Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moze li ovaj Cilic dobiti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Poklon kvota kladionice, valjda sam nekom pomogocarli22 je napisao/la:Cadiz - Celta 3+ 2,20
Cadiz ekipa koja je po meni hajmo reci na srecu prosla dalje iako je izgubila od Reala sa 3-1 kod kuce, a Celta je izbacila Almeriu sa gostujucom pobjedom 3-1. Ekipa Cadiza se nalazi u dobroj formi u ligi i kod kuce rijetko da ne uvaljaju gostima gol, cak su i velikom Realu jedan uvaljali iako su 4 liga. Ekipa Celte vrlo efikasna ekipa i valjaju golove u gostima pa su jednoj Almeriji koja je samo ligu ispod, doduse fenjeras uvaljali 3 gola u kupu. Kup takmicenje je doduse specificno, al mislim da ce ovo Celta rutinski rijesit.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Sutra od ranih samo 2 kineska para na koseve iskombinirat sa ostalom ponudom,zao mi da ih preskocim
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Philadelphia - Atlanta 207.5 UNDER @1.85
U karijeri protiv Bostona na prosjeku od 20.7 poena po utakmici. Zadnje 4 utakmice redao 19 25 20 16 poena, izgleda da je pronasao sut, ocekujem utakmicu na puno poena pa zasto ne bi Rizo Ruza dodao barem 15 svojih.

Chicago - Boston 204.5 OVER @1.85Under is 5-1 in the last 6 meetings.
Under is 6-1 in 76ers last 7 Thursday games.
D. Rose 14.5 OVER @1.85Over is 5-0 in the last 5 meetings.
Over is 5-2 in the last 7 meetings in Chicago.
U karijeri protiv Bostona na prosjeku od 20.7 poena po utakmici. Zadnje 4 utakmice redao 19 25 20 16 poena, izgleda da je pronasao sut, ocekujem utakmicu na puno poena pa zasto ne bi Rizo Ruza dodao barem 15 svojih.

zato sto nam je na tiketuQUARTERBACK je napisao/la:Philadelphia - Atlanta 207.5 UNDER @1.85
Chicago - Boston 204.5 OVER @1.85Under is 5-1 in the last 6 meetings.
Under is 6-1 in 76ers last 7 Thursday games.
D. Rose 14.5 OVER @1.85Over is 5-0 in the last 5 meetings.
Over is 5-2 in the last 7 meetings in Chicago.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo su hokejaši koji bi mogli ići u over, dakle iz svake lige po jedan, obično tako igram petkom.
SKP Poprad - HKM Zvolen (5.5) 1,95
RB Salzburg - HC Znojmo (5.5) 1,70 - Salzburg je od zadnjih 13 mečeva 11 puta išao u over, a i ta dva puta su bili na granici (4:1)
Augsburger Panther - Wolfsburg Grizzly Adams (5.5) 1,90
SCL Tigers Langenau - Zurich Lions (5.5) 1,90
MHL Loko Yaroslavl - HK Riga (5.5) 1,90
SKP Poprad - HKM Zvolen (5.5) 1,95
RB Salzburg - HC Znojmo (5.5) 1,70 - Salzburg je od zadnjih 13 mečeva 11 puta išao u over, a i ta dva puta su bili na granici (4:1)
Augsburger Panther - Wolfsburg Grizzly Adams (5.5) 1,90
SCL Tigers Langenau - Zurich Lions (5.5) 1,90
MHL Loko Yaroslavl - HK Riga (5.5) 1,90
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ajmo braca kinezi nemojte me vi ranije izradit,a danas po meni naj sigurniji par delaney 16+ koseva.Lik je u zadnje vrijeme masina za koseve
-
- Kontakt:
admir, izbaci tiket da se prepiše 

