FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sace par stranica i o dzeki, nece ba on nigdje ne pisite dzaba haha
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kad ćemo pisat o stadionu i zemljištu,nismo odavno fali mi to nekako 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Roma jos nije ni kupila Dzeku, on je na posudbi, tako da mi ni te pare jos vidjeli nismo. 

FORZA ZELJO
ja mislim da jeste kupila. jesu l' nama pare stigle ne znam, mislim da nisu.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma Roma je zbog fair playa morala posudit Dzeku uz opciju OBAVEZNE KUPOVINE,haj sad ga proslijedite kod žutih a mi ćemo da pevamo 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Jesmo dobili za onaj dio koji je Roma platila za prvu godinu posudbe,cca 140 000 eura.kenan_tm87 je napisao/la:Roma jos nije ni kupila Dzeku, on je na posudbi, tako da mi ni te pare jos vidjeli nismo.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ma jok, ima zvanicna informacija na stranici Citya da je posudjen do kraja sezone. Ali to je sa obaveznim otkupom, a otkupna cijena zavisi od njegovog ucinka u ovoj sezoni, skupljenih minuta, uspjeha Rome i sl. Minimalna cijena koliko se sjecam je od 14 miliona eura do maksimalnih 20 i kusur miliona eura. A te onda poslije te zvanicno objavljene informacije mi mozemo ocekivati procenat od tog transfera koji ide nama. Valjalo bi da ga otkupe u junu a odmah prodaju u juluChWilla je napisao/la:ja mislim da jeste kupila. jesu l' nama pare stigle ne znam, mislim da nisu.

Volio bih kafa bi uspjeli u ovom mjesecu prodati jos jednog igraca, mozda Memiju, za tu cifru koju i trazimo, preko 600.000 eura.
@FKZ1921, da, koliko znam oko 3,4 miliona je ta posudba.
FORZA ZELJO
Nasi pokusavaju dovesti i Sanjina Lelica.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Sanjin Lelić želja je čelnika Željezničara, saznaje naš portal iz izvora bliskih klubu sa Grbavice. Lelić koji je proteklu sezonu proveo u zagrebačkom Dinamu, u koji je prije godinu dana stigao iz njemačkog Ingolstadta, za koje je nastupao u juniorskim selekcijama. Klub iz Zvorničke i mladi reprezentativac BiH ostvarili su kontakt, a kako smo uspjeli saznati Leliću je ponuđen dvogodišnji ugovor. Lelić je rođen 11. januara 1997. godine, a ponikao je u Školi fudbala Bubamara. Jedno vrijeme je proveo u Munchenu 1860, a nakon toga u već pomutom Ingolstadtu i Dinamu, sa kojim mu ističe ugovor u februaru. Da li će doći do angažmana Lelića saznat ćemo vrlo brzo, s obzirom da pripreme Plavih počinju naredne sedmice, a i sam Lelić želi što prije da pronađe klub za narednu sezonu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Mislim da je to jedan od onih mladih igrača što se govorilo. Ako može neko nek potvrdi...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Sad sam shvatio, hvala. Ako se ne varam on je sin od Nijaza.Merhaba je napisao/la:Faruk , nekadasnji nas igrac koji je karijeru zbog povrede ranije okoncaovrbanjusa je napisao/la:Faruk Brkovic ili Nijaz Brkovic?Merhaba je napisao/la:Faruk Brkovic trenutni generalni sekretar FK Olimpic se vraca na Grbavicu gdje ce imati istu funkciju !?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
mislim da jeste
Ma salim se sta vam je, Faruk je raja i Manijak al nez ni ja sto sam vas furo sa ovim XD
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- themaniaks
- Kontakt:
taj XD na kraju je sve rekaoMerhaba je napisao/la:Ma salim se sta vam je, Faruk je raja i Manijak al nez ni ja sto sam vas furo sa ovim XD
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Joooooj. Jos samo koji dan i napokon pocinje "plavo proljece" Inshallah! Zazelili smo se svi naseg Zelje, i u dobru i u zlu (pu pu pu
) Nadam se da ce neko jos potpisati prije pocetka priprema, pogotovo Mirza...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hahahahhahaha (Y)Merhaba je napisao/la:Ma salim se sta vam je, Faruk je raja i Manijak al nez ni ja sto sam vas furo sa ovim XD
-
- Kontakt:
godrina je napisao/la:malo smijeha uz legendarnog nikolu
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ni ... 22241.html