Hajd na još koju temu to objavi, malo su dvijesake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , po zelji novog trenera Morinja PS:100% tacna dojava iz povjeljivih izvora
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
sake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , po zelji novog trenera Morinja PS:100% tacna dojava iz povjeljivih izvora
Decko, da ti nisi EDIN DZEKO, pa tako uvjerljivo mozes da tvrdis??

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
kada ce susic prestti pozivati muratovica u repku,goreg nismo imali jos od dusana kerkeza,,,u proslim kvalifikacijama je u skoro svakoj jacoj tekmi bio najlosiji igrac(osim protiv trurske na bilinom) i na osnovu cega se on poziva meni nije jasno...haris bukva standardan u sturmu a muratovic mu na klupi sjedi i opet muratovic je taj koji obija pozv u repku,,,samir bekric je isto tako bolji od njega za klasu kao i ljevakovic...
Kako bre Muratovic da nedobija poziv.Pa covek se bori kao lav,srce kao Balkan ima i veoma je vredan igrac uz Rahimica na poziciji zadnjeg.Drugo ti izgleda ni pozicije ne znas,prvo ih pogledaj pa onda javi.Kako mislis da zove Bekrica koji igra krilo na poziciju zadnjeg veznog igraca,kako mislis na zove Harisa Bukvu momka koji igra desnog beka,desnog veznog,levog beka,levog veznog dakle igrac koji deluje po strani i nikako nije za pozicije zadnjeg.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Post sa cvrstim nogama ko' u Safeta Susica u njegovim najjacim godinama karijereDevil je napisao/la:Kako bre Muratovic da nedobija poziv.Pa covek se bori kao lav,srce kao Balkan ima i veoma je vredan igrac uz Rahimica na poziciji zadnjeg.Drugo ti izgleda ni pozicije ne znas,prvo ih pogledaj pa onda javi.Kako mislis da zove Bekrica koji igra krilo na poziciju zadnjeg veznog igraca,kako mislis na zove Harisa Bukvu momka koji igra desnog beka,desnog veznog,levog beka,levog veznog dakle igrac koji deluje po strani i nikako nije za pozicije zadnjeg.

Ovo je samo primjer od milion a sto ovaj,sto nije onaj i ''onda spektakl sa pozicijama''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma da je i on, ne zna nista u ovom trenutku. I dzeko se necka, to je sad sigurno. Tako ti je kad te napadnu sa svih strana.Adinjo je napisao/la:sake je napisao/la:Edin Dzeko potpisuje za Real Madrid , po zelji novog trenera Morinja PS:100% tacna dojava iz povjeljivih izvora
Decko, da ti nisi EDIN DZEKO, pa tako uvjerljivo mozes da tvrdis??

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
bukva ti je poluvalentan igrac ,najcesce zadnji vezni a koristi ga i na boku i na desnom veznom...bekric je allround veznjak ,mozes ga koristit bilo gdje uvezi a za muratovica...hm ..sha si ti gledao...bopri se on i trci dok ne crkne a to je obicno pocetkom 2gog poluvremena,jos kad tome dodas da je spor ko puz da lose cita igru(zbog nedostatka iskustva jer mu je plafon karijere 2ga bundesliga),tehnika nula(ja njega nikad nisam vidio da je uzme loptu na nasoj polovini i prenio je na protivnicku pa protivnicima I NIJE tesko napravit presing ),nesigurni pasovi po meni ubjedljivo najlosiji igrac repke i nicim nezasluzuje da bude tu...on jest ljudina i sjajan covjek ali njegovi igracki kvaliteti su zalosni nadam se da ce to pape skontat prije pocetka kvalifikacija...uostalom i sturm hoce da ga se rijesi(sigurno ne zato sto je dobar) a taj sturm je ove sezone jedva siroki brijeg prosao u evropa ligi...Devil je napisao/la:Kako bre Muratovic da nedobija poziv.Pa covek se bori kao lav,srce kao Balkan ima i veoma je vredan igrac uz Rahimica na poziciji zadnjeg.Drugo ti izgleda ni pozicije ne znas,prvo ih pogledaj pa onda javi.Kako mislis da zove Bekrica koji igra krilo na poziciju zadnjeg veznog igraca,kako mislis na zove Harisa Bukvu momka koji igra desnog beka,desnog veznog,levog beka,levog veznog dakle igrac koji deluje po strani i nikako nije za pozicije zadnjeg.
Ma treba momak isprobati,ali mene nesto drugo brine
izgleda da nas je opet Austro-Ugarska okupirala
(kamo srece
)

