On vec ove sezone moze biti 15-10 igrac ako bude fizicki mogao izdrzati 30-tak minuta ili malo manje na terenu i sa ovom tehnikom. A ako jos usavrsi tehniku onda bi mogao biti kao sto si rekao jedna od najvecih zvijezda u NBA na svojoj poziciji u buducih 7-10 godina.Epidaurus je napisao/la:On sa usavršavanjem tehnike i sazrijevanjem možde biti komotno 20-10 igrač. Kad na to dodaš odbrambene mogućnosti (koje su strašne), govorimo o top 3 centru lige. Od trenutnih igrača na njegovoj poziciji u ligi, samo su Towns i Drummond veći potencijali. U ligi gdje je jedan DeAndre plaćen 20+ miliona dolara po sezoni, Juka će biti čudo. Samo Bože zdravlja i imamo franšiznog centra i franšiznog igrača.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
-
- Kontakt:
Jusuf će u naredne dvije sezone u slučaju povreda biti u top 3 nba centra, a ako ga zaobiđu povrede najbolji centar sigurno ne vidim mu konkurenciju Towns je sinoć dobio lekciju, Okafor je smiješan ostali još smiješniji. Juka popravljaj ofanzivu i najjači si.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Bravo Juka.
Kakvu bi mi repku imali da okupimo na evropskom najbolje sto imamo.
Mirza,Jusuf,Buza,Vrabac,Kikanovic,Stjepanovic,zaboravih ime onom crnji zadnjem,jbg....
Par ovih novih klinaca gurnut u vatru.
Nadam se da ce se Juka odazvat akobogda.
Kakvu bi mi repku imali da okupimo na evropskom najbolje sto imamo.
Mirza,Jusuf,Buza,Vrabac,Kikanovic,Stjepanovic,zaboravih ime onom crnji zadnjem,jbg....
Par ovih novih klinaca gurnut u vatru.
Nadam se da ce se Juka odazvat akobogda.
bojim se i pomisliti kakav bi igrac mogao postati nurkić,kakvog bi centra mogli imati
-
- Kontakt:
j ebo vas buza i vrabac gdje oni igraju ??
Meni je najznačajniji trenutak kada Juka ulazi kod od rezultata 56-46 za Minesotu i za svega čini mi se 2 munuta rezultat je glasio 61:60 za Denver. Jednostavno on je bio taj koji je zaključao reket Denvera, a na drugoj strani se potpuno ravnopravno nosio sa Pekovićem koji je Jokića gurao kao malog dječaka. Jednostavno onaj ko nije gledao utakmicu njemu je teško i opisati kakav učinak ima naš JUKA.
da, raduje taj njegov očigledni pozitivan uticaj na igru ekipe, ne gledajući statistiku.
raduje i što juka već sad i ofanzivno postaje ozbiljna opcija, sudeći po broju pokušaja na koš u odnosu na broj minuta.
a i onaj plej kad im se vrati, moglo bi se nastaviti, jer je bolji razigravač nego šuter.
raduje i što juka već sad i ofanzivno postaje ozbiljna opcija, sudeći po broju pokušaja na koš u odnosu na broj minuta.
a i onaj plej kad im se vrati, moglo bi se nastaviti, jer je bolji razigravač nego šuter.
- storm_raider
- Kontakt:
Nastavi li ovako napredovati, on ce playoffa sl. godine biti legitiman kandidat za top 7 centara. Nevjerovatna snaga, a uz to i nevjerovatna pokretljivost. Istina je da vec dugo nema kvalitetnih, skolovanih centara i strasno je lijepo vidjeti ovaj roling u lijevu stranu i polu-horog lijevom rukom. Samo da kosti izdrze ovoliku tezinu, kada se krece i skace covjeka zabole koljena gledajuci ga. Morace ojacati misice.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Juka se baš uklopio tamo, pravo dobar s nekim igračima (Harris, Barton), posebno sa Gallom, vidim da stalno izlaze, a pitanje je koliko je to pametno, s obzirom da je Edin Avdić jednom u svojoj kolumni baš iskritikovao Galla zbog noćnog života, pa ono, ne bi valjalo da povuče i Juku za sobom, pa da ne ispuni sav potencijal koji ima
ono, ne smatram da je momak debil, naivan vjerovatno jeste, ali eto ..
ono, ne smatram da je momak debil, naivan vjerovatno jeste, ali eto ..
- TravisBickle
- Kontakt:
Ono sto je zastrasujuce je to da Juka nije ni na 60% svog potencijala. Kakva pokretljivost, snaga, mekana ruka, igra u oba pravca i ono sto je najvaznije ne boji se nikoga na terenu i uvijek igra bez rezerve. Ako nastavi ovako za koju sezonu ce biti legitimni fransizni igrac Denvera oko kojeg ce praviti ekipu za playoff. Samo da koljena izdrze ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Podsjeca me nekad na Rodju + sto je Usain za Roleta. Kakva je ovo zvijer vec, a kakva ce tek da bude. Perverzija.
Musa Teletovic Nurkic Djedovic mladji.

