbijanje protivnicke igre...

Ma neka Sušić nama donese dvije pobjede u naredne dvije utakmice, a ostalo ćemo lahko.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma nek on nama osigura Seferovica,Mujdzu i jos pokojeg naseg momka...AYAN je napisao/la:Ma neka Sušić nama donese dvije pobjede u naredne dvije utakmice, a ostalo ćemo lahko.
A za pobjede cemo se brinuti kada krenu kvalifikacije

"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
druze,igramo protiv njemacke u gostima,i svedske u gostima ....nemojmo se zanositi sa dvije pobjede....nije ovo estonijaAYAN je napisao/la:Ma neka Sušić nama donese dvije pobjede u naredne dvije utakmice, a ostalo ćemo lahko.

Normalno je da se ne slazu svi sa Susicevim popisom.Nije se jos rodio ko je svima ugodio.Ja prvi smatram da Muratovic nebi trebao biti ni na kakvom sirem spisku,al et...Isto tako sam proklinjao Ciru kad sam procitao da ce protiv Turske braniti Supic a ne Begovic a svi znamo kako se to zavrsilo
Rezultati su jedino mjerilo i nema smisla napadati selektora(koji je uz to legenda nasega fudbala) a jos se nista nije ni desilo.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pape zna najbolje, mozemo mi do beskonacnosti pricat, ali njegova je zadnja, i mislim da zna sta radi.Dylan Dog je napisao/la:Normalno je da se ne slazu svi sa Susicevim popisom.Nije se jos rodio ko je svima ugodio.Ja prvi smatram da Muratovic nebi trebao biti ni na kakvom sirem spisku,al et...Isto tako sam proklinjao Ciru kad sam procitao da ce protiv Turske braniti Supic a ne Begovic a svi znamo kako se to zavrsiloRezultati su jedino mjerilo i nema smisla napadati selektora(koji je uz to legenda nasega fudbala) a jos se nista nije ni desilo.

× Plava krv ispod koze ×
Estonija ta ista odigra nerijeseno sa Hrvatima neki danZenica Blues je napisao/la:druze,igramo protiv njemacke u gostima,i svedske u gostima ....nemojmo se zanositi sa dvije pobjede....nije ovo estonijaAYAN je napisao/la:Ma neka Sušić nama donese dvije pobjede u naredne dvije utakmice, a ostalo ćemo lahko.realno mislim da dobivamo svede a remi sa svabama....stim da mislim da ce susic cuvat ekipu za njemce, a da ce vise prilike dobiti drugi igraci u mecu sa svedskom

Bitno je kako ce igraci se snaci u ovih par tekmi.Kao i Pape da vidi na koga stvarno moze racunati a na koga ne.
Bi ce tu jos pozvanih,tek su utakmice krenule,ali u biti glavni kostur ekipe je vec poznat.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da protiv hrvatske sa igracima od koji su samo rakitic i vukojevic zabiljezili minute u proslim kvalifikacijamaharishp je napisao/la:Estonija ta ista odigra nerijeseno sa Hrvatima neki danZenica Blues je napisao/la:druze,igramo protiv njemacke u gostima,i svedske u gostima ....nemojmo se zanositi sa dvije pobjede....nije ovo estonijaAYAN je napisao/la:Ma neka Sušić nama donese dvije pobjede u naredne dvije utakmice, a ostalo ćemo lahko.realno mislim da dobivamo svede a remi sa svabama....stim da mislim da ce susic cuvat ekipu za njemce, a da ce vise prilike dobiti drugi igraci u mecu sa svedskom
![]()