aziz je napisao/la:E eto nek je wolfsburg bolji od city-a,bolje ja da igra u eng. nego da ostane u BL
bolje da igra nego da sjedi na klupi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
aziz je napisao/la:E eto nek je wolfsburg bolji od city-a,bolje ja da igra u eng. nego da ostane u BL
Ja sam ubjeđen da će se izboriti za prvih 11 gdje god da odeCLS je napisao/la:aziz je napisao/la:E eto nek je wolfsburg bolji od city-a,bolje ja da igra u eng. nego da ostane u BL
bolje da igra nego da sjedi na klupi
Dzeko - Tevez i jos 4 napadaca sumnjam pogotvo ako dovedu iz Reala Higuain al eto zelim mu srecu gdje god da ode, a kada je u situaciji da bira bolje da ide u neki tim sa vecim ugledom od CityaVirtu4l je napisao/la:Džeko - Tevez ?
Nije loše...
Chealsea bi bio najbolji izbor, i nadam se da ce tako i da bude.CLS je napisao/la:Dzeko - Tevez i jos 4 napadaca sumnjam pogotvo ako dovedu iz Reala Higuain al eto zelim mu srecu gdje god da ode, a kada je u situaciji da bira bolje da ide u neki tim sa vecim ugledom od CityaVirtu4l je napisao/la:Džeko - Tevez ?
Nije loše...
Ko je rekao da nece u Juve ??? Dzeko mozda, ne lupetaj . . .Bilal je napisao/la:Sta je, to ti krivo sto nece u juve, pa se odma ufurojuveboy je napisao/la:I dzeko se uforo jarane moj, ne moze se vise s njim pricat . . . pogLedajte samo izjavu za sportsport.ba . . . uzhas !
Kad su mogli Zenga, Di Vaio i Gattuso, što ne bi mogao i Džeko.NoName je napisao/la:Salernitana
Pa juve sam. Koliko ja vidim nidje se ne spominje da juve pregovara, niti je pregovarao sa Dzekom.juveboy je napisao/la:Ko je rekao da nece u Juve ??? Dzeko mozda, ne lupetaj . . .Bilal je napisao/la:Sta je, to ti krivo sto nece u juve, pa se odma ufurojuveboy je napisao/la:I dzeko se uforo jarane moj, ne moze se vise s njim pricat . . . pogLedajte samo izjavu za sportsport.ba . . . uzhas !
Pa juve sam. Koliko ja vidim nidje se ne spominje da juve pregovara, niti je pregovarao sa Dzekom.[/quote]juveboy je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90, Vaya i 34 gosta.