Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
yebeni idiot
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Gdje ti vidis crveni. Zakacio je momka sa ledja ali bez zestine, bez namjere da povrijedi, u protivnickoj polovici i bez ikakve indikacije da zaustavlja kontru. Jedina zestina je u tome sto je imao zelju da vrati izgubljenu loptu. Sta je sudija vidio da opravda crveni samo on zna.Sarmelino je napisao/la:O cemu vi pricate ovo je cist crveni
Izetu je najveći problem u igri bas ta igra u defanzivi,mislim da je to jedan od osnovnih razloga zašto nije igrao ni u galati,ni verderu,pa ni u eibaru sada jednostavno taj dio mu je jako los,vcrs je vjerovatno pregorio u želji da se dokaze i dobio crveni...nadajmo se da se neće puno odraziti ionako je u nemilosti trenera
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
kao i u svemu sto se tice nas kao naroda tako i ovdje istina je negdje u sredini,niti je bilo bezazleno i moze se reci da je mzoda i za crveni,ali vala niti je kako ovdje ovi pisu sve izgubljeno za njega jer je kao eto dobio crveni u zaru borbe ,covjek koji je odigrao tek jednu utakmicu ove sezone ,izgorio je **** ga od silne zelje da se dokaze,i gol je zabio...a nije dobio crveni u 10 nego u 80 minuti tako da ne vjerujem da ce mu se toliko uzeti za zlo,imat ce isti tretman valjda a ni to nije dobro po njega,ali nemoj da pretjerujemo kako neki pisu ispalo je da je frajeru slomio nogu na 3 mjesta svojim startom ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trener ga vec necijenuje jer nezna Izet pricati Spanjolski niti je dobar na defanzivnoj strani, sad i trener zna da je glup ko magarac. Njegovo avantura u Spaniju je vec gotova nakon ove epizode i sam je kriv za to.
- Nerminovic
- Kontakt:
Start za zatvora, cist crveni
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Baš ga je idiotski faulirao.
On će se na kraju propiti i početi pisati sonete.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bitno je da je Izo procepio,crveni kartoni su sastavni dio igre.
Ako mu das minimalnu sansu prvi put pravu a on ti odmah vrati golom,moras biti kompletan idiot pa ga zanemariti.
Ocekujem puno vise igre za Izu,bude li dobio pravu sansu ne sumnjam da ce opravdati svaku minutu.
Ako mu das minimalnu sansu prvi put pravu a on ti odmah vrati golom,moras biti kompletan idiot pa ga zanemariti.
Ocekujem puno vise igre za Izu,bude li dobio pravu sansu ne sumnjam da ce opravdati svaku minutu.
Smijesno je citati neke komentare koje probaju opravdati sta je Izet uradio. Covjek je poceo dvije utakmice za sest mjeseci i u ovoj drugoj je nepravio glupu gresku i dobio crveni a trener ga vec necijenuje jer nezna spanjski jezik ko svi njihovi igraci i neigra dobro u defanzivi i opet neke misle da ce on imati sanse za igravanje u ovoj sezoni. 

sve je to plod neigranja i nedostatka utakmica, gdje je od silne zelje za igrom i dokazivanjem izgorio. zabio je gol i dobio krila - ali ovo je klasican kiks od umora i dekoncentracije.
Lijep gol. Dokazao je da nije zaboravio igrati fudbal iako se nije naigrao ove polusezone. Odnosno da posjeduje igracki kvalitet. Sasvim korektna utakmica i odlican rutinski gol. A za crveni karton desava se u zaru borbe. Fali kvalitetan snimak da se vidi koliki je bio kontakt. Nebi bio prvi put da neki igrac u Primeri simulira veci faul nego sto je bio. Posebno u utakmici sa puno kartona. Samo neka nastavi pruzati takve partije

Tako je.hz1987 je napisao/la:sve je to plod neigranja i nedostatka utakmica, gdje je od silne zelje za igrom i dokazivanjem izgorio. zabio je gol i dobio krila - ali ovo je klasican kiks od umora i dekoncentracije.