Trio, Edin Atic - Dzanan Musa - Jusuf Nurkic

Sta reci, koju poruku poslati...

Sta reci, koju poruku poslati...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Đedović mlađi odavno stagnira u B timu Barce, tako da od njega ne treba očekivati previše.QUARTERBACK je napisao/la:Podsjeca me nekad na Rodju + sto je Usain za Roleta. Kakva je ovo zvijer vec, a kakva ce tek da bude. Perverzija.
Vidjelo se i na prvenstvu juniora da to nije to, jednostavno se nije isticao ni u kom pogledu.
sajo10 je napisao/la:Trio, Edin Atic - Dzanan Musa - Jusuf Nurkic![]()
![]()
![]()
Sta reci, koju poruku poslati...![]()
![]()

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa dobro momak ima 18 godina jbt ne ocekujem ja sad nekog novog vodju al svakako treba i na njega racunati u buducnosti.Omark je napisao/la:Đedović mlađi odavno stagnira u B timu Barce, tako da od njega ne treba očekivati previše.QUARTERBACK je napisao/la:Podsjeca me nekad na Rodju + sto je Usain za Roleta. Kakva je ovo zvijer vec, a kakva ce tek da bude. Perverzija.
Vidjelo se i na prvenstvu juniora da to nije to, jednostavno se nije isticao ni u kom pogledu.
Ja i Atic je tu, ma hajde bgt future is bright.

-
- Kontakt:
Šta je sa Sulejmanovićem iz Barselone ?
Ne mora značiti to što igra u Barceloni da će biti član reprezentacije ili tako nešto, samo to želim da kažem.QUARTERBACK je napisao/la:Pa dobro momak ima 18 godina jbt ne ocekujem ja sad nekog novog vodju al svakako treba i na njega racunati u buducnosti.Omark je napisao/la:Đedović mlađi odavno stagnira u B timu Barce, tako da od njega ne treba očekivati previše.QUARTERBACK je napisao/la:Podsjeca me nekad na Rodju + sto je Usain za Roleta. Kakva je ovo zvijer vec, a kakva ce tek da bude. Perverzija.
Ja i Atic je tu, ma hajde bgt future is bright.
Treba računati, naravno, ali neki za koje očekujemo ne uspiju, ali neko drugi iskoči i ne možemo biti na gubitku, budućnost je svijetla.
Karahodžić, Sulejmanović, Nurkić, Atić, Musa, Čampara, Sikiraš..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa upravo tako, sta igra Karahodzic nisam ga nesto upratio..
Jel Campara i dalje u Sparsima?
daQUARTERBACK je napisao/la:Pa upravo tako, sta igra Karahodzic nisam ga nesto upratio..
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Goalgetter
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Trio, Edin Atic - Dzanan Musa - Jusuf Nurkic![]()
![]()
![]()
Sta reci, koju poruku poslati...![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.