A mislim da ce rezultat biti 1 - 3 za nas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I to uza,sta bi bilo da ide i sira.tax je napisao/la:kad sam ja reko bice nasih 20 000 ljudi
pola mi familije ide
gore je ludnica
Nadam se odlicnoj atmosferi i navijanju, ima da ori svih 90 minutaharishp je napisao/la:I to uza,sta bi bilo da ide i sira.tax je napisao/la:kad sam ja reko bice nasih 20 000 ljudi
pola mi familije ide
gore je ludnica![]()
hahahahahahahahhahahaha ko buranijuBosnianHero je napisao/la:ima da ih raspemo koooo buraniju...![]()
2:5
Ne,nego je i prije bilo kasnjenja ali se uvijek zataskavalo.Pa i Borce navikao na taj sistem.seha je napisao/la:Procito sam da je Borce reko da opravdano kasne, a kasnije Safet ljut. Kontradiktornost !
Ne lupetajte matereti, kojih 17 000 . . . Niste normalni, pa to je protiv svih praviLa . . .harishp je napisao/la:I to uza,sta bi bilo da ide i sira.tax je napisao/la:kad sam ja reko bice nasih 20 000 ljudi
pola mi familije ide
gore je ludnica![]()
djesi vidio bosanca koji postuje pravilajuveboy je napisao/la:Ne lupetajte matereti, kojih 17 000 . . . Niste normalni, pa to je protiv svih praviLa . . .harishp je napisao/la:I to uza,sta bi bilo da ide i sira.tax je napisao/la:kad sam ja reko bice nasih 20 000 ljudi
pola mi familije ide
gore je ludnica![]()
Tu se slazem, netreba zvizdati, a mislim i da nececalcio je napisao/la:Bice nas sigurno vise nego svedjana, njihova reprezentacija trenutno nije bas popularna zbog slabih rezultata a nema im ni najvece zvjezde Ibrahimovica koji privlaci publiku. Samo neka sve prodje u najboljem redu, pozdraviti svedsku himnu aplauzom i bez zvizdanja, to je bas seljacki. Pogotovo prema drzavi koja je primila 60 hiljada bosanskih izbjeglica.
Bravo za drzavu, jel treba opet gospodina Komsica da zovemo ? Kreteni jadni, pa to se za 24 sata zavrsi kad se hoce i zelialeksandar_veliki je napisao/la:Mujdza nema bh pasos i jos uvije nema dozvolu za nastup. Prema tome nece igrati.velez_mostar je napisao/la:Zna li neko u koja je doba Mujdza sa papirima?Hoce li moci nastupiti?:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.