Bravo momče
Nadam se da ce ovaj go uciniti svoje, da dobije barem neku minutazu i u ligi ukoliko ostane u Eibaru.

Nadam se da ce ovaj go uciniti svoje, da dobije barem neku minutazu i u ligi ukoliko ostane u Eibaru.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Samo da pojasnim. Ovo je za crvenog kartona a dobio je samo zuti (zapravo ovo je da se policija pozove na teren i igrac se odvede u lisicama)
http://sportsport.ba/pazi_snima_se/oni- ... ige/180944
Izetov crveni je komedija.
http://sportsport.ba/pazi_snima_se/oni- ... ige/180944
Izetov crveni je komedija.
Kažu: "Jezik mjesto pravi."
Mislim da je očigledno da on nije loš igrač. Nije neka klasa da se ne lažemo al' kakvih igrača ima po ligama petice za mene je i više nego dobar.
Čudni su potezi koje je vukao tokom karijere. Da li ima lošeg menadžera ili ljude koji ga savjetuju to ne znam. Znam da mi na terenu ne djeluje nezainteresovan, zna fino povući loptu, odraditi svoj dio i djeluje da se trudi.
To je mogući razlog zašto dobro kotira kod skauta pa nije problem da ostvari ugovor sa, za naše igrače solidnim klubovima. Mislim da mu veći problem predstavlja glava nego fizički nedostaci (koji de facto postoje ali ok). Svakom treneru je potreban sklad u ekipi a čini mi se da on nije neki timski igrač. Jednostavno ne zna da se uklopi, da prihvati sistem ekipe u kojoj igra.
U svakom slučaju ako ovako "često" nastavi igrati ne bih ga za prve postave u repki.
Mislim da je očigledno da on nije loš igrač. Nije neka klasa da se ne lažemo al' kakvih igrača ima po ligama petice za mene je i više nego dobar.
Čudni su potezi koje je vukao tokom karijere. Da li ima lošeg menadžera ili ljude koji ga savjetuju to ne znam. Znam da mi na terenu ne djeluje nezainteresovan, zna fino povući loptu, odraditi svoj dio i djeluje da se trudi.
To je mogući razlog zašto dobro kotira kod skauta pa nije problem da ostvari ugovor sa, za naše igrače solidnim klubovima. Mislim da mu veći problem predstavlja glava nego fizički nedostaci (koji de facto postoje ali ok). Svakom treneru je potreban sklad u ekipi a čini mi se da on nije neki timski igrač. Jednostavno ne zna da se uklopi, da prihvati sistem ekipe u kojoj igra.
U svakom slučaju ako ovako "često" nastavi igrati ne bih ga za prve postave u repki.
Ogroman potrosac lopti, nema defanzivne igre i ne krase ga asistencije poput ostalih krila. Po meni se ubio da bude gazda u nekom dobrom timu koji nije u ligama petice, bas poput Grasshoppersa. U takvim timovima bi bio glavni igrac na terenu a ima kvalitet da busi ostale ekipe u Svicarskoj. Tako da ga ja stvarno ne vidim kao igraca liga petice, jedino mozda da ulazi s klupe kao jocker kad sve ostalo padne u vodu.mchadesh je napisao/la:Svakom treneru je potreban sklad u ekipi a čini mi se da on nije neki timski igrač. Jednostavno ne zna da se uklopi, da prihvati sistem ekipe u kojoj igra.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
mchadesh je napisao/la:Kažu: "Jezik mjesto pravi."
Ma zasto ne ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
pinoglavi je napisao/la:Ogroman potrosac lopti, nema defanzivne igre i ne krase ga asistencije poput ostalih krila. Po meni se ubio da bude gazda u nekom dobrom timu koji nije u ligama petice, bas poput Grasshoppersa. U takvim timovima bi bio glavni igrac na terenu a ima kvalitet da busi ostale ekipe u Svicarskoj. Tako da ga ja stvarno ne vidim kao igraca liga petice, jedino mozda da ulazi s klupe kao jocker kad sve ostalo padne u vodu.mchadesh je napisao/la:Svakom treneru je potreban sklad u ekipi a čini mi se da on nije neki timski igrač. Jednostavno ne zna da se uklopi, da prihvati sistem ekipe u kojoj igra.
