Hvala drugBiban25 je napisao/la:http://footdirect24.com/id.php?channel=4
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
samirr je napisao/la:Kako mali Musa gazi to je strasno. Ima muda veca od Drazena. Bolji je od Hezonje i Sarica troduplo. Triba mu dat hrvatsko drzavljanstvo pod hitno.
jedan od komentara sa hrvatskog portala.
sajo10 je napisao/la:Mozel statistika braco za nas koji nismo u situaciji pratiti mec?
Pullen uredu, ali moja konstatacija da je Walkera patnja gledati stoji i dalje, čovjek sve hoće na silu.lumani je napisao/la:Opet Pullen i Walker..a nalete padobranci i traze se da se izbace ova dva igraca.
Omark je napisao/la:Pullen uredu, ali moja konstatacija da je Walkera patnja gledati stoji i dalje, čovjek sve hoće na silu.lumani je napisao/la:Opet Pullen i Walker..a nalete padobranci i traze se da se izbace ova dva igraca.
Ne znam zašto predbacuješ, ali ti Ameri su živi indijanci koji gledaju sebe i svoju statistiku, pogotovo igrači poput Walkera, koji se vrate iz NBA u Evropu.
lumani je napisao/la:Omark je napisao/la:Pullen uredu, ali moja konstatacija da je Walkera patnja gledati stoji i dalje, čovjek sve hoće na silu.lumani je napisao/la:Opet Pullen i Walker..a nalete padobranci i traze se da se izbace ova dva igraca.
Ne znam zašto predbacuješ, ali ti Ameri su živi indijanci koji gledaju sebe i svoju statistiku, pogotovo igrači poput Walkera, koji se vrate iz NBA u Evropu.
Pullen je igracina a to zna svako ko prati kosarku.Walkerskoro stigao,podigao formu samo tako,danas rijesio a protiv Zvezdu bio kljucni kada su ganjali rez.
Pa upravo zato što ima "muda" i što sebi na silu izgradi šut, dobro mu dođe Evropa za ispucavanje jer u NBA to nije mogao raditi.lumani je napisao/la:Propali ili ne,takvi igraci imaju muda i znaju u sami sebi izgraditi shut...Pilepic,Babic to ne znaju ,i zbog toga dovode igrace poput Wakera.
Lakoste je napisao/la:Zna li se koliko love Musa ima od Cedevite?
TaRgEt_ je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Zna li se koliko love Musa ima od Cedevite?
10 k eura mjesecno
NajozbiljnijeJohnCleese je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Zna li se koliko love Musa ima od Cedevite?
10 k eura mjesecno
DAj ba, jel ozb 10 k mjesecno ??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB, bordobijeli, CAZIN, DjaniTarik, johntravolta123, Kobayashi, rishovski, TripleThreat i 104 gosta.