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Bukvu ove sezone koliko sam prateo Austrijsku ligu niti jednom(brojem 0)utakmica nije odigrao na poziciji zadnjeg.Stalno ga je Foda koristeo na pozicijama po strani gde je ili ulazeo umesto Holzla,ili Feldhofera ili su oni njega menjali nikako nije igrao zadnjeg cak sam ga retko video i na ostalim pozicijama samo jednom protiv Wr.Neustada mislim da je igrao u sredini.Bekric isto tako retko kada sam ga vidjao da igra zadnjeg.Mozda oni mogu dobro igrati niasm ih gledao na tim pozicijama ali ove dve tekme protiv Sveda i Nemaca nisu prave da se isprobavaju neki igraci na njihovim neprirodnim pozicijama.booty-king je napisao/la:bukva ti je poluvalentan igrac ,najcesce zadnji vezni a koristi ga i na boku i na desnom veznom...bekric je allround veznjak ,mozes ga koristit bilo gdje uvezi a za muratovica...hm ..sha si ti gledao...bopri se on i trci dok ne crkne a to je obicno pocetkom 2gog poluvremena,jos kad tome dodas da je spor ko puz da lose cita igru(zbog nedostatka iskustva jer mu je plafon karijere 2ga bundesliga),tehnika nula(ja njega nikad nisam vidio da je uzme loptu na nasoj polovini i prenio je na protivnicku pa protivnicima I NIJE tesko napravit presing ),nesigurni pasovi po meni ubjedljivo najlosiji igrac repke i nicim nezasluzuje da bude tu...on jest ljudina i sjajan covjek ali njegovi igracki kvaliteti su zalosni nadam se da ce to pape skontat prije pocetka kvalifikacija...uostalom i sturm hoce da ga se rijesi(sigurno ne zato sto je dobar) a taj sturm je ove sezone jedva siroki brijeg prosao u evropa ligi...Devil je napisao/la:Kako bre Muratovic da nedobija poziv.Pa covek se bori kao lav,srce kao Balkan ima i veoma je vredan igrac uz Rahimica na poziciji zadnjeg.Drugo ti izgleda ni pozicije ne znas,prvo ih pogledaj pa onda javi.Kako mislis da zove Bekrica koji igra krilo na poziciju zadnjeg veznog igraca,kako mislis na zove Harisa Bukvu momka koji igra desnog beka,desnog veznog,levog beka,levog veznog dakle igrac koji deluje po strani i nikako nije za pozicije zadnjeg.
@za raju na kojoj si to wikipedii video posto na Engleskoj stoji da je rodjen u FOci,Bosnia
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Čeka poziv iz Njemačke reprezentacijeNoName je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nadajmo se, a vidim da je tek prije nekoliko dana napunio 22 godine, sto nije igro za mlade u ovim kvalifikacijama? Znam da je bio protiv Cire, ali nije valjda protiv Tulica?Ili je ispod vrijednosti njegov velicanstva Husejinovica da igra za U21?

I Zinedine se cak posteno nasmijao tomu.

BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kada u septembru na teren Koseva ili Bilinog Polja protiv Francuza istrce sve same zvijezde u BosanskoHercegovackoj reprezentaciji:
1.Kenan Hasagic (Galatasaray)
2.Sanel Jahic (AEK)
3.Sasa Papac(Glasgow Rangers)
4.Emir Spahic(PSG)
5.Miralem Pjanic(Arsenal)
6.Sejad Salihovic(Hoffenhaim)
7.Zvjezdan Misimovic(Atletiko Madrid)
8.Elvir Rahimic(CSKA Moskva)
9.Edin Dzeko (Real MAdrid,Bayern,Manchester United,Manchester City,Arsenal,Liverpool,Juventus,Milan,Chelsea)
10.Vedad Ibisevic (Lazio)
11.Senijad Ibricic (Aston Villa)
Sve as do asa.Kada bi bar 2-3 reprezentativca otisla u klubove koji ih naime traze .
2.Sanel Jahic (AEK)
4.Emir Spahic(PSG)
9.Edin Dzeko (Real MAdrid,Bayern,Manchester United,Manchester City,Arsenal,Liverpool,Juventus,Milan,Chelsea)
Sve as do asa.Kada bi bar 2-3 reprezentativca otisla u klubove koji ih naime traze .
BosnaE
Budi siguran i dalje ce pored prezimena Dzeko stajati Wolsfburg;)newton_heath_lyr je napisao/la:Kada u septembru na teren Koseva ili Bilinog Polja protiv Francuza istrce sve same zvijezde u BosanskoHercegovackoj reprezentaciji:
2.Sanel Jahic (AEK)
4.Emir Spahic(PSG)
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Može li me neko prosvijetlit, vidim na sportsport.ba izjave daju golmani Begović i Šehović,
a šta je sa Hasagićem, gdje je on?
Tu je, vidi se na slikama. Vjerovatno su njih pitali jer je Susic reko da ce njih dvojica igrat protiv Svedske, a onda Keno vjerovatno protiv Njemacke.Cvrle je napisao/la:Može li me neko prosvijetlit, vidim na sportsport.ba izjave daju golmani Begović i Šehović,
PS: Ne moze Begovic ovako nastavit, svi nam golmani i golmanski treneri imaju dugu kosu, a on se redovno sisa.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A zamisli tek da smo otisli na Svjetsko kako bi se nasi igraci prodali.Pored Dzeke i Pjanica(koji su renomirani,a i njima bi porasla cijena),mislim da bi odlicno prosli ovi 'iz drugog plana' tipa Spahic,Ibricic,Nadarevic,Hasagic/Begovic,Salihovic,Ibisevic ...newton_heath_lyr je napisao/la:Kada u septembru na teren Koseva ili Bilinog Polja protiv Francuza istrce sve same zvijezde u BosanskoHercegovackoj reprezentaciji:
2.Sanel Jahic (AEK)
4.Emir Spahic(PSG)

Reko sam ja de cemo pamtiti one precke i stative iz Portugala.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Cartman jarane, hvala za odgovor!Cartman je napisao/la:Tu je, vidi se na slikama. Vjerovatno su njih pitali jer je Susic reko da ce njih dvojica igrat protiv Svedske, a onda Keno vjerovatno protiv Njemacke.Cvrle je napisao/la:Može li me neko prosvijetlit, vidim na sportsport.ba izjave daju golmani Begović i Šehović,
PS: Ne moze Begovic ovako nastavit, svi nam golmani i golmanski treneri imaju dugu kosu, a on se redovno sisa.

p.s. Bolje bi bilo da se oni ugledaju na Begovića, pa malo da odu do brice.

Zaista ne znam ko je bolji u ovom trenutku Hasagic ili Begovic ! Dajem blagu prednost Begu, ali Keno je majstor isto. Sve u svemu, nemamo brige sto se tice golmana, i mali Sehic je lav. Veliki je plus sto je vec sad pozvan, da stice iskustvo jer siguran sam da ce on i Beg za koju godinu biti glavni, jer mislim da Keno nece jos dugo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Keno je sad u najboljim godinama, i ako ga ozljede zaobidju branit ce jos 10 godinaKONGO je napisao/la:Zaista ne znam ko je bolji u ovom trenutku Hasagic ili Begovic ! Dajem blagu prednost Begu, ali Keno je majstor isto. Sve u svemu, nemamo brige sto se tice golmana, i mali Sehic je lav. Veliki je plus sto je vec sad pozvan, da stice iskustvo jer siguran sam da ce on i Beg za koju godinu biti glavni, jer mislim da Keno nece jos dugo.
100% sportski i krajnje opušten potpis
VdS je tipičan primjer kako za golmane važe neka druga pravila kada su godine u pitanju, ponajviše zbog kondicije (koja nije presudna).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], JackW, NazorUso, tutankamon1905 i 31 gost.