Bas tako.Po meni je on igrac koji moze lako zabiti go svakom protivniku sto je dokazao i u reprezentaciji i u klubovima, medjutim previse sebican igrac.Zbog toga sam ja uvijek bio protiv toga da nam on igra desetku u reprezentaciji, kao desno krilo bi mogao biti jer je po meni on u formi kvalitetniji od Visce, ako nista barem u igri jedan na jedan i nekoj toj zavrsnici.
Ima ubojitu ljevicu ,jedan je od rijetkih igraca u repki koji ima damu da puca van sesnaesterca nesto slicno kao Medunjanin s tim da Hare nije toliko sebican i da se ne libi ni asistirati za razliku od njega koji skoro svaki dodir sa loptom koristi da puca .
Svakako da bi bilo dobro da podigne formu , sad da li ce se to desiti u Eibaru ili nekom drugom klubu nije ni bitno, ali on u formi ima mjesta u reprezentaciji ako nista barem kao taj dzoker sa klupe jer izgleda da je Visca kod Mese zabetonirao tu poziciju desnog krila.
#15.10.2013 !!!
U formi je strašno dobar igrač, ali i kada je u fromi, ogroman je potrošač lopti, a mislim da teško to trpe klubovi koji igraju protiv Reala, Barce, Atletika i sl. Da bi bio u formi mora imati slobodu u igri i da se ne boji za mjesto u ekipi kada zasere, a mislim da nema kvalitet da ovakvu njegovu igru trpe klubovi lige petice. Naravno postoji i mogućnost da se poboljša pa da bude glavni i u jačim klubovima, a da se to desi opet se vraćamo na ono da mu je potrebna sloboda u igri koju ne može dobiti...edoo3 je napisao/la:Bas tako.Po meni je on igrac koji moze lako zabiti go svakom protivniku sto je dokazao i u reprezentaciji i u klubovima, medjutim previse sebican igrac.Zbog toga sam ja uvijek bio protiv toga da nam on igra desetku u reprezentaciji, kao desno krilo bi mogao biti jer je po meni on u formi kvalitetniji od Visce, ako nista barem u igri jedan na jedan i nekoj toj zavrsnici.
Ima ubojitu ljevicu ,jedan je od rijetkih igraca u repki koji ima damu da puca van sesnaesterca nesto slicno kao Medunjanin s tim da Hare nije toliko sebican i da se ne libi ni asistirati za razliku od njega koji skoro svaki dodir sa loptom koristi da puca .
Svakako da bi bilo dobro da podigne formu , sad da li ce se to desiti u Eibaru ili nekom drugom klubu nije ni bitno, ali on u formi ima mjesta u reprezentaciji ako nista barem kao taj dzoker sa klupe jer izgleda da je Visca kod Mese zabetonirao tu poziciju desnog krila.
Što se reprezentacije tiče nije ni čudo što je Višća zabetonirao prvu postavu s obzirom na status Hajrovića a i Višća to svojim doprinosom opravdava. Različiti su tipovi krila, tako da kada bi obojica bila u formi trebali bi odabrati ko će biti u prvih 11 na osnovu protivnika.
Nad tobom sunce najljepše sja
Zato što sam mu ranije davao prednost u odnosu na Višću bez nekog posebnog razloga. Nekako mi je Izet bio draža opcija ali dok ne počne igrati za klub redovno ne zaslužuje da bude starter.JohnCleese je napisao/la:mchadesh je napisao/la:
Ma zasto ne ?
S druge strane Višća me baš pozitivno iznenadio ove sezone

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, legendarnadruga i 37 gostiju.