- bugojanac1234
- Kontakt:
Chicago - Buffalo( P.P.) 1 1,80
Strasbourg - Blefort ps2 1,60
JOng Ajax-Jong Nec(3,5) z2 1,55
Minestoa - Cleveland 2 1,20
Lok:Kuban- Efes (152,5) z2 1,85
Paire - Fabbiano 1 1,20
Kvota : 11,89
Na cenkija za danas pa šta bude
Strasbourg - Blefort ps2 1,60
JOng Ajax-Jong Nec(3,5) z2 1,55
Minestoa - Cleveland 2 1,20
Lok:Kuban- Efes (152,5) z2 1,85
Paire - Fabbiano 1 1,20
Kvota : 11,89
Na cenkija za danas pa šta bude
SPY je napisao/la:Chicago - Boston 1
Rođo 25,5 +
2,6 zmajevi
Boston nije loša ekipa ali Bikovi su bolji i trebali bi dobiti kući ovo. Rođo, bez diskustije najbolji centar lige trenutno.
Napokon

Na drugom Butler seljak sjeba

- BoydCrowder
- Kontakt:
Mislim da bi zicer dana trebao biti Exeter-Liverpool oba daju gol,s obzirom da je Liverpool bez sva četiri stopera,svi su povrijedjeni... za hrabrije i 1x ko zna mozda i 1....
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
Liverpool će igrati vjerovatno sa U21 sastavom.BoydCrowder je napisao/la:Mislim da bi zicer dana trebao biti Exeter-Liverpool oba daju gol,s obzirom da je Liverpool bez sva četiri stopera,svi su povrijedjeni... za hrabrije i 1x ko zna mozda i 1....

Tako blizu, a tako daleko.
- Iscove23Procjene
- Kontakt:
Par mojih prijedloga, par sam preuzeo sa foruma, pa da se isprati..
Panathinaikos - Unicaja M 1 1,35
Nancy - Laval 3+ 2,10
Salzburg - Znojmo z2 1,65
Exeter - Liverpool ps1 1,75
Le Havre gg1 1,50
Minnesota - Cleveland 2 1,20
Augsburg - Wolfsburg 5+ 1,40
Kv 20,5
Panathinaikos - Unicaja M 1 1,35
Nancy - Laval 3+ 2,10
Salzburg - Znojmo z2 1,65
Exeter - Liverpool ps1 1,75
Le Havre gg1 1,50
Minnesota - Cleveland 2 1,20
Augsburg - Wolfsburg 5+ 1,40
Kv 20,5
"You're too loud, you're making too much noise. Listen to me, the loudest one in the room is the weakest one in the room. "
Azarenka - Crawford preko 18.5 1.90
Paire - Fabbiano 1 i prvi set 8-12 1.52
2.888
Paire - Fabbiano 1 i prvi set 8-12 1.52
2.888
- exorciiist
- Kontakt:
Sport: Fudbal
Događaj: PSG-Bastia
Vrijeme: 20:30
Tip: hendikep 0:1
Kvota: 1.35 (wwin)
Analiza: PSG je najdominantija ekipa u ligi, na svom terenu mogu pobijediti svakoga bez problema. U 8 odigranih utakmica na domaćem terenu zabili su 27 golova, što je više od 3 po meču, a primili samo 6. Večeras igraju protiv Bastie koja se nalazi tik iznad zone ispadanja i koja u gostima redovno gubi. Iako će Cavani i Pastore danas odsustvovat, mislim da će Ibrahimović i Di Maria bit na visini zadatka i da će pobijediti s 2 ili više golova razlike.
Događaj: Nancy-Laval
Vrijeme: 20:00
Tip: 1
Kvota: 1.45 (wwin)
Analiza: Nancy je prva ekipa u drugoj ligi Francuske, u dobroj su formi, zabijaju puno golova a danas igraju protiv Lavala koji se nalazi na 11. poziciji i igra promjenjivo. Nancy je dominantan na svom terenu, imaju niz od 5 pobjeda i trebali bi ga danas nastaviti protiv Lavala koji je u padu forme.
Događaj: Bourg Peronnas-Creteil
Tip: 1X
Kvota: 1.22 (wwin)
Analiza: Bourge Peronnas na domaćem terenu igra solidno i ima pozitivnu gol-razliku. Smatram da danas ne bi trebali izgubit od ekipe koja je od zadnjih 5 gostujućih utakmica izgubila 4 i također su ekipa sa najlošijom formom u ligi.
Događaj: PSG-Bastia
Vrijeme: 20:30
Tip: hendikep 0:1
Kvota: 1.35 (wwin)
Analiza: PSG je najdominantija ekipa u ligi, na svom terenu mogu pobijediti svakoga bez problema. U 8 odigranih utakmica na domaćem terenu zabili su 27 golova, što je više od 3 po meču, a primili samo 6. Večeras igraju protiv Bastie koja se nalazi tik iznad zone ispadanja i koja u gostima redovno gubi. Iako će Cavani i Pastore danas odsustvovat, mislim da će Ibrahimović i Di Maria bit na visini zadatka i da će pobijediti s 2 ili više golova razlike.
Događaj: Nancy-Laval
Tip: 1
Kvota: 1.45 (wwin)
Analiza: Nancy je prva ekipa u drugoj ligi Francuske, u dobroj su formi, zabijaju puno golova a danas igraju protiv Lavala koji se nalazi na 11. poziciji i igra promjenjivo. Nancy je dominantan na svom terenu, imaju niz od 5 pobjeda i trebali bi ga danas nastaviti protiv Lavala koji je u padu forme.
Događaj: Bourg Peronnas-Creteil
Tip: 1X
Kvota: 1.22 (wwin)
Analiza: Bourge Peronnas na domaćem terenu igra solidno i ima pozitivnu gol-razliku. Smatram da danas ne bi trebali izgubit od ekipe koja je od zadnjih 5 gostujućih utakmica izgubila 4 i također su ekipa sa najlošijom formom u ligi.
- Citizen-X
- Kontakt:
a pokušati na Marchenka danas da uzima set ili dobija mec.... pokusati mozda 1/2 2/1
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 08 jan 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ja odigrao preko 19.5 kvota 1.90 to je po meni zicer dana,al videcemoCitizen-X je napisao/la:a pokušati na Marchenka danas da uzima set ili dobija mec.... pokusati mozda 1/2 2/1

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Turbo- folk tiket za danas
Exeter- Liverpool 2
Lok Kuban- Efes 152+
Pau Ortez- Antibes 1x
Vitkovice- Ml Bolesav 5+
Liberec- Chomutov 5+
Jyvaskyla- KooKoo 5+
Mannheim- Iselhorn 5+
+4.5/Coric- Bautista 1
Djokovic- Berdych 20+
Koef.: 78.50
Exeter- Liverpool 2
Lok Kuban- Efes 152+
Pau Ortez- Antibes 1x
Vitkovice- Ml Bolesav 5+
Liberec- Chomutov 5+
Jyvaskyla- KooKoo 5+
Mannheim- Iselhorn 5+
+4.5/Coric- Bautista 1
Djokovic- Berdych 20+
Koef.: 78.50
-
- Kontakt:
Marchenko vuce povredu ledja od proslog meca.. najbolje preskociti toslavenp je napisao/la:Ja odigrao preko 19.5 kvota 1.90 to je po meni zicer dana,al videcemoCitizen-X je napisao/la:a pokušati na Marchenka danas da uzima set ili dobija mec.... pokusati mozda 1/2 2/1
B.Dixon 12,5 manje
Zvezda najmanje poena prima s pozicije playa,tu je specijalac za odbranu Branko Lazic pored kojeg se rijetko ko naigra(llull 8,Rice 5,Huertel 6)
U dvomecu sa CZ u regularnom dijelu Dixon je ubacivao 3 i 11p.Nista drugacije ne ocekujem ni veceras i smatram da jedino nekom ludom serijom trica Bobby moze preko ovih 12 koševa.
Zvezda najmanje poena prima s pozicije playa,tu je specijalac za odbranu Branko Lazic pored kojeg se rijetko ko naigra(llull 8,Rice 5,Huertel 6)
U dvomecu sa CZ u regularnom dijelu Dixon je ubacivao 3 i 11p.Nista drugacije ne ocekujem ni veceras i smatram da jedino nekom ludom serijom trica Bobby moze preko ovih 12 koševa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.